jos kad nadjes ovakvu disketu da ima na njoj hiljadu igara, a ne jedna, sreci ti nema kraja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

pa jest, u biti je na disketi 10-ak razlicitih igara koje se sve ponavljaju dok se ne dodje do brojke od 999 igaragojzerica je napisao/la:Bila je neka ''laž'' oko toga da ima 999 igara, jel ono bijaše da se sve igre ponavljaju?
ja se dobro sjecam, kad mi je stara jednom kupila tom i jerry disketu od 5 KM, i dosli kuci, ne radi disketa.. ha hu, stara me isprebijala ko vola u kupusu radi petakagojzerica je napisao/la:Da, i nisu sve igre koštale isto. Bilo je onih skupljih.
Evo mi kuci tih disketa jos uvijek ih cuvam ne mogu da vjerujem koliko sam samo to igro...Papastathopoulos je napisao/la:full komplet![]()
jos kad nadjes ovakvu disketu da ima na njoj hiljadu igara, a ne jedna, sreci ti nema kraja
goal 3Bio je neki fudbal na kojem igračima uletiš pa im ispadnu oči, raspališ loptu i pukne mreža itd...
Najjaca igra, igro sam je s prijateljima stalno.emir18 je napisao/la:Moja omiljena na Sege-i sigurno jedna o d najbolji
[youtube][/youtube]
a i ako se ko sjeca kako se zvala ona djecak sa duzom kosom i imao je stap crveni i *?
To je to!Papastathopoulos je napisao/la:goal 3Bio je neki fudbal na kojem igračima uletiš pa im ispadnu oči, raspališ loptu i pukne mreža itd...![]()
na nju sam i zaboravio, to mi je bila mozda i najdraza igrica...
" onclick="window.open(this.href);return false;
divi prvog gola na klipu, samo useta u gol s loptom
naravno, ja sam igrao ovo jednom na kompu...nadjes stranicu sa emulatorima, skines emulator od ove konzole, nadjes stranicu sa ROM-ovima, skines tu igricu i rokasgojzerica je napisao/la:To je to!Papastathopoulos je napisao/la:goal 3Bio je neki fudbal na kojem igračima uletiš pa im ispadnu oči, raspališ loptu i pukne mreža itd...![]()
na nju sam i zaboravio, to mi je bila mozda i najdraza igrica...
" onclick="window.open(this.href);return false;
divi prvog gola na klipu, samo useta u gol s loptom
Joj kad se sjetim, najjača igra.
Jel se može nekako ovo igrati na PC?

http://www.ssega.com/?paged=2" onclick="window.open(this.href);return false;gojzerica je napisao/la:@Papastathopoulos oke hvala, pokušat ću to.
Edit: evo igrao sam malo Goal 3, preporučite još kakvih dobrih igri.
Najaca konzola definitivnovm22 je napisao/la:Evo mi kuci tih disketa jos uvijek ih cuvam ne mogu da vjerujem koliko sam samo to igro...Papastathopoulos je napisao/la:full komplet![]()
Trenutno korisnika/ca: rio_Ferdy88 i 47 gostiju.