85-71 70-82amarosim je napisao/la:KM Svedska-Bugarska 6,5 H2
Upitan najbolji igrac Svedske Jerebko zbog ozljede zgloba,trener je izajvio kako ce odluciti na dan utak o njegovom nastupu,bez njega moze i cista dvica na Bugare(iako i oni nisu nista posebno ali je Svedska 50posto losija bez Jerebka),sad vi gatajte oce li igrat ili nece ali h2 se moze probat i ako bude igrao,a ko zna oce li Jerebko toliko zapinjat jer ipak mu je NBA vaznija od repke......
KM Portugal-Italija 143,5 vise
Bez nekog pretjeranog objasnjenja,Italija ce sigurno ovu utak dobiti a Portugal ce probati ne osramotiti se,Ocekujem da Talijani zabiju preko 80 poena a Portugal valjda moze na domacem terenu zabiti 65 poena protiv nezainteresiarne Italije.............
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- samo_lijevo
- Kontakt:
Alo limenka ekspertu za HNL,sta ocekujes od Zagreba sutra?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Edine, koji su ti najsigurniji od tih 5 ragbija ?? Da ih odigram dok nije Premier zatvorio 

FORZA MARŠAL !!!
Cleveland - Chicago 2 2,40
Detroit - Buffalo 1 1,55
Houston - Minnesota 1 1,55
Po meni.
Baltimore je 4 klase ispred St. Louisa, al' javlja mi ovaj haver iz Amerike da su najavili bez startera tekmu, week 4 je zadnja sedmica u preseason i onda pocinje regular season, vjerovatno ne zele rizikovati povrede, al' realno je da i Ramsi pocnu bez startera, al' ne znam
kako god, ja bih odigr'o na baltimore taman da ja igram za njih
Chicago je institucija za Cleveland. Pojma nemam sto je ovaka kvota, jer rezerve Bearsa su miljama ispred ovih iz Clevelanda, a drugi QB Chicaga je bolji od startnog za Cleveland...
Buffalo ne moze nikog dobit a kamoli Detroit u gostima, prve tri tekme su lahko izgubili, ne vidim kako ce ovdje nesto bolje...
Odbrana Hjustona je strasna, favoriti su za SB, ako ne bude povreda, Minnesota je tanka, a jos se igra u Texasu, gdje Texansi rijetko gube
sretno
Detroit - Buffalo 1 1,55
Po meni.
Baltimore je 4 klase ispred St. Louisa, al' javlja mi ovaj haver iz Amerike da su najavili bez startera tekmu, week 4 je zadnja sedmica u preseason i onda pocinje regular season, vjerovatno ne zele rizikovati povrede, al' realno je da i Ramsi pocnu bez startera, al' ne znam

Chicago je institucija za Cleveland. Pojma nemam sto je ovaka kvota, jer rezerve Bearsa su miljama ispred ovih iz Clevelanda, a drugi QB Chicaga je bolji od startnog za Cleveland...
Buffalo ne moze nikog dobit a kamoli Detroit u gostima, prve tri tekme su lahko izgubili, ne vidim kako ce ovdje nesto bolje...
Odbrana Hjustona je strasna, favoriti su za SB, ako ne bude povreda, Minnesota je tanka, a jos se igra u Texasu, gdje Texansi rijetko gube

sretno

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ako ikako možeš zaobiđi taj par. Ne zna se tko je trenutno lošiji. Domaći nemaju pobjedu kod kuće u tri utakmice, gosti dvije vani i dva poraza. Zagreb se sada pojačao sa Nadarevićem i nekim Handžićem iz Sarajeva. Ako već igraš onda je moj savjet manje od 2.5 gola. Sretno kako god odlučiš.samo_lijevo je napisao/la:Alo limenka ekspertu za HNL,sta ocekujes od Zagreba sutra?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
los angeles-Boston 1 1,80 Los Angeles dobio 7 yaredom i sinoc su ih uzeli sa 10-3
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 30 avg 2012, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- samo_lijevo
- Kontakt:
Hvalalimenka je napisao/la:Ako ikako možeš zaobiđi taj par. Ne zna se tko je trenutno lošiji. Domaći nemaju pobjedu kod kuće u tri utakmice, gosti dvije vani i dva poraza. Zagreb se sada pojačao sa Nadarevićem i nekim Handžićem iz Sarajeva. Ako već igraš onda je moj savjet manje od 2.5 gola. Sretno kako god odlučiš.samo_lijevo je napisao/la:Alo limenka ekspertu za HNL,sta ocekujes od Zagreba sutra?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ohante ljudi do sutra, nemojte dzaba pare gubiti na ovom americkom fudbalu, ima sutra "normalnih" sportova...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Sta ti je to? Bejzbol?emir18 je napisao/la:po mom isljenju los angeles-Boston 1 1,80 Los Angeles dobio 7 yaredom i sinoc su ih uzeli sa 10-3
Ma on pita za Americki Fudbal

mirza, na americkom se pare uzimaju

Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 30 avg 2012, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
Edin TM87 je napisao/la:Cleveland - Chicago 2 2,40
Detroit - Buffalo 1 1,55
Po meni.
Baltimore je 4 klase ispred St. Louisa, al' javlja mi ovaj haver iz Amerike da su najavili bez startera tekmu, week 4 je zadnja sedmica u preseason i onda pocinje regular season, vjerovatno ne zele rizikovati povrede, al' realno je da i Ramsi pocnu bez startera, al' ne znamkako god, ja bih odigr'o na baltimore taman da ja igram za njih
![]()
Odbrana Hjustona je strasna, favoriti su za SB, ako ne bude povreda, Minnesota je tanka, a jos se igra u Texasu, gdje Texansi rijetko gube![]()
sretno
slabo pratim to, a vidim da ima i X..koja je mogućnost da bude, ustvari da li su česti X-evi ??
FORZA MARŠAL !!!
Edine jel igra Luck za Coltse veceras?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
My BadEdin TM87 je napisao/la:Sta ti je to? Bejzbol?emir18 je napisao/la:po mom isljenju los angeles-Boston 1 1,80 Los Angeles dobio 7 yaredom i sinoc su ih uzeli sa 10-3
Ma on pita za Americki Fudbal![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Mala mogucnost... Manja nego u rukometu, veca nego u kosarci...
Boduje za TD 6 + exstra point 7, za FG 3 i jako rijetko se desi Safety koji nosi 2 poena, vrlo rijetko se poklope rezultati nakon 60 minuta, a pogotovo u pripremnim tekmama gdje rezultat ne znaci toliko...
Cutler, igrat ce Luck
Boduje za TD 6 + exstra point 7, za FG 3 i jako rijetko se desi Safety koji nosi 2 poena, vrlo rijetko se poklope rezultati nakon 60 minuta, a pogotovo u pripremnim tekmama gdje rezultat ne znaci toliko...
Cutler, igrat ce Luck

Momci ovo su pripravne utakmice, sve ekipe igraju sa kombinovanim sastavima i bez svojih startnih QB-a koji su vrlo bitni u ovom sportu.
Najbolje je izbjeci NFL parove do pocetka sezone.

Zadnja izmjena: cutler12, dana/u 30 avg 2012, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
okEdin TM87 je napisao/la:Mala mogucnost... Manja nego u rukometu, veca nego u kosarci...
Cutler, igrat ce Luck

igram ova 3

FORZA MARŠAL !!!
Pa bas zato sam izabr'o ove ekipe gdje ce igrat startni QB i koji imaju dobar backup QB, npr Chicago ima Campbella, Detroit Hilla i Hjuston Yatesa koji ih je doveo do PO-a lani, i takodjer imaju jake odbrane zeljne da ubiju svakog iako je preseason...cutler12 je napisao/la:Momci ovo su pripravne utakmice, sve ekipe igraju sa kombinovanim sastavima i bez svojih startnih QB-a koji su vrlo bitni u ovom sportu.

Ispratio sam i ja ova tri para na "slijepo", valjda bude neke koristi.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Ne znam brate, kako osh. Sretno ako igrash ovo veceras.Edin TM87 je napisao/la:Pa bas zato sam izabr'o ove ekipe gdje ce igrat startni QB i koji imaju dobar backup QB, npr Chicago ima Campbella, Detroit Hilla i Hjuston Yatesa koji ih je doveo do PO-a lani, i takodjer imaju jake odbrane zeljne da ubiju svakog iako je preseason...cutler12 je napisao/la:Momci ovo su pripravne utakmice, sve ekipe igraju sa kombinovanim sastavima i bez svojih startnih QB-a koji su vrlo bitni u ovom sportu.
PS: Imam osjecaj da ce te moji Međedi zayebati

Zadnja izmjena: cutler12, dana/u 31 avg 2012, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ne igram ja, eno imas na prosloj strani sta cekam
Pa reci mi nesto vise, hocel' startat Cutler Marshall i Forte? Bar prvu cetvrtinu?

Pa reci mi nesto vise, hocel' startat Cutler Marshall i Forte? Bar prvu cetvrtinu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.