u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.ZOI84 je napisao/la:Jeste eto svi jedu zlatnim kasikamaNedimko je napisao/la:nemoj tako ako nisi upoznat sa životom u arapskim zemljama ja sam proputovao mnogo i mogu reći da nisu sirotinja i da ne uništavaju svijet a neće presušiti nafta iako bi ti i pojedini ameri to voljeliZOI84 je napisao/la:Evo Villu hoce, pa ko ce onda na klupu ako dode, Tevez ili Kun, a šta ce Balo, a tek Džeko.. I onda ljudi kažu do Džeke je. Da Bog da sva nafta presusila, umjesto da hrane svoju sirotinju ovi Arapi uništavaju nogomet
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Ona tvoja provala sa djetetom od Dzeke je na prosloj strani tako da ne nabijas bezzze postove kako bi se otvorila nova stranica koja ce sakriti izjavu godine...Nedimko je napisao/la:u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Nije da ga branim, ali mislim da je mislio na dijete od Amre sa kojom je Edin u vezigringobih je napisao/la:Ona tvoja provala sa djetetom od Dzeke je na prosloj strani tako da ne nabijas bezzze postove kako bi se otvorila nova stranica koja ce sakriti izjavu godine...Nedimko je napisao/la:u jarane sad sam te otkrio ma ćitam te ko avaz ti bi znači volio da se nema nafte pa da se vozimo na gas ilitiga plin i da kupujemo od rusa e prcc neće moći ove noći ima da točiš benzin i tačka.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- anelbavarac
- Kontakt:
TOP VIJEST: DZEKO PRNO
Posto je zvanicno povezan i sa vjerovatno trenutno najvecim klubom na Zemlji,do kraja dana se ocekuje da ga povezu sa nekim prvoligasem sa Marsa,Venere ili 'pak prvakom Jupitera!!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- LiliumBosniacum
- Kontakt:
Eto sada su svi top klubovi izrazili zelju da imaju Dzeku u svom timu, od Milana, Juveta, Uniteda, Arsenala, Bayerna i ko zna gdje je tome kraj
.
Ne kontam sto ce Cityju Maicon? Ako se ne varam on igra na poziciji Richarda, po meni je je Micah bolji od Maicona, mladji je on njega...
Ne bi volio da Dzeko dodje u Barcu, jer tamo se ne bi naigrao, ne odgovaramu taj stil igre, mislim i bivilio a i ne bi, jer je Barca moj najdrazi klub a i Dzeko igrac, od nasih fudbalera, a od stranih Ronaldinho, s njim ne moze niko stati u istu recenicu, ali nije teme o njemu, vec o Dzeki
Mi smo davno zakljucili da Mancini nije sav svoj
, cuj hoce Villu... Sto ce ti Villa? Pa imas napadaca, treba da bude formacija 0-0-10 
Ne bi volio da Dzeko dodje u Barcu, jer tamo se ne bi naigrao, ne odgovaramu taj stil igre, mislim i bivilio a i ne bi, jer je Barca moj najdrazi klub a i Dzeko igrac, od nasih fudbalera, a od stranih Ronaldinho, s njim ne moze niko stati u istu recenicu, ali nije teme o njemu, vec o Dzeki
Mi smo davno zakljucili da Mancini nije sav svoj
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne znam ni ja koji ce mu **** Maicon, kad ima Zabaletu i Richardsa. Bolje da je uzeo stopera jednog jer je Savic neiskusan a Kolo nesiguran.likma23 je napisao/la:Ne kontam sto ce Cityju Maicon? Ako se ne varam on igra na poziciji Richarda, po meni je je Micah bolji od Maicona, mladji je on njega...
Ne bi volio da Dzeko dodje u Barcu, jer tamo se ne bi naigrao, ne odgovaramu taj stil igre, mislim i bivilio a i ne bi, jer je Barca moj najdrazi klub a i Dzeko igrac, od nasih fudbalera, a od stranih Ronaldinho, s njim ne moze niko stati u istu recenicu, ali nije teme o njemu, vec o Dzeki![]()
Mi smo davno zakljucili da Mancini nije sav svoj, cuj hoce Villu... Sto ce ti Villa? Pa imas napadaca, treba da bude formacija 0-0-10
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
jao te komedije
sta ce im villa? aguero se povrijedio mjesec dana i odmah bi onaj zabar potrosio 50 milijona iz straha da mu "ne oslabi" ekipa. da je city imalo pametan nebi nikoga kupovali naredne 2 godine i uigrali ekipu, ne treba uvijek neko novi da bi branili titulu(to barcelona pokazuje). a dzeko bi u barci propao ko zeton, bolje mu je u cityu onda. ma da od toga tako i tako nema nista.
NE u Barcu!
Bio bi kao Ibrahimovic a mozda bi jos gore prosao nego Ibra..mislim da je ocigledno da ostaje u City-u nas dijamant.
Bio bi kao Ibrahimovic a mozda bi jos gore prosao nego Ibra..mislim da je ocigledno da ostaje u City-u nas dijamant.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Dje pokazuje, oni svake sezone kesiraju makar dva igraca preko 15 miliona ( Cesc, Sanchez, Alba, Song itd..)JohnnyDinamitas je napisao/la:jao te komedijesta ce im villa? aguero se povrijedio mjesec dana i odmah bi onaj zabar potrosio 50 milijona iz straha da mu "ne oslabi" ekipa. da je city imalo pametan nebi nikoga kupovali naredne 2 godine i uigrali ekipu, ne treba uvijek neko novi da bi branili titulu(to barcelona pokazuje). a dzeko bi u barci propao ko zeton, bolje mu je u cityu onda. ma da od toga tako i tako nema nista.
- el-fighter
- Kontakt:
Idi u Arsenal, igraj za 70k funti sedmicno, bit ces standardan i imat ces jednog od najboljih trenera svih vremena. Sta ti jos treba?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
Ali ne za toliko ne realne sume. a ovog perioda npr. samo songa, koji je zamjena?
ne pratiš očito, idi se malo informiši pa onda dođi da pričamo.JohnnyDinamitas je napisao/la:Ali ne za toliko ne realne sume. a ovog perioda npr. samo songa, koji je zamjena?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Pa de evo songa su platili 19 miliona a on igrao zadnjeg veznog u arsenalu koji se naprimao golova i zavrsio treci. A Milan uzme de jonga za 3.5 miliona na istu poziciju cojk osvojio ligu i bio drugi po tacnosti dodavanja u EPL
Al odosmo u off, tema je Edin.
Al odosmo u off, tema je Edin.
drug, mozel link za ovoEmir_BIH je napisao/la:
hvala
EDIT: Nasao, ne treba
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: mokhe, dana/u 31 avg 2012, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
****www.****.tv/watch/1267/1/sky-s ... nline.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Moze druze, http://veetle.com/index.php/channel/view#5040280146369" onclick="window.open(this.href);return false;.mokhe je napisao/la:drug, mozel link za ovoEmir_BIH je napisao/la:
hvala
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
A zasto bi City i Mancini prodali Dzeku?
Znaju da imaju lojalnog roba, koji nece praviti probleme kao Balotelli i Tevez, ali zato ce uvjek ulaziti u igru i spasavati City.
Znaju da imaju lojalnog roba, koji nece praviti probleme kao Balotelli i Tevez, ali zato ce uvjek ulaziti u igru i spasavati City.
-------------------Begović------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.