RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: FK Velež
2 111 zrinski
90+ Zrinjski 2 - 1 Velez Mostar
Kordić zabio u 90 minuti, ovo je isto kao i prošle godine.
Kordić zabio u 90 minuti, ovo je isto kao i prošle godine.
-
- Kontakt:
ne mogu vjerovati Šečić opet pogrijesio katastrofalno u odbrani ko na zadnjem derbiju o majko draga
veležu poništen go navodno zbog faula na golmanu

veležu poništen go navodno zbog faula na golmanu
Dostojanstvena igra malo ne sreće bit će bolje,bar nema ne reda ,ah te lične
Sretno nam dalje pa nije tragedija,Kažu navijenje odlično
Idemooo!

Sretno nam dalje pa nije tragedija,Kažu navijenje odlično
Idemooo!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
- Kontakt:
meni stvarno taj Šečić nije jasan , u dva derbija nam momak odnosi bod u zadnjim minutama koji imamo u dzepu svojim pocetnickim greskama pocecu sumnjat da to nije slucajno
ko je on ustvari odakle je dosao?

zna li iko išta jesu li došli do mostara navijači sarajeva, ljudi pričajte ako znate išta jednog su nam navijača ubili
F.K. SARAJEVO
smuci mi se zivot u PM, opet gubitak u zadnjim minutama derbija cccc 

-
- Kontakt:
ma to me u temelj srozalo , Veležov poraz manje vise pratim brate non stop put za Siroki Brijeg jer ga vidim s prozora nema nikakvih autobusa samo sam primjetio nekoliko policijskih kombija da ode gore iz Mostara prije desetak minuta,senad82 je napisao/la:zna li iko išta jesu li došli do mostara navijači sarajeva, ljudi pričajte ako znate išta jednog su nam navijača ubili
saosjecam s nesretnom familijom
I ako je rezultat negativan, cestitam na borbenosti i drzanju u derbiju. Da je bilo malo srece moglo je biti i 2:1 za Velez, ali ...
Respect za sve ucesnike derbija (nema informacijama o neredima). Pustite koju slidzu i video u opticaju.
Steta zbog sranja iz Sirokog.
Respect za sve ucesnike derbija (nema informacijama o neredima). Pustite koju slidzu i video u opticaju.
Steta zbog sranja iz Sirokog.
hajde daj mi pošalji na pm broj mobilnog da budemo u kontaktu molim tevelezovac do groba je napisao/la:ma to me u temelj srozalo , Veležov poraz manje vise pratim brate non stop put za Siroki Brijeg jer ga vidim s prozora nema nikakvih autobusa samo sam primjetio nekoliko policijskih kombija da ode gore iz Mostara prije desetak minuta,senad82 je napisao/la:zna li iko išta jesu li došli do mostara navijači sarajeva, ljudi pričajte ako znate išta jednog su nam navijača ubili
saosjecam s nesretnom familijom
F.K. SARAJEVO
Vedran Puljic preminuo
-
- Kontakt:
imate na net.hr slike tih nereda 2-3 i kako taj nesretni momak lezi nepomicno
Senade izgleda da su prosle Horde kroz Mostar i da su na putu za Sarajevo , tako mi sad rece jedan na mob
Senade izgleda da su prosle Horde kroz Mostar i da su na putu za Sarajevo , tako mi sad rece jedan na mob
-
- Kontakt:
horde su prošle kroz Mostar ima 25min. Idu 30km/h. Na svakoj strani je im ostalo samo 1 staklo u komadu 

Poslo sam ti porukusenad82 je napisao/la:zna li iko išta jesu li došli do mostara navijači sarajeva, ljudi pričajte ako znate išta jednog su nam navijača ubili

-
- Kontakt:
pa daj,recite i nama...sve nas zanima sta se desilo i sta se desava

evo snimka Zrinjski - Velež na RTM
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
silenT. je napisao/la:evo snimka Zrinjski - Velež na RTM
Slusas li sta se ori stadionom? Puno nas nesto gledate haha
dašta baš se ori.... kamera 20 metara od njih jedva se razaznaju.... i baš evo crkoh da gledam Veleža... naleti na program pa da vam javim da i vi pogledate... nisam ja izrada da ne kažem
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Mojne se glupirati, gledali ste u nas 40 minuta hahasilenT. je napisao/la:dašta baš se ori.... kamera 20 metara od njih jedva se razaznaju.... i baš evo crkoh da gledam Veleža... naleti na program pa da vam javim da i vi pogledate... nisam ja izrada da ne kažem

Mogli smo više ali eto nije nam se dalo.Šečića treba otjerati,dva puta skoro na isti način poklanja njima pobjedu,ccc !
Normala sve prošlo.
Normala sve prošlo.
''Football is for you and me,not for fucking industry !''
RIP Vedran Puljić-Pulja !
RIP Vedran Puljić-Pulja !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.