Stara dobra vremena
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Prosjek godina forumasa ?
Ja sam je gledao kad sam bio mali,sjecam se jedne scene kad je zmije izletila iz umivaonika,zamalo me hercika nije strefila. 
-
gojzerica
- Kontakt:
Hvala ti.emir18 je napisao/la:http://www.ssega.com/?paged=2" onclick="window.open(this.href);return false;gojzerica je napisao/la:@Papastathopoulos oke hvala, pokušat ću to.
Edit: evo igrao sam malo Goal 3, preporučite još kakvih dobrih igri.
evo proberi
BluesForever je napisao/la:[youtube][/youtube]Sjecal se ko ove odlicne serije,kada je gledam use..m se od straha.
Odlična serija.Devet sezona i preko 200 epizoda nadnaravnih pojava.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ovo sam redovno pratio.Saurman je napisao/la:BluesForever je napisao/la:[youtube][/youtube]Sjecal se ko ove odlicne serije,kada je gledam use..m se od straha.
Odlična serija.Devet sezona i preko 200 epizoda nadnaravnih pojava.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Timewriter
- Kontakt:
E bravo majstore, prva mystery serija , mislim da je David Duchovny imao jednu ulogu u epizodi ili dvije i to baš kao FBI agent,i još ta nezaboravna muzika iz uvoda.madridist je napisao/la:
[youtube][/youtube]
-
gojzerica
- Kontakt:
Kako je mene strah bilo uvodne muzike od X-filesa. 
- Papastathopoulos
- Kontakt:
A sjeca li se neko serije "sunset beach" ? 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sjeća.
Meni u glavi ona neka baba koja je neku bolest kože imala. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ja se ne sjecam nicega, samo znam da se serija tako zove i da sam je pratioHigh je napisao/la:Sjeća.Meni u glavi ona neka baba koja je neku bolest kože imala.
Al najlegendarnija serija je "tymothee i tabitha"
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
To su ''Strasti''. Meni zanimljivija serija od ove maloprije spomenute. Valjda mi kao dječaku bilo zanimljivo gledati one vradžbine Tabithe i smijurije onog njenog malog Timmija. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- reds_forever
- Kontakt:
Timmy je imao zlatno srce
Ona Sheridan me nervirala, jel ono ona nekog ubila kad je bila mala 
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Sheridan je ona plava, vitka? U seriji je onaj Luis Lopez Fitzgerald bio s njom, ja mislim.
Nju su kasnije ukopali živu, pa je nekako izbacili, bila u komi i još svašta nešto. Ja mislim da nije nikoga ubila.
Charity je bila slatka. 
- reds_forever
- Kontakt:
High je napisao/la:Sheridan je ona plava, vitka? U seriji je onaj Luis Lopez Fitzgerald bio s njom, ja mislim.Nju su kasnije ukopali živu, pa je nekako izbacili, bila u komi i još svašta nešto. Ja mislim da nije nikoga ubila.
Charity je bila slatka.
E ja mislim da je ona imala neke vizije da je bas Luisovog oca ubila, pa su je uvjeravali da nije... Tabitha je trebala ubiti Charity, to su joj oni njeni trazili
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Ja se sjecam scene kad su Tabithu izboli kad se tusirala,tj onaj lik sto je drzao motel,ili je zensko bilo,ne znam,znam da je imao/la cickavu kosu i da je bila scarry. 
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 31 avg 2012, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Julian je bio kralj. Sa onom svojom se maskirao i svašta nešto radio. 
Evo,sad sam nasao,ipak je zensko u pitanju..
Norma se zvala ..
[youtube][/youtube]
Norma se zvala ..
[youtube][/youtube]
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
i ja sam imao, kao nešto novije bilo, kao bolje, al ista stvar, ja požurio brže bolje kupit.. hehegojzerica je napisao/la:Imao sam i ovo.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
E baš mi netko neki dan govori za ovu seriju da je moram pogledat, vidim 2 sezone ima.Timewriter je napisao/la:E bravo majstore, prva mystery serija , mislim da je David Duchovny imao jednu ulogu u epizodi ili dvije i to baš kao FBI agent,i još ta nezaboravna muzika iz uvoda.
[youtube][/youtube]
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan, zemuntrg i 8 gostiju.