GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

dubrava
Moderator
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la dubrava » 30 avg 2012, 19:08

Nisam znao da je danas izvlačenje.
Dobra grupa. Možda ne pratim toliko nogomet ko nekad, možda sam i preoptimističan, ali, mogao bi ovo Dinamo proći, pa i kao treći, što da ne.
Portugalski nogomet općenito ne leži našima nikako, tako da tu ne očekujem nešto posebno, možda bod kući. Iako, već su jednom tj. dvaput i igrali u Ligi Prvaka, davne 1998.god. kada je bilo 3:1 za Dinamo u Zg, al tada je igrao Prosinečki, Mujčin, Marić, Cvitanović, sami majstori. U Portugalu su izgubili.
PSG ima pare, ali nema momčad. I ne sviđaju mi se takve ekipe (nažalost, nisu jedini, ima ih gro) koje s parama preko noći misle osvojiti sve. Nadam se da će biti zadnji :mrgreen:
Dinamo Kijev sam gledao sad protiv Borussije M u Kijevu i nisu mi nešto posebno pokazali. Doduše, imali su dobru zalihu za uzvrat, ali su trkački bili potpuno podređeni Švabama koji su ih nadigrali. No, bit će to drugačija utakmica po skupinama.. Znam da su igrali jednom u kvalifikacijama za Ligu Prvaka, Ukrajinci su tukli u obje tekme..

Dakle, kad svi vi radite prognoze, hoću i ja :mrgreen:
Kao zakleti hajdukovac, rasplet vidim ovakav:
1. Dinamo
2. Dinamo
3. Porto
4. PSG
:D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 30 avg 2012, 19:12

Onako realno 2 boda maximum a nerealno pogledati tabelu iznad ;)

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 30 avg 2012, 19:18

1. kolo, 18/19.9.: Dinamo - Porto

2. kolo, 2./3.10.: Paris Saint Germain - Dinamo

3. kolo, 23./24.10.: Dynamo Kijev - Dinamo

4. kolo, 6./7.11.: Dinamo - Dynamo Kijev

5. kolo, 20./21.11.: Porto - Dinamo

6. kolo, 4./5.12.: Dinamo - Paris Saint Germain

Ocekujem remi na startu :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 30 avg 2012, 19:20

Očekujem šest poraza, a nadam se barem bodu i gol razlici manjoj od -15.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 avg 2012, 19:23

Nadam se da Dinamo neće biti topovsko meso kao prošle sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 30 avg 2012, 19:44

Saurman je napisao/la:Nadam se da Dinamo neće biti topovsko meso kao prošle sezone.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 avg 2012, 23:58

Porto i Dinamo vas siluju, a od Vjestacke tvorevine kidate koji bod
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 31 avg 2012, 00:34

Evo i sluzbeni raspored

1. kolo, 18.9.: Dinamo - Porto

2. kolo, 3.10.: Dynamo Kijev - Dinamo

3. kolo, 24.10.: Dinamo - PSG

4. kolo, 6.11.: PSG - Dinamo

5. kolo, 21.11.: Porto - Dinamo

6. kolo, 4.12.: Dinamo - Dynamo Kijev

Dobra stvar je Porto u prvom kolu, jer bi tako Dinamo mogao iznenadit ako se ovi opuste. Zadnje kolo s kijevljanima kuci je takodjer veliki plus, kad bi barem bili u bod-dva, pa za trece mjesto s njima, prizeljkujem to :mrgreen:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 31 avg 2012, 12:35

POSLJEDNJEG dana ljetnog prijelaznog roka Dinamo je iz Lokomotive doveo Marcela Brozovića, mladog veznjaka koji je predodređen za nasljednika Milana Badelja.

Brozović će u studenom proslaviti 20. rođendan, a u protekloj, i na startu nove sezone HNL-a nametnuo se kao motor Lokomotive. Karijeru je započeo u Hrvatskom dragovoljcu da bi nakon Lokosa završio u Dinamu, s kojim je potpisao sedmogodišnji ugovor.

"Već dugo se pričalo o mom dolasku u Dinamo, zaista mi je drago što se sada sve završilo. Naravno da sam sretan što sam dobio priliku igrati u ovako velikom i uspješnom klubu, a na meni je opravdati povjerenje. Svaki trening ću dati sve od sebe i nadam se da ću svaku utakmicu odigrati dobro", rekao je Brozović nakon potpisa ugovora.

Naravno, prokomentirao je i ulazak svojih novih suigrača u Ligu prvaka: "Čestitam im na tom sjajnom uspjehu. Odlično su igrali u kvalifikacijama i zasluženo su se plasirali. Sad ćemo vidjeti što slijedi u grupnoj fazi", kazao je Brozović za službenu stranicu Dinama.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 12:38

Ja bi radije Antolica ali dobro sta je tu je .

Moguce da nas i Jajalo pojaca, e on je pravi igrac. Samo spletom nesretnih okolnosti neigra u reprezentaciji, a kad bi uhvatio kontinuitet i zaigra kako zna u Dinamu mislim da bi mu se vrata repke sirom otvorila.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 31 avg 2012, 12:38

Odličan potez, bio je vrlo dobar u Lokomotivi. Treba nam zamjena za Badelja i on je taj samo da se nametne.
Neka Pokrivača sad pošalju u Lokomotivu. :mrgreen:
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 14:11

Vama treba ozbiljan stoper, dva dobra strana veznjaka...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 14:14

Tesko je naci kvalitetnog stopera a da das neku malu svotu za njega. Recimo ja bi volia vidit Kelica, kapetan mlade reprezentacije, kvalitetan, ima mjesta za napredovat ali je skup sigurno. Sve ostalo je sf, tesko cemo ubost nesto kao sta smo napravili sa Tonelom.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 14:18

Tonel je nagrada za Kufrea, Životnog Novotnog.... I nije mi jasno kako ga je Maminjo dobio.... Standardan u Sportingu kad odjednom ga eto u Dinamu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2012, 14:35

Ovaj Bubi,pardon Brozović je žešći retard. :roll:

Ovako je nekad,ne tako davno,bilo kad se igrala LP (kval.):
[youtube][/youtube]
90 posto te ekipe koja je tada išla na utakmice je danas u nekom svom bojkotu.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 31 avg 2012, 14:36

Bas sam naletio na fejs od Brozovica :lol: nemogu vjerovat koji retard :D al dobro, nek on odigra kako zna i boli me cuna.

Za utakmicu protiv Arsenala sam ima kartu ali nisam moga stic iz Splita za Zagreb nikako :roll: koja greska.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 14:46

Dobru ste grupu izvukli, kakve ste mogli :D
Porto je prejjak za vas, realno :D
PSG ce se uigrati kad tad, tako da ni tu nemate neke aman sanse :D
Dynamo K, eh tu bi mogli ubrat koji bod i uletit u EL :D
Ali opet, ko zna..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 avg 2012, 15:00

Tritolone je napisao/la:Bas sam naletio na fejs od Brozovica :lol: nemogu vjerovat koji retard :D al dobro, nek on odigra kako zna i boli me cuna.
Vamossssssssssssssssssssssssssss Brozzzzzzzzzzzzzzz :lol: :lol:

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 31 avg 2012, 18:41

evo jedan zanimljiv komentar sa sportskih

U Hrvatskoj se nikad nije cjenio rad i dobre ideje. Pocevsi od Nikole Tesle. Pogledajmo Mamcia, digo je Dinamo iz ponora do lige prvaka, bez milijardi u dzepu. Uspio je od tvrtke pred bankrotom, napravit tvrtku koja je primjer u regiji. To smo mi hrvati, cim neko nesto napravi svoim radom i dobrim idejama, to se necjeni, on je lopov, mafijas i slicno. Za nas je dobar policajac, doktor, pravnik ili bilo tko drigi, kad mu damo 100kuna ili 100€a da nam napravi uslugu ili nas pusti za napravljeni prekrsaj, takvi se ljudi kod nas cjene i vode na vecere. Mamic je jedini u Europi sto je u malim sredinama stvorio mali klub a da nije bio multimilioner, da nije imao milione iza ledja. Dobro mozda ima sad, ali i zasluzio je, u ovakvoj sredini kao sto smo mi da dignes klub iz ponora, zasluzuje svaki respect, klub je u dobroj financijskoj si
tuaciju, znaci da nije sve pokro. Drugi pokradu sve, dovedu tvtku do bankrota i onda ju kupe za kunu ili jednostavno odu s milijunima. Pogledajmo Zvezdu, svi znamo sta je bila prije rata a di je sad, di je nesto taj jugoslovenski nogomet, di je Partizan, di je Hajduk, di je Zeljo, di je Sarajevo, niko to nevidi, svi se samo pitaju, zasto Dinamo nije Barcelona, Real ili Bayer, to se zamjeri Mamicu. Kod nas se skandira "cigani nogomet ste sjebali", Hrvatska je jos jedina od tih jugo drzava di se igra nogomet, ovo oko nas je jos gore. Raspadom juge, raspalo se sve, sport, ekonomija, turizam, poljoprivreda, obitelji, navijaci, sve otislo u klinac. U Hrvatskoj se polako sve popravlja ali to neide preko noce, s ligom 10 cemo napraviti sigurno jos jedan korak napred. Samo jos da uvedu i drugu ligu s 10 klubova, tad bi taj klub koi ulazi bio jaci i imo vece sanse u borbi za opstanak, do ce ovako bit siguran putnik u drugu ligu. Kad bi bili realni svi bi se poklonili pred Mamicem i rekli bravo majstore. On i Cacic zasluzuju podrsku, jer Dinamo sve vise izgleda kao momcad i igra sve ljepsi nogomet, napreduje u svim segmentima. U Dinamu i oko Dinamo su momentalno jedina negativna stvar navijaci, koi nevide dalje od pive i koke, i takvi onda zele da odlucuju, koga treba prodat i koga treba dovest. Kad bi navijaci navijali a uprava dovodila i prodavala igrace, tad bi Dinamo bio za 20% jaci. Samim time svake godine bili blizu lige prvaka, igro bi se bolji nogomet, bilo bi vise ljudi na utakmicama, sve bi islo napred pa bi jednog dana doso i novi stadion. U ovakvoj situaciji kakva je sad, ovi navijaci nezasluzuju ni ovakav stadion a kamoli nesto drugo. Nek svako od nas stane pred ogledalo, pogleda se i sam sebi prizna, di smo bili a sta smo sad. Mamic zasluzuje pohvalu za svoj poso, a kako se ponasa na ulici to je druga stvar. Novinari bacaju ljagu na njega a covjek se ponasa prema njima bas onako kako oni i zasluzuju. Bravo MAMICU, samo napred, nedajse da te neko unisti.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 19:28

E neka su Teslu uzeli kao pandan Maminju... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.