Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Nedimko
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Nedimko » 31 avg 2012, 15:06

ZOI84 je napisao/la:
Nedimko je napisao/la:
ZOI84 je napisao/la:Evo Villu hoce, pa ko ce onda na klupu ako dode, Tevez ili Kun, a šta ce Balo, a tek Džeko.. I onda ljudi kažu do Džeke je. Da Bog da sva nafta presusila, umjesto da hrane svoju sirotinju ovi Arapi uništavaju nogomet
nemoj tako ako nisi upoznat sa životom u arapskim zemljama ja sam proputovao mnogo i mogu reći da nisu sirotinja i da ne uništavaju svijet a neće presušiti nafta iako bi ti i pojedini ameri to voljeli
Jeste eto svi jedu zlatnim kasikama
u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 31 avg 2012, 15:08

Nedimko je napisao/la:u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.
Ona tvoja provala sa djetetom od Dzeke je na prosloj strani tako da ne nabijas bezzze postove kako bi se otvorila nova stranica koja ce sakriti izjavu godine... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 avg 2012, 15:11

gringobih je napisao/la:
Nedimko je napisao/la:u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.
Ona tvoja provala sa djetetom od Dzeke je na prosloj strani tako da ne nabijas bezzze postove kako bi se otvorila nova stranica koja ce sakriti izjavu godine... ;)
Nije da ga branim, ali mislim da je mislio na dijete od Amre sa kojom je Edin u vezi :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 avg 2012, 15:11

TOP VIJEST: DZEKO PRNO

Rios

Post Postao/la Rios » 31 avg 2012, 15:17

Posto je zvanicno povezan i sa vjerovatno trenutno najvecim klubom na Zemlji,do kraja dana se ocekuje da ga povezu sa nekim prvoligasem sa Marsa,Venere ili 'pak prvakom Jupitera!! :mrgreen: :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

LiliumBosniacum
Kontakt:

Post Postao/la LiliumBosniacum » 31 avg 2012, 15:26

Eto sada su svi top klubovi izrazili zelju da imaju Dzeku u svom timu, od Milana, Juveta, Uniteda, Arsenala, Bayerna i ko zna gdje je tome kraj :mrgreen: .

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 31 avg 2012, 15:35

Ne kontam sto ce Cityju Maicon? Ako se ne varam on igra na poziciji Richarda, po meni je je Micah bolji od Maicona, mladji je on njega...

Ne bi volio da Dzeko dodje u Barcu, jer tamo se ne bi naigrao, ne odgovaramu taj stil igre, mislim i bivilio a i ne bi, jer je Barca moj najdrazi klub a i Dzeko igrac, od nasih fudbalera, a od stranih Ronaldinho, s njim ne moze niko stati u istu recenicu, ali nije teme o njemu, vec o Dzeki :mrgreen:

Mi smo davno zakljucili da Mancini nije sav svoj :mrgreen: , cuj hoce Villu... Sto ce ti Villa? Pa imas napadaca, treba da bude formacija 0-0-10 :mrgreen:
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 31 avg 2012, 16:12

likma23 je napisao/la:Ne kontam sto ce Cityju Maicon? Ako se ne varam on igra na poziciji Richarda, po meni je je Micah bolji od Maicona, mladji je on njega...

Ne bi volio da Dzeko dodje u Barcu, jer tamo se ne bi naigrao, ne odgovaramu taj stil igre, mislim i bivilio a i ne bi, jer je Barca moj najdrazi klub a i Dzeko igrac, od nasih fudbalera, a od stranih Ronaldinho, s njim ne moze niko stati u istu recenicu, ali nije teme o njemu, vec o Dzeki :mrgreen:

Mi smo davno zakljucili da Mancini nije sav svoj :mrgreen: , cuj hoce Villu... Sto ce ti Villa? Pa imas napadaca, treba da bude formacija 0-0-10 :mrgreen:
Ne znam ni ja koji ce mu **** Maicon, kad ima Zabaletu i Richardsa. Bolje da je uzeo stopera jednog jer je Savic neiskusan a Kolo nesiguran.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 31 avg 2012, 16:14

jao te komedije :D sta ce im villa? aguero se povrijedio mjesec dana i odmah bi onaj zabar potrosio 50 milijona iz straha da mu "ne oslabi" ekipa. da je city imalo pametan nebi nikoga kupovali naredne 2 godine i uigrali ekipu, ne treba uvijek neko novi da bi branili titulu(to barcelona pokazuje). a dzeko bi u barci propao ko zeton, bolje mu je u cityu onda. ma da od toga tako i tako nema nista.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 avg 2012, 16:15

NE u Barcu!

Bio bi kao Ibrahimovic a mozda bi jos gore prosao nego Ibra..mislim da je ocigledno da ostaje u City-u nas dijamant.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 avg 2012, 16:17

JohnnyDinamitas je napisao/la:jao te komedije :D sta ce im villa? aguero se povrijedio mjesec dana i odmah bi onaj zabar potrosio 50 milijona iz straha da mu "ne oslabi" ekipa. da je city imalo pametan nebi nikoga kupovali naredne 2 godine i uigrali ekipu, ne treba uvijek neko novi da bi branili titulu(to barcelona pokazuje). a dzeko bi u barci propao ko zeton, bolje mu je u cityu onda. ma da od toga tako i tako nema nista.
Dje pokazuje, oni svake sezone kesiraju makar dva igraca preko 15 miliona ( Cesc, Sanchez, Alba, Song itd..)

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 31 avg 2012, 16:20

Idi u Arsenal, igraj za 70k funti sedmicno, bit ces standardan i imat ces jednog od najboljih trenera svih vremena. Sta ti jos treba?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 31 avg 2012, 16:20

Ali ne za toliko ne realne sume. a ovog perioda npr. samo songa, koji je zamjena?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 31 avg 2012, 16:26

JohnnyDinamitas je napisao/la:Ali ne za toliko ne realne sume. a ovog perioda npr. samo songa, koji je zamjena?
ne pratiš očito, idi se malo informiši pa onda dođi da pričamo.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 31 avg 2012, 16:38

Pa de evo songa su platili 19 miliona a on igrao zadnjeg veznog u arsenalu koji se naprimao golova i zavrsio treci. A Milan uzme de jonga za 3.5 miliona na istu poziciju cojk osvojio ligu i bio drugi po tacnosti dodavanja u EPL :D

Al odosmo u off, tema je Edin.

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 31 avg 2012, 16:43

slika
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 31 avg 2012, 16:47

Emir_BIH je napisao/la:slika
drug, mozel link za ovo
hvala
EDIT: Nasao, ne treba :)

http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 31 avg 2012, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 31 avg 2012, 16:47

****www.****.tv/watch/1267/1/sky-s ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 31 avg 2012, 16:48

mokhe je napisao/la:
Emir_BIH je napisao/la:slika
drug, mozel link za ovo
hvala
Moze druze, http://veetle.com/index.php/channel/view#5040280146369" onclick="window.open(this.href);return false;.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 31 avg 2012, 17:07

A zasto bi City i Mancini prodali Dzeku?

Znaju da imaju lojalnog roba, koji nece praviti probleme kao Balotelli i Tevez, ali zato ce uvjek ulaziti u igru i spasavati City.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, drakemayelover, eleGancy, Goalgetter, jasmin10 i 46 gostiju.