FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
neroazzuro
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
J.ebiga,moram povuc sve sto sam rekao za Julia. Nesto steglo...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Slab ovaj sto je u rangu Padoina. Slab al skroz
Palacio nastavio po starom. Neka, fino.
Nisam odgledo citavu utakmicu,al dobro je da se rjesilo kako treba. Idemo dalje. Kad je sutra izvlacenje ???
Palacio nastavio po starom. Neka, fino.
Nisam odgledo citavu utakmicu,al dobro je da se rjesilo kako treba. Idemo dalje. Kad je sutra izvlacenje ???
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
DesimaL je napisao/la:Najezio sam se dok sam pregledo ovaj videoScarpini je napisao/la:evo CEZARA " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Samo neznam kako nije otisao u neki jaci klub.
QPR ce da bude jak
Doveli su Bosingwu, Park Ji-Sunga, Estebana Granera i jos par dobrih igraca
Julione je jedan jedini ... Najdrazi golman ce ostati u mom srcu <3 Hvala za sve veliki covjece . Gigantu .
stvarno imamo jako kvalitetne igrace. sad smo dobili na sirini pa strama pokusava da sto vise njih isproba na terenu, pa se desavaju ovakve stvari, to je normalno, dok ne poslozi idealnih 11 a zato treba vremena.dobro je proslo veceras nismo izgubili dva prelijepa gola. idemo dalje FORZA INTER
Belec je kita .. odlucio sam ovako da zapocnem svoje pisanje
Kao sto neko spomeni ,molimo Boga da Samir bude zdrav
Da malo analiziram izdanje nasih igraca : što se tiče defanzive Juan,Silvestre i Jonathan su me odusevili .. odlicno su odradili svoj dio posla ,imat će Mister slatke muke što se tiče štoperske pozicije .. Jel i vama ovaj Juan ulijeva sampouzdanje kao da ima 300 utakmica u svojim nogama
?
dok se na Samuelu već osjeti umor ,godine i njeg saFatale
J.Zanetti ,Coutinho,Guarin i Palacio su napred odradili fenomenalan posao .. Cambiaso ! moram priznat da je prošle sezone bio izvrgnut stalnim kritikama od mene a i od drugih .. dok evo ove sezone treću utakmicu ga hvalim
za sada igra odlicno .. nadam se da će tako nastavit i podsjetit nas na najbolje dane
Yuto ( ne ti .. nego Nagatomo ) također kita .. a ovako sam odlucio da završim svoje pisanje
PS: ja ovaj video o Juliu ne smijem ni pregledat .. znam .. iako sam ga često krtikovao da ću zaplakat

PS: ja ovaj video o Juliu ne smijem ni pregledat .. znam .. iako sam ga često krtikovao da ću zaplakat
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Julio :'( ...
Volim covjeka ... Nek ide sve u qrc ... Najbolji je
Volim covjeka ... Nek ide sve u qrc ... Najbolji je

Ev ga otisao i do CN...mislim slika sve govori vidi se gdje mu je srce
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
- rastafarian
- Kontakt:
Svaka čast, veoma emotivno.
Ovo me podsjeća na kraj prošle sezone i opraštanje Milanovih legendi, a i ostali igrači su plakali.. nek' priča ko šta hoće ali po meni je upravo u Italiji najveća ljubav između igrača, kluba i navijača, i ta lojalnost zaista izlazi na vidjelo.
Ovo me podsjeća na kraj prošle sezone i opraštanje Milanovih legendi, a i ostali igrači su plakali.. nek' priča ko šta hoće ali po meni je upravo u Italiji najveća ljubav između igrača, kluba i navijača, i ta lojalnost zaista izlazi na vidjelo.
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Hvala Julione,zivim za dan kad ces se vratiti u klub i biti trener golmana 
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
U 13h danas izvlacenje ovih grupa. IMal ko sliku gdje su jakosne skupine ? Mi smo mislim ekipa sa najvecim koeficijentom.
A gledam malo ove kladionice i ukupno smo prvi favorit. Mislim da cemo i opravdat ulogu favorita
http://www.statto.com/football/odds/eur ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bookies.com/football/uefa-eu ... ue/winner/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit :
Prima Fascia
INTER (104.996), Atletico Madrid (100.837), Lione (94.835), Liverpool (90.882), Marsiglia (85.835), Sporting Lisbona (82.069), Psv Eindhoven (76.103), Tottenham (66.882), Bayer Leverkusen (60.037), Bordeaux (58.835), Twente (57.103), Stoccarda (55.037).
Seconda Fascia
Basilea (53.360), Metalist (52.526), Panathinaikos (50.920), Athletic Bilbao (47.837), Copenaghen (46.505), Fenerbahce (41.310), Rubin Kazan (40.566), NAPOLI (39.996), UDINESE (38.996), Club Brugge (35.480), Hapoel Tel Aviv (31.400), Hannover (31.037).
Terza Fascia
LAZIO (29.996), Steaua Bucarest (26.764), Sparta Praga (25.570), Rosenborg (20.935), Newcastle (16.882), Young Boys (16.860), Levante (16.837), Genk (16.480), Borussia Monchengladbach (15.037), Partizan Belgrado (14.350), Viktoria Plzen (14.070), Dnipro (14.026).
Quarta fascia
Helsinborg (12.680), Maritimo (12.569), Rapid Vienna (12.265), Academica (11.069), Anzhi (9.566), Maribor (6.424), Aik Stoccolma (5.680), Ael Limassol (5.099), Hapoel Shmona (4.400), Molde (3.935), Fehervar (3.450), Baku (2.241).
Idealno bi bilo : Inter,Brugge,Sparta,Ael. Sto manje napora kroz grupu to bolje
Valja se za scudetto borit :ugeek:
A gledam malo ove kladionice i ukupno smo prvi favorit. Mislim da cemo i opravdat ulogu favorita
http://www.statto.com/football/odds/eur ... gue/winner" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bookies.com/football/uefa-eu ... ue/winner/" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit :
Prima Fascia
INTER (104.996), Atletico Madrid (100.837), Lione (94.835), Liverpool (90.882), Marsiglia (85.835), Sporting Lisbona (82.069), Psv Eindhoven (76.103), Tottenham (66.882), Bayer Leverkusen (60.037), Bordeaux (58.835), Twente (57.103), Stoccarda (55.037).
Seconda Fascia
Basilea (53.360), Metalist (52.526), Panathinaikos (50.920), Athletic Bilbao (47.837), Copenaghen (46.505), Fenerbahce (41.310), Rubin Kazan (40.566), NAPOLI (39.996), UDINESE (38.996), Club Brugge (35.480), Hapoel Tel Aviv (31.400), Hannover (31.037).
Terza Fascia
LAZIO (29.996), Steaua Bucarest (26.764), Sparta Praga (25.570), Rosenborg (20.935), Newcastle (16.882), Young Boys (16.860), Levante (16.837), Genk (16.480), Borussia Monchengladbach (15.037), Partizan Belgrado (14.350), Viktoria Plzen (14.070), Dnipro (14.026).
Quarta fascia
Helsinborg (12.680), Maritimo (12.569), Rapid Vienna (12.265), Academica (11.069), Anzhi (9.566), Maribor (6.424), Aik Stoccolma (5.680), Ael Limassol (5.099), Hapoel Shmona (4.400), Molde (3.935), Fehervar (3.450), Baku (2.241).
Idealno bi bilo : Inter,Brugge,Sparta,Ael. Sto manje napora kroz grupu to bolje
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Inter-Hannover (da ispleskamo njemce) - Viktoria Plzen - Maribor. Nije daleko za putovat a prosli bismo sigurno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Pa vas je Hajduk rastavio usred Milana šta bi tek bilo protiv Hannovera.Tritolone je napisao/la:Inter-Hannover (da ispleskamo njemce) - Viktoria Plzen - Maribor. Nije daleko za putovat a prosli bismo sigurno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Duhovit decko nema staSaurman je napisao/la:Pa vas je Hajduk rastavio usred Milana šta bi tek bilo protiv Hannovera.Tritolone je napisao/la:Inter-Hannover (da ispleskamo njemce) - Viktoria Plzen - Maribor. Nije daleko za putovat a prosli bismo sigurno.
Samo jedan klub Velež Mostar
Necemo mi izgleda jos dugo prezaliti Julia. Ima takav karakter da ga svi vole i gotive.
Najbolji golman u eri Intera koju ja gledam (Toldo izvini
), najbolji golman svijeta 2008-2010. Ima tek 33 godine i samo zbog njega cu poceti pratiti englesku ligu.
Julio Cesar uno di noi.
Najbolji golman u eri Intera koju ja gledam (Toldo izvini
Julio Cesar uno di noi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
http://drhtv.tv/channel-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link tko zeli pratit izvlacenje.
Evo link tko zeli pratit izvlacenje.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Fuj ruski klub. A Rubin jak
Al oni su s nama bili zadnji put u grupi kad smo osvojili Evropsko takmicenje.
Al oni su s nama bili zadnji put u grupi kad smo osvojili Evropsko takmicenje.
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Martins nam dolazi 
Nesto smo napali na ekipe sa Balkana
Nesto smo napali na ekipe sa Balkana
Zadnja izmjena: Tritolone, dana/u 31 avg 2012, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Eto Intera u Beogradu. Ovo je vec preblizu da se ne ode 
Fuj kakva gostovanja. Azerbejdzan i Rusija. Fuj
Fuj kakva gostovanja. Azerbejdzan i Rusija. Fuj
Lucio idiote umri !
Lucio idiote umri !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.