Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Od svih napadača Cityja Džeko jedini ima dijete i bio bi red da on bude prvi napadač,poznato je da takvi ljudi su bolje fokusirani i ne gledaju po tribinama trebe nego gdje je lopta.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
jos ako ode walcott, sve je moguce.ceze je napisao/la:miky_hz je napisao/la:ceze je napisao/la:29 FW Marouane Chamakh
30 FW Park Chu-Young
52 FW Nicklas Bendtner
27 FW Gervinho
14 FW Theo Walcott
15 FW Alex Oxlade-Chamberlain
12 FW Olivier Giroud
9 FW Lukas Podolski
Ovo je spisak napadaca Arsenala, nisi svi pravi, ima i krilinih i svakakvih
Poenta, mislim da ni njima nije bas potreban, tako da vjerovatno nema nista od toga
Nisam znao to za Bendtnera i Parka, to znatno mijenja stvari
ne vjerujem al se nadam
- NoName
- Kontakt:
Nedimko je napisao/la:Od svih napadača Cityja Džeko jedini ima dijete i bio bi red da on bude prvi napadač,poznato je da takvi ljudi su bolje fokusirani i ne gledaju po tribinama trebe nego gdje je lopta.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Nedimko je napisao/la:Od svih napadača Cityja Džeko jedini ima dijete i bio bi red da on bude prvi napadač,poznato je da takvi ljudi su bolje fokusirani i ne gledaju po tribinama trebe nego gdje je lopta.Dobar, mada moram priznati da sam razmišljao nekih 10 sekundi odakle Edinu dijete
ima ga i aguero, vlastito (valjda)
Tevez dvojeLiverpool.F.C je napisao/la:NoName je napisao/la:Nedimko je napisao/la:Od svih napadača Cityja Džeko jedini ima dijete i bio bi red da on bude prvi napadač,poznato je da takvi ljudi su bolje fokusirani i ne gledaju po tribinama trebe nego gdje je lopta.Dobar, mada moram priznati da sam razmišljao nekih 10 sekundi odakle Edinu dijete
ima ga i aguero, vlastito (valjda)
I jaNoName je napisao/la:Nedimko je napisao/la:Od svih napadača Cityja Džeko jedini ima dijete i bio bi red da on bude prvi napadač,poznato je da takvi ljudi su bolje fokusirani i ne gledaju po tribinama trebe nego gdje je lopta.Dobar, mada moram priznati da sam razmišljao nekih 10 sekundi odakle Edinu dijete
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Tevez dvoje[/quote]
gringo dvoje omg pa nisam znao ali svejedno edin ima ljepšu gospođu uvjeren sam iako nisam vidio indijančevu
Pa dobro mozda covjek ima info za Dzekino dijete koje je zaceto na nekom od mnogih partijaceze je napisao/la:I jaNoName je napisao/la:Nedimko je napisao/la:Od svih napadača Cityja Džeko jedini ima dijete i bio bi red da on bude prvi napadač,poznato je da takvi ljudi su bolje fokusirani i ne gledaju po tribinama trebe nego gdje je lopta.Dobar, mada moram priznati da sam razmišljao nekih 10 sekundi odakle Edinu dijete
Ha ja ba, ne mora covjek imati suprugu da bi mogao imati dijete
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Evo ga sad i u Barsi, je l' ikad tamo bio? 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
E ja sad Džeko u Barceloni, kako to lijepo zvuči 
Aaaa...Još 9 sati novinarske štampano-elektornske diareje u vezi Džeke.Bosniacum Lilium je napisao/la:Evo ga sad i u Barsi, je l' ikad tamo bio?
Evo Villu hoce, pa ko ce onda na klupu ako dode, Tevez ili Kun, a šta ce Balo, a tek Džeko.. I onda ljudi kažu do Džeke je. Da Bog da sva nafta presusila, umjesto da hrane svoju sirotinju ovi Arapi uništavaju nogomet
Što bi ovo bilo dobro Džeko vs Luka 
Mislim da jesteBosniacum Lilium je napisao/la:Evo ga sad i u Barsi, je l' ikad tamo bio?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nemoj tako ako nisi upoznat sa životom u arapskim zemljama ja sam proputovao mnogo i mogu reći da nisu sirotinja i da ne uništavaju svijet a neće presušiti nafta iako bi ti i pojedini ameri to voljeliZOI84 je napisao/la:Evo Villu hoce, pa ko ce onda na klupu ako dode, Tevez ili Kun, a šta ce Balo, a tek Džeko.. I onda ljudi kažu do Džeke je. Da Bog da sva nafta presusila, umjesto da hrane svoju sirotinju ovi Arapi uništavaju nogomet
Bio je, na kratko. Ono ljeto kad je Mourinho htio pošto-poto Edina, a onda Rosell se zainatio pa slao nake ponude.Bosniacum Lilium je napisao/la:Evo ga sad i u Barsi, je l' ikad tamo bio?
Jao, sutra će biti miran dan, skoro pa nezamislivo ući na portale i ne pročitati novi njegov klub.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jeste eto svi jedu zlatnim kasikamaNedimko je napisao/la:nemoj tako ako nisi upoznat sa životom u arapskim zemljama ja sam proputovao mnogo i mogu reći da nisu sirotinja i da ne uništavaju svijet a neće presušiti nafta iako bi ti i pojedini ameri to voljeliZOI84 je napisao/la:Evo Villu hoce, pa ko ce onda na klupu ako dode, Tevez ili Kun, a šta ce Balo, a tek Džeko.. I onda ljudi kažu do Džeke je. Da Bog da sva nafta presusila, umjesto da hrane svoju sirotinju ovi Arapi uništavaju nogomet
u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.ZOI84 je napisao/la:Jeste eto svi jedu zlatnim kasikamaNedimko je napisao/la:nemoj tako ako nisi upoznat sa životom u arapskim zemljama ja sam proputovao mnogo i mogu reći da nisu sirotinja i da ne uništavaju svijet a neće presušiti nafta iako bi ti i pojedini ameri to voljeliZOI84 je napisao/la:Evo Villu hoce, pa ko ce onda na klupu ako dode, Tevez ili Kun, a šta ce Balo, a tek Džeko.. I onda ljudi kažu do Džeke je. Da Bog da sva nafta presusila, umjesto da hrane svoju sirotinju ovi Arapi uništavaju nogomet
Ona tvoja provala sa djetetom od Dzeke je na prosloj strani tako da ne nabijas bezzze postove kako bi se otvorila nova stranica koja ce sakriti izjavu godine...Nedimko je napisao/la:u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alacious, Anegdota89, Arnelv52, DanijelTZ, Drum, Godfather, Google Adsense [Bot], HariTz, Lekqqq1921, Paromlinac, Soli, Uknaac i 111 gostiju.