Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Beg@ druze ako te neko od igraca odbija Juventus onda ti nisi sposoban dovesti igraca i ubijediti ga da igra za taj klub znaci pokupis stvari i ides odmah iz kluba a ovo sto je on doveo nema veze sa njegovim umjecem nego vise splet sretnih okolnosi i neke stvari se poklopile i Marotta pogodio
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakva šala,oficijal jeSaurman je napisao/la:Valjda je ovo neka šala jer ukoliko Blenter naslijedi desetku to će biti svetogrđe.golden je napisao/la:![]()

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
- 10DelPiero
- Kontakt:
@mdss samo ti malo preostro ides ne treba ga tjerati
Mah prica se ovdje i da je Bendtner samo doveden da bi popunio odlazak drugih, pa taj odlazak su trebali popuniti nekom klasom. Pomirio sam se ja sa tim ali me nervira sto se u neku ruku ovo prihvata, treba nam provjeren igrac kojeg ne trebamo gledati da bi znali na cemu smo. Prezvakana tema vec ne treba ga vise ni spominjati idemo dalje

Mah prica se ovdje i da je Bendtner samo doveden da bi popunio odlazak drugih, pa taj odlazak su trebali popuniti nekom klasom. Pomirio sam se ja sa tim ali me nervira sto se u neku ruku ovo prihvata, treba nam provjeren igrac kojeg ne trebamo gledati da bi znali na cemu smo. Prezvakana tema vec ne treba ga vise ni spominjati idemo dalje

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
10 Bendtner ? 0 Bendtner ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
I šta bi sad trebalo biti idealno rješenje? Da Marotta da ostavku, je li?
Čovjek je stvorio šampionsku ekipu, to vala ne može biti splet sretnih okolnosti.
Čovjek je stvorio šampionsku ekipu, to vala ne može biti splet sretnih okolnosti.
Željezničar ale!
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- HeavensWonder
- Kontakt:
I jos ,mozda uzme 10ku... Joj kako im jbm sve sto imaju bilo gdje na svijetu ! Onaj covjek je zaduzio Juventus za narednih 5-6 stoljeca i ovako su postupili prema njemu djubradSoloJuve26 je napisao/la:Ne znam zasto smo se rijesili Del Piera ako cemo dovoditi polovnjake??
Pa Del Piero je izmislio fudbal za ovog, a mogo jos jednu godinu izdrzati i njegovo izskustvo bi nam dobro doslo u evropi...Po meni ovo nije bilo fino prema Legendi... Haj da smo doveli nekog Top napadaca al ovako ,, ne znam ..

Nadam se da ce i Drogba doci, za 10 miliona kao slobodan fudbaler, Marotta bi to mogao iskombinovati...
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
Dobar posao je Marotta uradio ali sve ovo sa napadacem mu ostalo baca u sjenu. Vrtimo se u krug, idemo se okrenuti narednoj tekmi.
Alessandro Del Piero !
- SoloJuve26
- Kontakt:
10DelPiero je napisao/la:Dobar posao je Marotta uradio ali sve ovo sa napadacem mu ostalo baca u sjenu. Vrtimo se u krug, idemo se okrenuti narednoj tekmi.
Jel se zna moguci sastav s Udinesom??
Dado majstor , odkad je otisao evo treca sezona ne dobismo normalnu zamjenu za njega 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Pa iskreno i ja Marotti neću zaboraviti ovo s napadačem tako lahko, ali ipak čovjek je u kratkom periodu uradio velike stvari za naš klub, on je jedan od najzaslužniji što smo sad tu gdje jesmo. Ipak ne zaslužuje da ga se ovoliko blati i pljuje po njemu.
Za dosadašnji posao u Juventusu od mene ima ocjenu 7, da je doveo napadača imao bi 8,5.
Za dosadašnji posao u Juventusu od mene ima ocjenu 7, da je doveo napadača imao bi 8,5.

Željezničar ale!
Kad zavrsava prelazni rok? Hocemo li mi prodati ista?
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Nevjerovatno je da mi od napadackog tandema Trezeguet i Del Piero nismo u stanju dovesti kvalitetnog napadaca to je najbolnije uvijek dovodim neke polovnjake koje predplacujemo Matri 18 miliona Amauri 25-30 miliona itd potrosili smo na napadace dobrih 100 miliona i jos nismo doveli napadaca strasno 

- 10DelPiero
- Kontakt:
Ne znam ni ja evo cekam hoce li ko napisati, mozda Isla debituje protiv UdineseaSoloJuve26 je napisao/la:10DelPiero je napisao/la:Dobar posao je Marotta uradio ali sve ovo sa napadacem mu ostalo baca u sjenu. Vrtimo se u krug, idemo se okrenuti narednoj tekmi.
Jel se zna moguci sastav s Udinesom??

Alessandro Del Piero !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gdje ces poredit Pirla koji je imao xy maestralnih sezone i jednu ili jednu i pol malo losiju, cisto zbog promjene stila igre ekipe i ovu krampu koja u zivotu nije imala sezonu koja ce bit blizu Pirla u Milanu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- HeavensWonder
- Kontakt:
Pa realno, Marotta je dosad uradio fantastican posao do ovog trenutka sa napadacem. Mada ima vremena do sutra da ode u Kinu po Drogbu i vrati se s njim... Nakon sutrasnjeg dana cemo vidjeti kako ce se sve zavrsiti. Samo 10ku ne bi trebao dobiti Bendtner niti bilo koji WC napadac. Ako su vec Alexa izdali nek barem na taj nacin pokazu postovanje 

VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bit cu opmtimista i nadam se da ce Bendtner svima pokazati da je top napadac
,,, Ipak je 88 ko zna mozda mu i Italija pase vise nego engleska..

- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja mislim da si sam sebi dao odgovor.mdss je napisao/la:Nevjerovatno je da mi od napadackog tandema Trezeguet i Del Piero nismo u stanju dovesti kvalitetnog napadaca to je najbolnije uvijek dovodim neke polovnjake koje predplacujemo Matri 18 miliona Amauri 25-30 miliona itd potrosili smo na napadace dobrih 100 miliona i jos nismo doveli napadaca strasno
Marotta se boji da ne ponovi grešku prethodne uprave, Amauri nas je koštao ukupno 50 miliona, a s njim realno nismo ništa dobili. On ti je primjer da ne mora značiti da je igrač koji je visoko plaćen, automatski i dobar igrač. Ovako je Marotta išao na sigurno, potrošit će 1,5 miliona na igrača koji može biti dobar, a i ne može.
Jednostavno možda je Uprava odlučila da se ne uvaljuje previše zbog FFP-a kojeg UEFA uvodi sljedeće sezone.
Protiv Udinesea identičan sastav kao protiv Parme uz dvije izmjene, Chiellini umjesto Marronea i Matri umjesto povrijeđenog Giovinca.
Zadnja izmjena: GaziHusrevbeg, dana/u 30 avg 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar ale!
Neko je spomenuo da ćemo dovest 2 napadača,teško ako će igrat 3-5-2 .jer tu su,Matri,Gio,Vučko,bendtner a Fabio ide 99%
☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀
+1SoloJuve26 je napisao/la:Bit cu opmtimista i nadam se da ce Bendtner svima pokazati da je top napadac,,, Ipak je 88 ko zna mozda mu i Italija pase vise nego engleska..
Kupio sam danas I am Zlatan i ne ispustam je iz ruku, samo sam jeo i gledao izvlacenje LP, ekstra grupa, mi i Chelsea prolazimo, mi bez poraza 
Kaze Zlatan, pri put ga u profesionalnoj karijeri napio Trezeguet, kad su digli scudetto

Kaze Zlatan, pri put ga u profesionalnoj karijeri napio Trezeguet, kad su digli scudetto

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.