Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

belefront

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la belefront » 31 avg 2012, 15:46

Evo VdV je Hamburgov igrac, Syliva se zahvaljuje nevjerovatnim navijacima Tottenhama i sjajnoj atmosferi na stadionu ali je vrijeme da se ide kuci :D

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 avg 2012, 15:52

------------------Lloris -----------------
Walker------CB---Vertonghen--Ekotto
---------Moutinho------Sandro-----------
Lenonn-----Dembele--------Bale
-------------Adebayor-----------------

Sigurdsson tu u rotaciji s Moutinhom , Parker sa Sandrom ,samo ko ce na ovu druu stopersku poziciju
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 avg 2012, 15:56

meho-medo je napisao/la:------------------Lloris -----------------

Sigurdsson tu u rotaciji s Moutinhom , Parker sa Sandrom ,samo ko ce na ovu druu stopersku poziciju
Mislim da u ovoj formaciji sa 2 centralna vezna Moutinho neće doći do izražaja, čisto iz razloga što je objasnio @Valencia, ta pozicija zahtijeva puno trke i mislim da se ne bi Moutinho tu najbolje snašao. Na polušpici bi već bila druga priča.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 31 avg 2012, 16:00

Toxicity je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:------------------Lloris -----------------

Mislim da u ovoj formaciji sa 2 centralna vezna Moutinho neće doći do izražaja, čisto iz razloga što je objasnio @Valencia, ta pozicija zahtijeva puno trke i mislim da se ne bi Moutinho tu najbolje snašao. Na polušpici bi već bila druga priča.
ali tu je Sandro ,trkac za njega i sandro ce biti defansivno orjentiran ,a Moutinho ce biti plejmeker
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 31 avg 2012, 16:00

Moutinho, hmm. Kad ste vec trazili zamjenu za Modrica, trebali ste traziti nekog iz Engleske. Vjerovatno će AVB nastaviti da igra 4-2-3-1, tu Moutinho mora puno da trci, da bude na obje strane. Vidio sam neki komentar, u Portu su uvijek bila na toj poziciji još dva igrača, koja su njega mjenjala, jer je poslije 60-tih minuta nestajao, samo je bio u jednom pravcu.

Što se tiće Llorisa, ako ga dovedete, svaka čast. Ja da sam na mjestu direktora timova, da me Levy priupita za cijenu igrača, za njega bi bila 5x veča. To je cigan od čovjeka. Kad dovodi igrača, htio bi ga đabe, kad prodaje, kao da prodaje Messija.

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 31 avg 2012, 16:11

AVB će igrati 4-3-3, u to sam gotovo uvjeren. Sredina Moutinho, Dembele i još jedan destruktivac (pojma nemam, možda Sandro), na krilima Bale i Lennon i naprijed vjerovatno Adebayor. Poznajući Andrea još od Porta, vjerujem da će on to tako postaviti i ponekad mijenjati u 4-2-3-1. Možda igrače nisam pogodio al pretpostavljam da će ovako izgledati raspored na terenu.

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 31 avg 2012, 16:19

limenka je napisao/la:Lloris je pravi čovjek za Tottenham.
Moj post od prije nekih mjesec dana.
Svaka čast za Tottenham, Lloris je odličan golman koji može braniti još deset godina.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 31 avg 2012, 16:44

Wisey je napisao/la:AVB će igrati 4-3-3, u to sam gotovo uvjeren. Sredina Moutinho, Dembele i još jedan destruktivac (pojma nemam, možda Sandro), na krilima Bale i Lennon i naprijed vjerovatno Adebayor. Poznajući Andrea još od Porta, vjerujem da će on to tako postaviti i ponekad mijenjati u 4-2-3-1. Možda igrače nisam pogodio al pretpostavljam da će ovako izgledati raspored na terenu.
Hm, to bi bilo zanimljivo vidjeti... Ne sjecam se da je Totenhem nekada igrao takvu formaciju.

Uz to, pitanje je koliko kvalitetno Bejl i Lenon mogu odigrati pozicije krilnog napadaca, posto bi se u toj formaciji od njih ocekivalo da puno vise ulaze u sredinu... U suprotnom, Adebajor bi bio prilicno odsjecen od ostatka ekipe.

Vidjet cemo kako ce to izgledati... Pred AVB sigurno nije lagan posao.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

nanek

Post Postao/la nanek » 31 avg 2012, 16:49

Transfer Michela Bastosa iz Lyona u Tottenham najviši je u historiji londonskog kluba, a iznosio je 27 miliona eura.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 avg 2012, 16:54

Ova pojacanja nisu bezazlena, stovise vrlo su korisna i na kraju krajeva neophodna. Tot'ham je bio u manjku igraca nakon niza odlazaka, ali nisam mogoa ni zamisliti da ce zadnji dan ovoliko trgovati.

Ocigledno su prethodne dane pokusavali spustat cijenu, pa kada su vidjeli da ne ide krenuli su sa onim trazenim ciframa.

Kako god, imaju dosta jak tim koji ce se vrlo lako moci boriti za izlazak na Eurospku scenu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

belefront

Post Postao/la belefront » 31 avg 2012, 17:10

nanek je napisao/la:Transfer Michela Bastosa iz Lyona u Tottenham najviši je u historiji londonskog kluba, a iznosio je 27 miliona eura.
Kakav crni Bastos i tolike pare, on nikad nije igrao u Tottenhamu, barem koliko me sjecanje sluzi a najveci transfer je bio Modricev iz Dinama za 16 miliona funti

Desmond
Kontakt:

Post Postao/la Desmond » 31 avg 2012, 17:30

nanek je napisao/la:Transfer Michela Bastosa iz Lyona u Tottenham najviši je u historiji londonskog kluba, a iznosio je 27 miliona eura.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :o :o :shock: :lol: :lol: :lol: :o :shock: :o :shock: :?: :?: :?: :?: Aaaaa, budale!!!! :lol: :lol: :lol: :o :o :o
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.

Invincibles
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles » 31 avg 2012, 18:26

Valencia je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Levy je kralj yebenih kraljeva. Lloris dolazi za 9.5m funti + bonusi od 2-3m a Moutinho za 22m funti.
Kapa do poda ako dovede Lorisa. Definitivno jedan od najboljih golmana svijeta.

Za Mutinja ne znam sta bih rekao. Mislim da ne vrijedi toliko love... Nije mi on igrac za velike stvari. Al' hajde da sacekamo... Od Varta sigurno ne moze biti gori.

Sve u svemu, svaka cast Leviju. Tako se pravi veliki klub. Treba uprava Arsenala i Liverpula kod njega na instrukcije!!
Kad napravi veliki klub,onda nek' ih pozove...
__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2012, 18:34

Tottenham sjajna pojacanja doveo.. Moutinho ce se visestruko isplatiti.. Ja sam se nadao njemu u chelsea bio al nista od toga na kraju.. Dembele isto sjajan.. siggurdson, adebayor.. Dobra imena..

belefront

Post Postao/la belefront » 31 avg 2012, 19:27

Izgleda nista od Moutinha... Pa moramo hitno nekoga dovesti, imamo pare, ali.. Obavezno odbrambeni,napadac i jedan vezni nam trebaju :roll: :roll:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 31 avg 2012, 19:51

Pa gdje zablokira transfer Moutinha?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 avg 2012, 19:58

Toxicity je napisao/la:Pa gdje zablokira transfer Moutinha?
U visini plate.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 avg 2012, 20:21

Valencia je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:Levy je kralj yebenih kraljeva. Lloris dolazi za 9.5m funti + bonusi od 2-3m a Moutinho za 22m funti.

Za Mutinja ne znam sta bih rekao. Mislim da ne vrijedi toliko love... Nije mi on igrac za velike stvari. Al' hajde da sacekamo... Od Varta sigurno ne moze biti gori.

Sve u svemu, svaka cast Leviju. Tako se pravi veliki klub. Treba uprava Arsenala i Liverpula kod njega na instrukcije!!
Analfabetama,nisam tebi rekao, procijeni spadaš li tu, moram samo priopćiti da su Liverpool i Arsenal velikani engleskog fudbala već dobro stoljeće. Oni su u povjesti engleskog fudbala nešto što Tottenham ne može biti ni na FM-u.

A inače, ako je, pod pretpostavkom da dođu, Lloris, Moutinho i Dembele bolja pojačanja od Girouda, Podolskog i Cazorle, onda sam ja Jelena Karleuša. :roll:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 31 avg 2012, 20:23

Arnelinho je napisao/la:
Valencia je napisao/la:

Analfabetama,nisam tebi rekao, procijeni spadaš li tu, moram samo priopćiti da su Liverpool i Arsenal velikani engleskog fudbala već dobro stoljeće. Oni su u povjesti engleskog fudbala nešto što Tottenham ne može biti ni na FM-u.

A inače, ako je, pod pretpostavkom da dođu, Lloris, Moutinho i Dembele bolja pojačanja od Girouda, Podolskog i Cazorle, onda sam ja Jelena Karleuša. :roll:
Da se mene pita ja bi prije uzeo Moutinha i Dembelea nego ovu dole trojku.. Inace Cazorla je dobar, Giroud ce proradit kasnije vjerujem dok podolski mi se nikako ne svidja.. Ne vjerujem da ce on dugo ostat u arsenalu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 31 avg 2012, 20:26

A Moutinho i Dembele su kao velikani svjetskog fudbala. Jedan limitiranko iz portugalske lige (objasnio je već neko, njemu treba dati samo po poluvrijeme da igra), drugi malo solidniji igrač prosječnog engleskog kluba.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.