NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 31 avg 2012, 10:55

Gradacac je napisao/la:Sajam sljive je nesto drugo!Sajam sljive ne utice na igru a ovo covjek nema igraca i nemoze da igra razumije sada sta ti pricam. A ja ovdje priam samo o Zvijezdi a ovi se gore sami javljaju. :D
Druze zeljo mi je jedan od mrzi klubova u poslednjih par godina, al to sto pricas nema nikakve logike.... svaki klub pa i zeljo, zvijezda, mujo,haso.... moze zatrazit da se utakmica odgodi u dogovoru sa klubom kojim treba da igra... u ovom slucaju zeljo je pito slaviju da odgode i slavija je pristala a savez je to isto samo registrovo....

Kao sto Zmajevac kaze i Zvijezda je odgodila zbog sajma i hipodroma to zrinjskom da nije pasalo oni su mogli rec ne, mi dolazimo u subotu pa vi kako hocete... i to se zove fer play jedino sto se jos koliko toliko postuje u nasoj ligi pozz

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 31 avg 2012, 11:17

Tkanton je napisao/la:
Gradacac je napisao/la:Sajam sljive je nesto drugo!Sajam sljive ne utice na igru a ovo covjek nema igraca i nemoze da igra razumije sada sta ti pricam. A ja ovdje priam samo o Zvijezdi a ovi se gore sami javljaju. :D
Druze zeljo mi je jedan od mrzi klubova u poslednjih par godina, al to sto pricas nema nikakve logike.... svaki klub pa i zeljo, zvijezda, mujo,haso.... moze zatrazit da se utakmica odgodi u dogovoru sa klubom kojim treba da igra... u ovom slucaju zeljo je pito slaviju da odgode i slavija je pristala a savez je to isto samo registrovo....

Kao sto Zmajevac kaze i Zvijezda je odgodila zbog sajma i hipodroma to zrinjskom da nije pasalo oni su mogli rec ne, mi dolazimo u subotu pa vi kako hocete... i to se zove fer play jedino sto se jos koliko toliko postuje u nasoj ligi pozz
jesil ti dobar il neznas citat utakmica je odgodjena zbog prenosa na BHT-u a ne zbog nekog hipodruma i sajma sta ti je bolan i sutra prva 3 u novoj sezoni ;)
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 31 avg 2012, 11:37

Nebitno bila bi odgodjena u svakom slucaju i da nije prenos.... a neznam zasto tolika frka, kad se o tim stvarima klubovi dogovaraju

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 31 avg 2012, 11:56

Tkanton je napisao/la:Nebitno bila bi odgodjena u svakom slucaju i da nije prenos.... a neznam zasto tolika frka, kad se o tim stvarima klubovi dogovaraju
ne bi bila odgodjena da nije prenosa jer predprosle sezone kad smo igrali sa Čelikom bio je sajam i nije bila odgodjena i nije tolika frka vec vidis kako ostali protumace "pa i vi odgadjate radi nekog sajma"

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 avg 2012, 11:56

Zbog hipodroma sigurno nije niti će ikada biti odgođena, zadnja dva puta igrali su baš kada je i na hipodromu bila trka.
Dragon Town

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 31 avg 2012, 12:07

vatreni je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Nasa uprva ne bi trebala gledati zaradu na utakmici protiv Zrinskog te bi trebala staviti slobodan ulaz na stadion iz razloga sto su posljednji na tabeli i ne pruzaju dobre partije a i zbog direktnog Tv prenosa, ipak ce zaraditi od BHTV za prenos.
HOCEMO SLOBODAN ULAZ NA STADION!
Trebali bi,al od toga nema nista,kada bi bila pobjeda i besplatan ulaz ili poraz i plaćanje,kakvi su,oni bi za ovo drugo :?
hahahah jeste smiješni, Sarajevo za tekmu protiv Levskog dobilo 5000 KM, koliko očekujete da mi dobijemo za jednu običnu u PL ??

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 avg 2012, 12:16

Susedi ( :mrgreen: ), ako izgubite od Zrinjskog i kasnije ne osvojite prve bod(ove) sa strane i izvadite se, slobodno počnite pakovati kofere za prvoligaško društvo. Također, ne kontam što se Zoran Kuntić drži još uvijek na klupi kada je maksimalno syeb'o situaciju otjeravši "navijače" (mada su i oni imali svoj udjel krivice za incident na treningu) i nanizavši ove poraze. Sretno vam bilo, ali, ako se po jutru dan poznaje... ;)

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 31 avg 2012, 12:20

Claus je napisao/la:Susedi ( :mrgreen: ), ako izgubite od Zrinjskog i kasnije ne osvojite prve bod(ove) sa strane i izvadite se, slobodno počnite pakovati kofere za prvoligaško društvo. Također, ne kontam što se Zoran Kuntić drži još uvijek na klupi kada je maksimalno syeb'o situaciju otjeravši "navijače" (mada su i oni imali svoj udjel krivice za incident na treningu) i nanizavši ove poraze. Sretno vam bilo, ali, ako se po jutru dan poznaje... ;)
sused Zvijezda nece ispast to ti mora biti jasno i niko nije otjerao navijace a niti moze

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 31 avg 2012, 12:33

Mirza Džafić potpisao za Zvijezdu!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mirza-dz ... ezdu/86996" onclick="window.open(this.href);return false;

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 avg 2012, 12:41

mirzard je napisao/la:Mirza Džafić potpisao za Zvijezdu!

http://sportsport.ba/bh_fudbal/mirza-dz ... ezdu/86996" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto izgubi Vehabović mjesto u timu :lol: :lol:
Dragon Town

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 31 avg 2012, 13:05

Claus je napisao/la:Susedi ( :mrgreen: ), ako izgubite od Zrinjskog i kasnije ne osvojite prve bod(ove) sa strane i izvadite se, slobodno počnite pakovati kofere za prvoligaško društvo. Također, ne kontam što se Zoran Kuntić drži još uvijek na klupi kada je maksimalno syeb'o situaciju otjeravši "navijače" (mada su i oni imali svoj udjel krivice za incident na treningu) i nanizavši ove poraze. Sretno vam bilo, ali, ako se po jutru dan poznaje... ;)
Sused, pogledaj kakav nam je raspored bio. Klub sa stabilnim financijama ne može tako lako ispsat, kao što bi ti volio.

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 31 avg 2012, 13:13

Drugari, Dzafic vam je prejak. Izgleda kao da mu puca k.u.r.a.c za utakmicom ali trpa momak, nema sta.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

Skaut1
Kontakt:

Post Postao/la Skaut1 » 31 avg 2012, 15:59

Mirza Džafić je odličan dečko i pravi igrač. Bio je kod nas u GOŠK-u i svaki fening koji mu je plaćen taj igrač vrijedi. Bio je daleko najbolji igrač GOŠK-a.
On će vam se isplatiti sigurno, šteta što ga mi nismo zadržali.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 31 avg 2012, 17:44

mirzard je napisao/la:Mirza Džafić potpisao za Zvijezdu!

dzafic i pandza u napadu :D kako ce sad jos pandza doc do izrazaja jer je sad manji pritisak na njega...cestitke upravi na ovom potezu
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 31 avg 2012, 18:01

E sad kunticu imas uslove za ekipu iz snova!!!Hocemo BODOVE!!! Ovo iz snova mislim za nasu pl ;) !

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 31 avg 2012, 18:04

Ja sam očekivao dolazak Džafića, puno prije, al dobro je da Kuntic nije zaboravio na njega. Prošle godine kad smo izgubili od GOŠK-a, Džafić bio igrač susreta a poslije tekme Kuntic je rekao novinaru BHT-a kako u GOŠK-u ima igrača koje on simpatiše. Hoćeli on moć igrat protiv Zrinjskog?!? I šta nam je sa Kovačevića, jel se oporavio momak?!?

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 31 avg 2012, 18:13

Kapetan je napisao/la:Ja sam očekivao dolazak Džafića, puno prije, al dobro je da Kuntic nije zaboravio na njega. Prošle godine kad smo izgubili od GOŠK-a, Džafić bio igrač susreta a poslije tekme Kuntic je rekao novinaru BHT-a kako u GOŠK-u ima igrača koje on simpatiše. Hoćeli on moć igrat protiv Zrinjskog?!? I šta nam je sa Kovačevića, jel se oporavio momak?!?
i ja bi volio znat hocel dzafa moc igrat protiv zrinjskog???ako neko zna provjereno neka napise

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 31 avg 2012, 18:20

bondich je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Ja sam očekivao dolazak Džafića, puno prije, al dobro je da Kuntic nije zaboravio na njega. Prošle godine kad smo izgubili od GOŠK-a, Džafić bio igrač susreta a poslije tekme Kuntic je rekao novinaru BHT-a kako u GOŠK-u ima igrača koje on simpatiše. Hoćeli on moć igrat protiv Zrinjskog?!? I šta nam je sa Kovačevića, jel se oporavio momak?!?
i ja bi volio znat hocel dzafa moc igrat protiv zrinjskog???ako neko zna provjereno neka napise
Pretpostavljam da će Pandža bit u prvoj postavi sad protiv Zrinjskog jer je prošlu igro Vehabović, Kuntić mijenja njih dvojicu svakom po jedna tekma u prvoj postavi. A sad će bit interesantno vidjet kakvu će ulogu tu igrat Karić u narednim utakmicama.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 31 avg 2012, 18:25

Kapetan je napisao/la:
bondich je napisao/la:
Pretpostavljam da će Pandža bit u prvoj postavi sad protiv Zrinjskog jer je prošlu igro Vehabović, Kuntić mijenja njih dvojicu svakom po jedna tekma u prvoj postavi. A sad će bit interesantno vidjet kakvu će ulogu tu igrat Karić u narednim utakmicama.
pandzu i dzafica u vrh svi 90 min

mirzard
Kontakt:

Post Postao/la mirzard » 31 avg 2012, 18:26

Kapetan je napisao/la:
bondich je napisao/la:
kakav Karić? a Kovačević ja mislim da nece branit ni ovu tekmu trebo bi Smajic opet na gol

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.