FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

marconato
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la marconato » 31 avg 2012, 13:12

Ne znam sta da kazem, prati nas neko prokletstvo i vraca nam se za 91-u...Jer ne znam kako drugacije da shvatim golove u 90+ od Strazbura, Bayerna, Apoela i sad Bordo i to sve u bitnim evropskim utakmicama... :cry:

Momcima se nema sta puno zamjeriti, sve su to mahom golobradi mladici i bukvalno su ostavili srce na terenu u ove 2 utakmice..

Nista, idemo dalje kako znamo i umijemo. Titulu trebamo i moramo uzeti!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 13:32

Ulazi jutros jedan lik u kafic na jutarnju kaficu,mi svi lagano novine citamo,a on sa vrata:"O Augentaleru **** li ti majku". :lol: Kako mi je samo to popravilo odma' raspolozenje kada je on sa uzitkom to rekao.I zaista kao da nas od tada prati neko prokletstvo glupih ispadanja,i ako se zaista Bog nameracio da nam oduzima zasto to ovoliko dugo traje. :(

Kada se sve ukupno sabere mislim da smo mi ti koji smo nakon ovoga dvomeca vise pokazali i da u grupe EL ide tim koji je manje pokazao.Ne mogu da kazem losiji tim jer ipak je sa druge strane jedan Bordeaux,ali da su manje pokazali da moraju i oni priznati.U dve utakmice se videlo da su oni kvalitetom iznad nas,to nema spora,ali mi smo ih i nadtrcali i ubili zalaganjem.Podatak koji je izneo Jankovic nakon meca u Beogradu je fascninantan i meni jos uvek pomalo nestvaran.Igrac koji je najmanje pretrcao u polju ima nesta preko 11 km u nogama,dok najvise nesta preko 15. :o Stvarno podatak dostojan svakog divljenja.Slicna situacija je bila i sinoc,momci su do kraja pokidali,ali nesta je falilo.Falilo je iskustva u sudijskoj nadoknadi.

Strasne prilike smo imali.Lazovic je napravio decu desnoj strani Bordeauxa,ocekuje se porodjaj za 9 meseci.Masio prelepu priliku kada je u invalidska kolica do kraja zivota bacio cini mi se 3 igraca u 16,ali Carasso brani.Kasalica promasio veceru,zicer.Jovanovic pogodio precku eno je jos se trese.Miric promasio profesiju,jos se pitam da li je stvarno moguce da igrac onoliko malo mozga ima da u situaciji kada mu je bukvalno cist prolaz ka golu i umesto da je primi i pljune levom da probije sve zivo ispred on je rola i na kraju ode kod korner zastavice da je gradi. :o :lol:

To su 4 velike prilike,dobro tri ne racunajuci slobodnjak Jovanovica.Kada tome dodamo veliku priliku Lazovica u Beogradu,te poluprilike Milunovica i gle cuda Mirica koji se nije opet gle cuda snasao dobijemo da smo imali bgm i vise ozbiljnih prilika u odnosu na Bordeaux.

Otvorena je sinoc utakmica bila.Neutralni gledaoci su mislim itekako mogli uzivati.Cak i ne gledajuci ostale u ovom pretkolu mislim da nije bilo puno boljih.Utakmica dostojna pa cak i posle grupne faze.

Igrace je glupo kriviti.Ja prosto ne mogu.Ne mogu jer su oni sve dali za ovu utakmicu.Suze nakon meca dovoljno govore.Nece meni krivac kao nekima biti ni Bajkovic,ni Maksimovic,ni Mikic,ni Jovanovic,ni Lazovic,ni Miric ni niko,jer da su izdrzali do kraja 2:2 oni bi bili junaci.Svi bi zaboravili i ocajnu reakciju Jovanovica kod prvog gola,zaboravili bi i pad koncentracije kod drugog gola,zaboravili bi i razne promasaje,u glavi bi nam bilo samo da su oni ti koji su izbacili Bordeaux.Ali oni su za mene junaci i sada.U trenucima kada je klub bio na kolenima,kada se urusavao sa svih strana,vracena je nada u njega.Ne samo u njega,vracena je nada u srpski fudbal.Zamalo izbaciti jedan Bordeaux je dokaz koliko moze ova ekipa,nije to Robi bezveze pric'o.Dugo je sa ovim momcima,verovao je u njih ali nije imao ono sto je najvise trebalo,motivaciju,nije bio dovoljan psiholog kao Jankovic da ih izvede na pravi put.No ako je cena ovoga poraza titula sampiona,kao sto se desilo 2005.kada nas je Strasbourg izbacio ja cu sa radoscu da prihvatim tugu.Vreme je za titulu,ova ekipa je i vise nego sposobna da to uradi,a za to se treba ostati na okupu.Gledajuci pocetak sezone prvi smo favoriti,igracemo samo na dva fronta sto je pa sa ovim igrackim kadrom i dobro,mnogo svezije cemo da delujemo.Zato u nedelju,puna Marakana da podrzimo momke protiv Radnickog iz Nisa.Da im se zahvalimo na dve fenomenalne partije protiv uslovno jaceg protivnika i da im pokazemo da se sa nama moze sve sto se pozeli....

PODRZIMO IH JER....
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 14:01

slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 14:08

Milijaš je odlično pojačanje za našu ligu....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 14:51

Da se ogradim nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati.

Samo mi jedna stvar nije jasna...Kako dozvoliste sa igracem vise da primite 2 gola?Cujem da je Bordo napadao sa igracem manje dok nije poveo.Ako je to istina,onda ste i zasluzili ispadanje zbog Bata Djorine skole.
Vecita boljka nasih klubova,povuci se i brani umesto da ih zgazis.

Inace ovaj kiks kod treceg gola se moze svakome desiti,ali bas da se onako odbije da da protivnickom igracu for zaista srecna okolnost za Bordo.Bajko bespotrebno izadje i napravi penal.Ide zivot dalje...

Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 15:02

sasagmp je napisao/la:Da se ogradim nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati.

Samo mi jedna stvar nije jasna...Kako dozvoliste sa igracem vise da primite 2 gola?Cujem da je Bordo napadao sa igracem manje dok nije poveo.Ako je to istina,onda ste i zasluzili ispadanje zbog Bata Djorine skole.

Inace ovaj kiks kod treceg gola se moze svakome desiti,ali bas da se onako odbije da da protivnickom igracu for zaista srecna okolnost za Bordo.Bajko bespotrebno izadje i napravi penal.Ide zivot dalje...

2 igrača više.... Bordo je kod 2-1 ostao bez još jednog igrača zbog povrede.... Nisu se branili kod 1-1....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Sigurdsson
Kontakt:

Post Postao/la Sigurdsson » 31 avg 2012, 15:06

DANTES je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:Da se ogradim nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati.

2 igrača više.... Bordo je kod 2-1 ostao bez još jednog igrača zbog povrede.... Nisu se branili kod 1-1....
Koji je tu drugi igrač otpao zbog povrede? Pošto sam pratio utakmicu,možda sam zaboravio ili nešto ?
$ ? $ ? ? " " ".

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 15:26

Ubij me ako znam...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 avg 2012, 15:29

Izašao čovjek (Gufran ja mislim) na minut.
sasagmp je napisao/la: Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.
Osim ako ne se Vermez (Stanoje) i Tumba (Krstajić) ne usprotive Dačiću, Ružiću, Vučiću, Đuriću i šta ja znam kome, je l' tako?

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 15:59

braoolyo je napisao/la:Izašao čovjek (Gufran ja mislim) na minut.
sasagmp je napisao/la: Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.
Osim ako ne se Vermez (Stanoje) i Tumba (Krstajić) ne usprotive Dačiću, Ružiću, Vučiću, Đuriću i šta ja znam kome, je l' tako?
Apsolutno....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 16:20

gufran je izašao napolje na pola minute i odmah se vratio, a prethodno se tri minute prevrtao po terenu ko da ga je udario tenk. :lol: gluma ala pokojni zoran radmilović. obraniak takođe. nebitno, oni su svoju nafaku ispucali protiv nas, a nama će se ovo od sinoć valjda vratiti nekad.

Devil je napisao/la:Mnogo ruka se nije sviralo u proteklom periodu.Ja se vise vodim politikom Colline koga smatram najboljim svih vremena koji kaze,svaka ruka koja je odaljena od tela odredjenu duzinu se svira,polozaj ruke samo odredjuje koje ce karton boje biti.Npr.ruka Dimitrijevica u Smederevu se ne svira jer je uz telo,dok se ova itekako svira.Opet dosta njih se ne pridrzava tih pravila,ali po pravilu ovo je nedozvoljena igra.

ne bi baš rekao da je chavina ruka u smederevu bila uz tijelo, bila je spuštena, ali ne u prirodnom položaju, koliko se sjećam i on je tom rukom spriječio čist gol. ali je lopta bila napucana. garantujem da si milion puta, kao i ja, vidio igranje rukom igrača u svom šesnaestercu koje nije svirano iz ovih ili onih razloga. sad mi na pamet padaju na desetine situacija kad su svirani smješni penali, a očigledna igranja rukom nisu kažnjena. slobodno sudačko uvjerenje i tu sudiji niko ništa ne može da prigovori (odnosno može da prigovori, ali to ne pije vode). davno sam ja rekao da je to najveće njesra koje postoji u savremenom fudbalu. na pamet mi pada ona situacija sa sp srbija-australija kad je larionda komotno mogao svirati penal, ali nije. ruka u potpuno neprirodnom položaju. fifa se izvinjava meksiku, a srbiji mahanje. jes mu se antić poslije utakmice nagovorio, ali džaba. :lol:
taj colinna na kojeg se ti pozivaš, jes najbolji sudija svih vremena, ali se on u karijeri nasvirao smješnih penala koji se ne mogu vidjeti ni u bh premiershipu.
Jesi gledao sinoć snimak (ja nisam mogao, poludio bih)? Jel bio penal za bordo?

p.s.
Daj Bože da ova ekipa ostane na okupu što duže.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 16:35

braoolyo je napisao/la:Izašao čovjek (Gufran ja mislim) na minut.
Kamo lepe srece da su oni taj kalibar,ali nisu.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 17:22

nego vidim, već u avgustu nam, pojedinci čestitaju titulu. dal da to shvatim kao sarkazam, kukanje ili pak pravljenje odstupnice? već oproban recept. što je sigurno, sigurno je. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 17:54

alan_kardec je napisao/la:nego vidim, već u avgustu nam, pojedinci čestitaju titulu. dal da to shvatim kao sarkazam, kukanje ili pak pravljenje odstupnice? već oproban recept. što je sigurno, sigurno je. :mrgreen:
Recept iz Zvezdine kuhinje... Recept majstora Lukića... :mrgreen:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 18:03

@alan

Nit sarkazam,nit kukanje....realan pogled na situaciju.Mnogo bi bilo da 6 puta zaredom uzmemo.Mora u drzavi Srbiji srecnije da se zivi :mrgreen: (Poslednja recenica sadrzi dozu ironije,sarkazma)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 18:11

Posto su izvrsavane izmene,dakle igra je prekinuta,sudija mora da da znak za nastavak utakmice i igrac ne bi smeo na sopstvenu ruku da pocne igru. ;)
Ostala mi u secanju ova recenica pa sada naidjoh na neki snimak gde se cuje znak sudije da se izvede prekid.

[youtube][/youtube]

Od 54te sekunde slusaj.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 18:24

Hvala za ovo.Znaci definitivno je krivica samo nase odbrane.Ali tek kako se lepo vidi penal.Samo da mi je znati gde je Bajku bila pamet da ovako uleti. :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 31 avg 2012, 18:27

Devil je napisao/la:Hvala za ovo.Znaci definitivno je krivica samo nase odbrane.Ali tek kako se lepo vidi penal.Samo da mi je znati gde je Bajku bila pamet da ovako uleti. :roll:
Ostala mu u češlju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 31 avg 2012, 19:06

Ma koliko bio razocaran, emotivno ispraznjen kao i svaki pravi zvezdas, ne mogu vam opisati koliko sam ponosan na ove momke! Pa sta se sve desava u i oko Zvezde, ovo je nerealno kako su oni odigrali sa jednom od najjacih francuskih ekipa...Ne pamtim kada smo ovako igrali u Evropi!

Sad je najbitinije da se momci izdignu iz svega ovoga, da ovaj tim ostene sto duze na okupu i da se vec uzme ta titula, jer smo objektivno, po do sada prikazanim, najjaca ekipa u drzavi! Mislim da ako prvenstvo bude iole regularnije nego proteklih sezona, da nam titula ne bi smjela izmaci... ;)

Robi je sjajno selektirao ovu ekipu, imamo 9 sto mladih, sto A reprezentatiaca, tako da ova ekipa svakako ima veliku buducnost!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 31 avg 2012, 19:12

Moram priznati da su me je Zvezda iznenadila,ocekivao sam da ce Bordo lagano proci,a na kraju ispade da su odigrali najzreliji dvomec koji je neki tim iz nase usrane lige odigrao u poslednjih nekoliko godina.

Sto se tice treceg gola,to nema nikakve veze sa prokletstvom ili (ne)srecom,vec je to nesto je postalo uobicajno za nase klubove.

Pohvalio bi Lazovica,ovaj dvomec je odigrao mnogo zrelije i kvalitetnije nego onaj pre godinu protiv Rena,sto je jasan pokazatelj da je u tom periodu osetno napredovao.

Maksimovic sa druge strane je definitivno je pokazao da je kiks igrac,decko moze da odigra perfektnih 90 minuta i onda mu se u nadoknadi vremena desi ono sto se desilio sinoc.

Velika sansa je propustena i ne verujem da ce Zvezda imati u nekoj bliskoj buducnosti ovakvu priliku da eleminise renomiranog protivnika kao sto je Bordo.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.