Momcima se nema sta puno zamjeriti, sve su to mahom golobradi mladici i bukvalno su ostavili srce na terenu u ove 2 utakmice..
Nista, idemo dalje kako znamo i umijemo. Titulu trebamo i moramo uzeti!
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
2 igrača više.... Bordo je kod 2-1 ostao bez još jednog igrača zbog povrede.... Nisu se branili kod 1-1....sasagmp je napisao/la:Da se ogradim nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati.
Samo mi jedna stvar nije jasna...Kako dozvoliste sa igracem vise da primite 2 gola?Cujem da je Bordo napadao sa igracem manje dok nije poveo.Ako je to istina,onda ste i zasluzili ispadanje zbog Bata Djorine skole.
Vecita boljka nasih klubova,povuci se i brani umesto da ih zgazis.
Inace ovaj kiks kod treceg gola se moze svakome desiti,ali bas da se onako odbije da da protivnickom igracu for zaista srecna okolnost za Bordo.Bajko bespotrebno izadje i napravi penal.Ide zivot dalje...
Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.
Koji je tu drugi igrač otpao zbog povrede? Pošto sam pratio utakmicu,možda sam zaboravio ili nešto ?DANTES je napisao/la:2 igrača više.... Bordo je kod 2-1 ostao bez još jednog igrača zbog povrede.... Nisu se branili kod 1-1....sasagmp je napisao/la:Da se ogradim nisam gledao utakmicu pa je necu ni komentarisati.
Samo mi jedna stvar nije jasna...Kako dozvoliste sa igracem vise da primite 2 gola?Cujem da je Bordo napadao sa igracem manje dok nije poveo.Ako je to istina,onda ste i zasluzili ispadanje zbog Bata Djorine skole.
Vecita boljka nasih klubova,povuci se i brani umesto da ih zgazis.
Inace ovaj kiks kod treceg gola se moze svakome desiti,ali bas da se onako odbije da da protivnickom igracu for zaista srecna okolnost za Bordo.Bajko bespotrebno izadje i napravi penal.Ide zivot dalje...
Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.
Osim ako ne se Vermez (Stanoje) i Tumba (Krstajić) ne usprotive Dačiću, Ružiću, Vučiću, Đuriću i šta ja znam kome, je l' tako?sasagmp je napisao/la: Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.
Apsolutno....braoolyo je napisao/la:Izašao čovjek (Gufran ja mislim) na minut.
Osim ako ne se Vermez (Stanoje) i Tumba (Krstajić) ne usprotive Dačiću, Ružiću, Vučiću, Đuriću i šta ja znam kome, je l' tako?sasagmp je napisao/la: Ostaje vam prvenstvo u kojem ste vec vidjeni kao prvaci zbog mnogo razloga.
Devil je napisao/la:Mnogo ruka se nije sviralo u proteklom periodu.Ja se vise vodim politikom Colline koga smatram najboljim svih vremena koji kaze,svaka ruka koja je odaljena od tela odredjenu duzinu se svira,polozaj ruke samo odredjuje koje ce karton boje biti.Npr.ruka Dimitrijevica u Smederevu se ne svira jer je uz telo,dok se ova itekako svira.Opet dosta njih se ne pridrzava tih pravila,ali po pravilu ovo je nedozvoljena igra.
Kamo lepe srece da su oni taj kalibar,ali nisu.braoolyo je napisao/la:Izašao čovjek (Gufran ja mislim) na minut.
Recept iz Zvezdine kuhinje... Recept majstora Lukića...alan_kardec je napisao/la:nego vidim, već u avgustu nam, pojedinci čestitaju titulu. dal da to shvatim kao sarkazam, kukanje ili pak pravljenje odstupnice? već oproban recept. što je sigurno, sigurno je.
Ostala mi u secanju ova recenica pa sada naidjoh na neki snimak gde se cuje znak sudije da se izvede prekid.Posto su izvrsavane izmene,dakle igra je prekinuta,sudija mora da da znak za nastavak utakmice i igrac ne bi smeo na sopstvenu ruku da pocne igru.
Ostala mu u češlju...Devil je napisao/la:Hvala za ovo.Znaci definitivno je krivica samo nase odbrane.Ali tek kako se lepo vidi penal.Samo da mi je znati gde je Bajku bila pamet da ovako uleti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.