FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

NukeR_G1970
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la NukeR_G1970 » 31 avg 2012, 03:31

Zasluzeno smo prosli dalje! Konacno da i pobedimo nekoga :D

Koliko vidim u trecem smo sesiru, pa ako nas pogleda sreca sutra, da izvucemo neke pristojnije rivale, pa da otkinemo jos koji bod, znacice nam sledece sezone :)

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 31 avg 2012, 08:29

Tritolone je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Iskreno mi ne možemo proći grupu... Zato bih volio vidjeti Liverpul ili Atletiko M u Beogradu
Zasto nebi mogli? Recimo jedan jaci iz prvog pota, eto nek bude liverpool, drugi pot je zajeban ali mislim da bi Partizan moga igrat protiv recimo Bruggea ili Hapoela, a iz 4 Maribor.

Tu bi se sigurno tukli za prolaz. Sretno u izvlacenju.
Nesto imam osjecaj da ce bit Maribor, iz Sarajeva preko Zagreba pa do Beograda :lol:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 31 avg 2012, 12:01

POBEDA,POBEDA,POBEDA

Ne spomenuh slučajno tri puta pobeda. Pobeda u rezultatskom smislu,pobeda na tribini,pobeda TIMA! Ovo treće možda i najbolje opisuje vrednost trijumfa u meču sa Tromsom. Da se razumemo pobediti Tromso i nije neka mudrost,bez obzira što celu utakmicu odigraše bunkericu. Mnogo je junaka,ali Ivanov je najveći. Odigrao momački,uvek na pravom mestu i sve mu se vratilo kada je postigao gol koji je doneo pobedu. U malom Mitroviću smo dobili puno,nažalost Lazo i dalje ne zna za dobru partiju,neverovatno je da dečka ne ide ništa što pokuša. Vlada Volkov pokazao da se i kod nas može 11 kilometara trčati na meču. Ostojić opet najtanji jednostavno katastrofalna postavka,Miljković odigrao sasvim solidno na beku (iznenađujuće). Uglavnom ostvarena je pobeda koja će napuniti klupsku kasu,smiriti strasti i ostaviti Vermeza na klupi, da se razumemo i posle DS i posle AEL rekao sam kako je tu Vermez najmanji problem,samo treba vremena dati,smem se zakleti da ćemo ostvariti jednu pobedu u EL,barem.....
I Jug je bio kao nekada i sve je na momenat bilo kao nekada,ali nažalost treba biti svestan da dosta toga nije kao pre.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 31 avg 2012, 12:15

DANTES je napisao/la:Iskreno mi ne možemo proći grupu... Zato bih volio vidjeti Liverpul ili Atletiko M u Beogradu

Kolega ne slažem se! ;)
Sećate li se Vermeza i sezone u kojoj smo u grupi imali Egaleo,Mboro,Lazio,Villareal? Sećate li se da i tada nismo imali neka velika imena,i tada je Simon Vukčević velika nada bio glavna uzdanica i prošli smo i to kolo pre kraja! ;)
Apsolutno ako nas onaj gore pogleda i u žrebu dobijemo solidne rivale (kojih itekako ima) Partizan bi mogao i na proleće igrati (pored svega,svih nedaća,problema,nesloge na tribinama i u svlačionici).Ne nisu mi porasli apetiti,svestan sam da ovaj Partizan ima puno mana,ali isto tako ljudski je nadati se....
Po meni dve idealne grupe za Partizan:
1
BORDEAUX
HAPOEL TEL AVIV
VIDEOTON
PARTIZAN

2
TWENTE
HAPOEL TEL AVIV
NEFTCHI
PARTIZAN

Što se tiče najgorih mogućih grupa to bi bile :

LIVERPOOL
NAPOLI
ANZHI
PARTIZAN

ili

ATLETICO MADRID
HANNOVER
MARITIMO
PARTIZAN
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 31 avg 2012, 13:51

"Šampion Srbije Partizan je, posle žreba obavljenog u Monaku, dobio imena rivala u grupnoj fazi Lige Evrope. Crno-beli će se takmičiti u grupi H, zajedno sa Interom iz Italije, Rubinom iz Rusije i Nefčijem iz Azerbejdžana."

Mislim da mozemo da se borimo za drugo mesto sa Rubinom.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 13:52

Pre ce biti borba sa Interom nego sa Rubinom za drugo mesto. :D
Nisam nesta optimista na prvu :( ,kasnije cu ipak malo vise napisati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 31 avg 2012, 13:59

Šanse su vam minimalne. Inter će se konsolidirati, dok je Rubin deset puta jači od Tromsa.
Nekako mi je realnije da vama Neftci uzme koji bod, nego da vi uzmete Rubinu ili Interu.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 31 avg 2012, 14:02

Inter kako igra, mozemo da im otkinemo bod, kod kuce bas igraju slabo, sa Vasluiem sinoc 2:2, pre toga od Hajduka izgubise, Rubin dosta nezgodna ekipa ali mislim da nisu kao pre 2-3 godine kad su kidali bodove Barseloni, bice dosta tesko u Rusiji ali kod kuce mozemo da odigramo sa njima. Nefci definitivno najslabiji protivnik, inace brani im Stamenkovic, bivsi golman Zvezde. Prosle godine ih je Dinamo Zagreb izbacio iz kvalifikacija za LS, tu bi trebalo da uzmemo minimum 4 boda al' opet ne treba se zaletati, ipak su izbacili APOEL, sto nimalo nije naivno.

Kako god, ja sam optimista. :)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 14:02

Rubin nikad nije nešto odigrao protiv slabijih ekipa ili sebi ravnih... Oni uvijek mlatnu jače, a protiv slabijih kiksaju... Naravno volio bih dA prođemo ali biće ti SF... Možda ako dovedemo Ronaldinja i Berbatova...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 31 avg 2012, 14:26

? група по ". " ",с ? се " '," " & оне сезоне су " /,$ " " " вјероватно $ фаза..... ? & $ :)

- " " пара,$ се $ - $ & за ' са ".... & $ &.....

$ је & " ? је!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 14:41

Hm odakle poceti?Od zreba ili od sinocne utakmice...

Ajde prvo od utakmice.Lepo vece u hramu zaista,osecala se u vazduhu borba u pre samog pocetka utakmice.Igraci napaljeni,mi navijaci i pored silne ogorcenosti zbog mnogo problema isto napaljeni,Tromso je morao pasti.Prvo poluvreme sem neke borbe nista,ako izuzmemo pokusaj glavom Mitrovica i precku Markovica.I pored toga igraci na poluvremenu dobijaju aplauz u znak podrske.U drugom preporod sto se tice agresije i ataka ka golu protivnika,redjaju se sanse.Prvo pokusava Markovic lopta fijuce pored raslji gola Tromsoa.Zatim na idealan centarsut Volkova Mitrovic promasuje nemoguce glavom sa 5 metara(u jednom trenutku mi se ucinilo da je prosla kroz gol).Sledi slobodan udarac Tomica golman odbija,Ivanov sutira/odigrava lopta kaci Zabiju koji je na pola metra od praznog gola i lopta pogadja stativu i izlazi napolje(sto bi rekao brat Pantela "kadar nevera" ).Pre gola jos vredi izdvojiti pokusaj Ivanova posle kornera koji golman sigurno brani i onda dolazi i taj 75. minut.Korner Tomica golman relativno lose ceni i Ivanov na drugoj stativi lako realizuje svoju sansu.Do kraja pokusaj Sis-a da izjednaci iz voleja i slobodnjak u poslednjem minutu.To bi bilo ukratko to.
Da su kojem slucajem sinoc i ispali,dobili bi aplauz.Ono je minimum kako treba da igraju svaku utakmicu u svetom dresu.Bravo momci jos jednom!

A sada malo da se osvrnem na zreb.
Nekako sam sa spokojom gledao ovo.Pojacanja nece biti i vec gledam na ove meceve kao na sticanje iskustva za ove mlade igrace za neke od narednih sezona,a ne kao na neku sansu da se uradi nesto vise u LE.U svakom slucaju Inter ce biti spektakl u Humskoj.Rubin kao ekipa jako nezgodna,po meni prvi favoriti grupe.Prosle nedelje dobise Zenita u SP,ali sve je moguce sa takvim ekipama,lako se okrene utakmica i na drugu stranu(veci sam optimista mozda protiv Intera kuci,nego protiv Rubina).Nefci mnogi potcenjuju,ne znam zasto.Izbacise proslogodisnjeg ucesnika 1/4 LS.Nikad nisam voleo te ekipe iz Azerbejdzana,Jermenije itd.U ekipi imaju zemljaka Mede Kamare,Vobeja-po nekim pricama jako interesantan napadac.Uz njega valja izdvojiti i Rodriguinja(mozda pogresno napisah) i Stamenog(nasu staru musteriju :mrgreen: ).Sa njima ocekujem jako tvrde utakmice i dace Bog sigurnu pobedu u BG-u,a tamo sta uradimo uradimo.
Kad vec od prvenstva ove godine nema nista,daj da uradimo u LE makar nesto.

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 avg 2012, 16:05

Što se žrijeba tiče moglo je i gore,moglo je i bolje,mada realno gledano treba biti zadovoljan.

Inter,šta reči o ovoj ekipi a što već nije poznato ljubiteljima fudbala..jedan od dva Milanska giganta,18 šampion Italije,još 12 puta osvajač kupa i superkupa(ukupno),te osvajač 9 međunarodnih trofeja;3 LŠ(zadnja 2010),3 kupa uefa,3 interkontinetalna kupa..Tim u kojem igraju;Zaneti,Stanković,Snajder,Maikon,Kambiaso,Milito,Kasano,Smel,Mudingaj,Gargano i ostali....Svakako ekipa koja je favorit broj 1 u grupi i koja će svakako da napuni JNA.Međutim,iako je riječ o jednom od najvećih Evropskih i Svjetskih klubova,ni njima ne cvjetaju ruže u zadnje vrijeme,prošlu sezonu su završili na 6.mjestu,a na poečtku ove(evropske) ne blistaju..Izbacili su Hajduk(S) ,koji ih je pobjedio sa 0-2 u Milanu i bio na pragu senzacije,te rumunski Vaslui,koji ih je nakon 2-0 za Inter u Rumuniji,namučio u Mialnu i odigrao 2-2.Znači ,ipak se može igrati sa njima,poprilično su "stara" ekipa i Partizan bi mogao da traži šansu protiv njih pred punim JNA,i realno bi bilo da bar otkinu bod Interu kod kuće(već su jednom igrali nerješno na JNA 1-1,1990.u 1/8f Kupa Uefa,u Milanu 3-0 za Inter).Pobjedu je teško očekibati u duelu sa ovom ekipom,mada nije nemoguće,kad je mogao Hajduk,onda i Partizan ima čemu da se nada...Realno je da obe izgubimo od intera,moguće je da uzmemo bod kod kuće(velike šanse),a veliki uspjeh bi bila pobjeda nad Interom(što nije nemoguće,ali biće veoma teško),dok bi bod iz Milana,o pobjedi da ne pričam ,bila velika senzacija za ovaj tim Partizana.Ja bi bio zadovoljan bodom,a u sebi priželjkujem pobedu protiv Intera :) 8-)

Rubin Kazanj,gledajući formu ovog tima i trenutni sastav,kao i ambicije kluba,te rezultate zadnjih 5-6 godina,Rubin nije trenutno ništa lošiji tim od Milanskog giganta,te će se sigurno boriti za 1.mkesto u grupi.Osvajač Kupa Rusije prošle sezone(2011/12,Rubin-Dinamo M.1-0),te dvostruki šampion (2008,09),osvajač superkupa(2010,12) te učesnik LŠ ,kao i Lige Evrope(već 4 godinu zaredom,najb.rezultat 1/16 f 2010)...Veoma jak tim koji u sastavu ima igrače kao što su ;Cezar Navas,Šaronov,Boketi,Roman Eremenko,Obafemi Martins,Gokan Tore,Sergej Ružnjikov,Kristain Ansaldi,Gokdeniz Kardeniz te pojačanje iz Malage ,sjajni reprezentativac Venecuele,Rondon( 13m eura :mrgreen: )...Zaista jak tim.Prošlu sezonu završili 6.u Ruskoj Premijer ligi,iza Zenita,Spartaka,CSKA,Dinama i Anžija...Ove sezone su dobro krenuli i trenutno su 4.Ipak ovo je tim sa kojim se može igrati,i pobjediti kod kuće,jer gledajući njihove rezultate u Ligi Evrope zadnjih sezona,ne blistaju na strani,te je zanimljivo da im baš ne leže ekipe podjednake njima,ili malo slabije(pobjedio ih Rapid Beč 2 puta,1 remizirao...Tvente pobjedio i remizirao,Volfcburg takođe,PAOK prošle sezone dva puta remizirao,a Olimpijakos ih izbacio na startu nokaut faze,prošle sezone;2x po 1-o za Olimpijakos)...Izgleda da bolje iugledaju protiv jačih i "većih" timova..ali ipak ti rez.ne moraju značiti ništa...Rubin će svakako kod kuće biti veliki favorit protiv Partizana i tu je poraz realnost,a bod bi bio ogroman uspjeh.S druge strane,očekujem da ne izgubimo od Rubina na JNA i da pokušamo doći do pobjede,jer sigurno imamo šansu za nju,i mislim da možemo tući Ruse kod kuće.
Nefči Baku,rival kojeg sam priželjkivao iz 4.-tog šešira,na oko lagan protivnik,ali činjenica da je izbacio APOEL-a i to ,pobjedom u gostima 3-1 je znak da se ipak ne radi o "indijancima",već o ozbiljnoj ekipi,čija zemlja dosta ulaže u fudbal..U timu imaju nekoliko brazilaca,oostalo su Azerbejdžanci,te naš Saša Stamenković(bivši golman Napretka i Zvezde) kao i makedonac Mitreski.Imaju 7 osvojenih šampionata i 5 kupova.Ove sezone su pored APOEL-a,izbacili u 2.kolu kv.za LŠ ,Gruzijski Zestafoni( K 3-0,G 2-2),pa zatim ispali od Izraeslkog šampiona ,Hapoela K.Š.(K 2-2,G 0-4).Što se tiče evropskih takmičenja,dosta puta su snage odjeravali sa timova iz bivše Juge,1999 sa Crvenom Zvezdom(2-3,0-1),2000 i 2001 sa Goricom(oba puta ispali),2004. sa Širokim Brijegom( 1-0 i 1-2,prošli jedini put) te prošle sezone sa Zgrebačkim Dinamom(0-0 u Bakuu,te 0-3 u Zagrebu)...Znači ,ne leže im "jugosloveni".Sigurno je da je Partizan jači tim od Azera,ali ih treba shvatiti 100% ozbiljno,i pokušati doći do što više bodova sa njima.Mislim da realno možemo doći do 4,a ukoliko budemo imali sreće i dobro odigramo,mislim da i 6 bodova nije nemoguća misija,mada bi lično bio zadovoljan sa 4.Priželjkujem i nadam se 6 8-) ...Sve u svemu,realno je da iz ove grupe dalje idu Inter i Rubin,a nama ako se otvori prilika za to 2.mjesto,pokušati je iskoristiti...Ljudski se nadati.Vermez je već jedmom napravio "čudo",ne tako davno..Evo i sad ima priliku. 8-) ;) Naprijed Partizan!
Mens sana in corpore sano.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 16:27

Treće mjesto realnost. Ipak sa ovim novim Stramaćonijevim Interom nikad ne znaš. Možda da skupite dovoljno keša (pitajte hajduka koliko) i prodaće vam tekmu na sred Meazze.
Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 31 avg 2012, 16:36

alan_kardec je napisao/la:Treće mjesto realnost. Ipak sa ovim novim Stramaćonijevim Interom nikad ne znaš. Možda da skupite dovoljno keša (pitajte hajduka koliko) i prodaće vam tekmu na sred Meazze.
Srećno.
:lol: Hajduk nema para ni za plaće igračima, a da kupuju pobjedu koja im ništa ne znači.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 16:43

Ma ne kapiras limenka ti taj sklop mozgova...Mi sve kupujemo,krojimo svetsku politiku tj. nas dragi nam predsednik Tole.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 16:49

inter je onda odigrao za kladionice. u splitu i rumuniji glat odrade posao i onda se fol pate kod kuće. ne misliš valjda da je hajduk toliko jak. :lol:

ovo za partizan je obični sarkazam. ;) jeste osjetljivi kad se priča o kupovanju-prodavanju. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 31 avg 2012, 16:58

Pa je li uvijek "veliki" pobjedi? Je li Real neke godine od ekipe iz 4. lige ispao u kupu sa 0:4? Hajduk je jednostavno odigrao 120%, Inter podcjenjivački i sa rezervom, a kad se na to doda i mala količina sreće dobijemo pobjedu od 0:2... Uostalom Hajduk je i prošle godine skupo prodao kožu Stokeu, kao i Split Fulhamu, Slaven ove Bilbau...
Tako da to nije nikakva prodaja, niti slučajnost. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 17:06

Nesto cesto koristite taj sarkazam i to kolektivno.Jako se potresemo svaki put,evo ne znam hocu li doci sebi do kraja dana zbog vasih prozivki :mrgreen:

djoleprijedor
Kontakt:

Post Postao/la djoleprijedor » 31 avg 2012, 17:11

Rapored H grupe:

20/09 Partizan-Nefči,Inter-Rubin
04/10 Nefči-Inter,Rubin-Partizan
25/10 Inter-Partizan,Rubin-Nefči
08/11 Partizan-Inter,Nefči-Rubin
22/11 Rubin-Inter,Nefči-Partizan
06/12 Inter-Nefči,Partizan-Rubin

Sviđa mi se raspored,grupu otvaramo i završavamo na domaćem terenu :)

P.S.Maikon otišao iz Intera u City :D
Mens sana in corpore sano.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 17:20

ma naravno da vas boli briga. pa ako se zbog običnog sarkazma na forumu potresete, onda niste dobri sa glavom. :mrgreen:
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.