Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
pozdravljam raju ispod stola
danas su neke moje predikcije ovakve - imao sam 2-3 glupa pada pa rekoh da pokusam da nastavim (da ne padam)
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set
19:00 Mayer L. (Arg) Robredo T. (Esp) - 2
21:00 Kohlschreiber P. (Ger) Paire B. (Fra) - Paire uzima set.
23:00 Tipsarevic J. (Srb) Baker B. (Usa) - Baker uzima set (ovdje moze bit svasta pa i pobjeda Bakera)
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set.
eto rekao bih 3/5
danas su neke moje predikcije ovakve - imao sam 2-3 glupa pada pa rekoh da pokusam da nastavim (da ne padam)
23:00 Tipsarevic J. (Srb) Baker B. (Usa) - Baker uzima set (ovdje moze bit svasta pa i pobjeda Bakera)
eto rekao bih 3/5
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Da, ja sam dobio dojavu za Djurgarden 2.dr.van nostrand je napisao/la:Ovi su jako sumnjivi, izgleda da "saradjuju".
Djurgarden uhvatio formu, 3 pobjede isa izgledima da se bore za EL, dok se Örebro nalazi na samom dnu i nizu sve same lose partije, uglavnom poraze.
Value na goste 2,20![]()
2008,
Djurgården-Örebro 0-0
Örebro-Djurgården 1-1
2009,
Örebro-Djurgården 2-0
Djurgården-Örebro 1-0
2010,
Djurgården-Örebro 2-1
Örebro-Djurgården 1-0
2011,
Djurgården-Örebro 0-2
Örebro-Djurgården 1-2
2012,
Djurgården-Örebro 2-1
Örebro-Djurgården
Cekati i pratiti ih na liveu.
Sve je moguce cak iz 2/1
SAMO ČELIK !
Viperu stavio si tu sliku barem deset puta danas.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- diego_juve
- Kontakt:
Mora da je dobitnilimenka je napisao/la:Viperu stavio si tu sliku barem deset puta danas.

Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
100%diego_juve je napisao/la:Mora da je dobitnilimenka je napisao/la:Viperu stavio si tu sliku barem deset puta danas.

SAMO ČELIK !
Munchen 1860 - Duisburg(s.t.) 31.8. 18:00 1 1,80
St.Polten - BW Linz 31.8. 18:30 1 1,60
ADO Den Haag - Groningen(d/n) 31.8. 20:00 DA 1,45
Mainz - Gr.Furth 31.8. 20:30 1 1,80
Wisla K. - Polonia W. 31.8. 20:30 1 1,70
Halmstads - Brage 31.8. 19:20 1 1,45
kvota: 18.53
St.Polten - BW Linz 31.8. 18:30 1 1,60
ADO Den Haag - Groningen(d/n) 31.8. 20:00 DA 1,45
Mainz - Gr.Furth 31.8. 20:30 1 1,80
Wisla K. - Polonia W. 31.8. 20:30 1 1,70
Halmstads - Brage 31.8. 19:20 1 1,45
kvota: 18.53
- Citizen-X
- Kontakt:
dobro je krenuloCitizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set. kvota oko 3.00![]()
eto rekao bih 3/5

1/5
Nogomet Irska
Pet,20:45 Cork City - Shamrock 2 @ 1.70 expekt
Cork City nalazi se na 8 mjestu tabele sa 25 bodova iz 22 utakmice.Imaju skor 5-10-7 uz gol razliku 28:29.Kao domacini odigrali su 11 utakmica i osvojili 14 bodova.Imaju skor 3-5-3 uz gol razliku 17:16.Nije forma toliko losa,ali problem je veliki broj remija.U zadnjih 10 utakmica imaju 2 pobjede,2 poraza i 6 remija.Ipak treba reci da su nanizali dva uzastopna poraza,prvi od St. Patricksa 1:0,a onda i UCD-a 3:1.Tu seriju prekinuli su u proslom kolu kada su dobili Droghedu kuci sa 3:2.Trener Tommy Dunne u vecerasnjem mecu nece moci racunati na nekoliko igraca,a evo i spiska: John Dunleavy(odbrana,16 utakmica,1 gol),Colin Healy(sredina,17 utakmica),Cathal Lordan(sredina,3 utakmice),Davin O’Neill(sredina,19 utakmica,8 golova),Mark McNulty(golman,20 utakmica),Danny Murphy(odbrana,19 utakmica) i Vinny Sullivan(napadac,19 utakmica,8 golova).
Shamrock se nalazi na 4 mjestu tabele sa 36 bodova iz 21 utakmice.Imaju skor 9-9-3 uz gol razliku 36:26.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i osvojili su 18 bodova.Imaju skor 5-3-3 uz gol razliku 15:19.U zadnjih 10 utakmica lige imaju samo 1 poraz,4 pobjede i 5 remija.Imali su zaista pretrpan raspored u zadnje vrijeme,jer igrali su kvale za ligu prvaka,pa kupove,ali kako god nisu losi. U proslom kolu dobili su Droghedu u gostima sa 2:0,i sada su u nizu od 7 utakmica bez poraza.Trener Stephen Kenny u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Graham Gartlanda(odbrana,8 utakmica) i Stephen O'Donnell(sredina,3 utakmice).Momcad je napustio Chris Turner(sredina,18 utakmica,1 gol) i to u skotski Dumbarton.
Igram na pobjedu gostiju koji su kvalitetnija momcad od domacina,a uz to isti imaju zaista puno izostanaka.Sve to Shamrock koji je jedna od najkvalitetnijih ekipa ove lige morao bi iskoristiti i upisati 3 vazna boda u borbi za vrh tabele.U okviru lige odigrali su dva meca,a oba su zavrsila 1:1,dok je u Kupu slavio Shamrock kuci sa 2:1.Neka dobije i veceras,zadovoljni oni zadovoljan i ja sa njima.
edit Devil:Nije dozvoljeno reklamiranje ovde.
Pet,20:45 Cork City - Shamrock 2 @ 1.70 expekt
Cork City nalazi se na 8 mjestu tabele sa 25 bodova iz 22 utakmice.Imaju skor 5-10-7 uz gol razliku 28:29.Kao domacini odigrali su 11 utakmica i osvojili 14 bodova.Imaju skor 3-5-3 uz gol razliku 17:16.Nije forma toliko losa,ali problem je veliki broj remija.U zadnjih 10 utakmica imaju 2 pobjede,2 poraza i 6 remija.Ipak treba reci da su nanizali dva uzastopna poraza,prvi od St. Patricksa 1:0,a onda i UCD-a 3:1.Tu seriju prekinuli su u proslom kolu kada su dobili Droghedu kuci sa 3:2.Trener Tommy Dunne u vecerasnjem mecu nece moci racunati na nekoliko igraca,a evo i spiska: John Dunleavy(odbrana,16 utakmica,1 gol),Colin Healy(sredina,17 utakmica),Cathal Lordan(sredina,3 utakmice),Davin O’Neill(sredina,19 utakmica,8 golova),Mark McNulty(golman,20 utakmica),Danny Murphy(odbrana,19 utakmica) i Vinny Sullivan(napadac,19 utakmica,8 golova).
Shamrock se nalazi na 4 mjestu tabele sa 36 bodova iz 21 utakmice.Imaju skor 9-9-3 uz gol razliku 36:26.Kao gosti odigrali su 11 utakmica i osvojili su 18 bodova.Imaju skor 5-3-3 uz gol razliku 15:19.U zadnjih 10 utakmica lige imaju samo 1 poraz,4 pobjede i 5 remija.Imali su zaista pretrpan raspored u zadnje vrijeme,jer igrali su kvale za ligu prvaka,pa kupove,ali kako god nisu losi. U proslom kolu dobili su Droghedu u gostima sa 2:0,i sada su u nizu od 7 utakmica bez poraza.Trener Stephen Kenny u vecerasnjem mecu nece moci racunati na Graham Gartlanda(odbrana,8 utakmica) i Stephen O'Donnell(sredina,3 utakmice).Momcad je napustio Chris Turner(sredina,18 utakmica,1 gol) i to u skotski Dumbarton.
Igram na pobjedu gostiju koji su kvalitetnija momcad od domacina,a uz to isti imaju zaista puno izostanaka.Sve to Shamrock koji je jedna od najkvalitetnijih ekipa ove lige morao bi iskoristiti i upisati 3 vazna boda u borbi za vrh tabele.U okviru lige odigrali su dva meca,a oba su zavrsila 1:1,dok je u Kupu slavio Shamrock kuci sa 2:1.Neka dobije i veceras,zadovoljni oni zadovoljan i ja sa njima.
edit Devil:Nije dozvoljeno reklamiranje ovde.
Tores daje gol
Falcao daje gol
Chelsea-Atljetiko Madrid oba daju
Mainz:Furth 1
Uplata: 5 KM
Isplata : 104,5 KM
Falcao daje gol
Chelsea-Atljetiko Madrid oba daju
Mainz:Furth 1
Uplata: 5 KM
Isplata : 104,5 KM
deno_TM87 je napisao/la: Moj zicer za danas
----------------------------
1860 Munchen - Duisburg 1 1.60 3:0
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
- Citizen-X
- Kontakt:
robredo umjesto da ima 2:2 ima 2:1 i 6:5 na tudji servis... e moj tomi
EDIT
e jesi mamlaz - propustena set lopta propustena brejk lopta.... bo li te majer a i ti njeg
EDIT
e jesi mamlaz - propustena set lopta propustena brejk lopta.... bo li te majer a i ti njeg

Citizen-X je napisao/la:dobro je krenuloCitizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set. kvota oko 3.00
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set - kvota oko 2.00
eto rekao bih 3/5
2/5
Al' ja ne ode do kladionice.reds je napisao/la:Chelsea - Atl. Madrid 2 @2.95
ako se nakanim otići do kladionice, odigrat' ću samo ovo.

FK Pjetlovi
- masteRofPoker
- Kontakt:
Sve ok, samo mi reci gdje je ta kvota. Ja sam u Premieru odigrao jos jutros i bila je 1,65?Citizen-X je napisao/la:
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set - kvota oko 2.00 [/color][/size]
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- Citizen-X
- Kontakt:
3/5Citizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
eto rekao bih 3/5
kako i rekoh....

Izostanci:
Vasco da Gama v Portuguesa
Vasco da Gama: Eder Luis, Rodolfo, Renato Silva
Portuguesa: Ananias, Moisés, Ferdinando, Héverton, Leandro Silva
Barnsley FC v Bristol City
Barnsley FC: Perkins, Steele, Done, McNulty, O'Brien, Mido, Toni Silva, Digby, Noble-Lazarus, Edwards
Bristol City: -
FC Sochaux v Montpellier HSC
FC Sochaux: Sauget, Mikari, Butin, Duplus, Corchia
Montpellier HSC: Estrada, El Kaoutari
Schalke 04 v FC Augsburg
Schalke 04: -
FC Augsburg: Philp, Bah, Callsen-Bracker, Mölders
RKC Waalwijk v Heracles Almelo
RKC Waalwijk: Janssen, Jungschläger
Heracles Almelo: Schenkeveld, Vujicevic, Belterman, Vejinovic
Vasco da Gama v Portuguesa
Vasco da Gama: Eder Luis, Rodolfo, Renato Silva
Portuguesa: Ananias, Moisés, Ferdinando, Héverton, Leandro Silva
Barnsley FC v Bristol City
Barnsley FC: Perkins, Steele, Done, McNulty, O'Brien, Mido, Toni Silva, Digby, Noble-Lazarus, Edwards
Bristol City: -
FC Sochaux v Montpellier HSC
FC Sochaux: Sauget, Mikari, Butin, Duplus, Corchia
Montpellier HSC: Estrada, El Kaoutari
Schalke 04 v FC Augsburg
Schalke 04: -
FC Augsburg: Philp, Bah, Callsen-Bracker, Mölders
RKC Waalwijk v Heracles Almelo
RKC Waalwijk: Janssen, Jungschläger
Heracles Almelo: Schenkeveld, Vujicevic, Belterman, Vejinovic
Bet Info Team
-
- Kontakt:
Dobar dan.
-Nas forum ovaj mjesec organizuje ekipno natjecanje foruma,pa sam mislio,da i SS.ba sastavi neku ekipu od 5-6 forumasa te da zajednickim snagama pokusaju uzeti vrijedne nagrade.Sponzor natjecanja je najpopularnija domaca online kladionica,Wwin.
-Siguran sam da ovdje ima odlicni prognozera,i ja sam nekada bio ovdje vrlo popularan(na drugom profilu) pa eto,ako ste zainteresovani,pokusajte ovdje sastaviti neku ekipicu,odrediti kapitena javite se meni na PP da dobijete instrukcije i link foruma.
-Vjerujem da ovo nije protiv pravila foruma SS.Ba ,jer ce i samim ucescem na natjecanju pod imenom SS.BA,dosta ljudi sa neki drugi sajtova cuti za ovaj forum odnosno stranicu.
-Nas forum ovaj mjesec organizuje ekipno natjecanje foruma,pa sam mislio,da i SS.ba sastavi neku ekipu od 5-6 forumasa te da zajednickim snagama pokusaju uzeti vrijedne nagrade.Sponzor natjecanja je najpopularnija domaca online kladionica,Wwin.
-Siguran sam da ovdje ima odlicni prognozera,i ja sam nekada bio ovdje vrlo popularan(na drugom profilu) pa eto,ako ste zainteresovani,pokusajte ovdje sastaviti neku ekipicu,odrediti kapitena javite se meni na PP da dobijete instrukcije i link foruma.
-Vjerujem da ovo nije protiv pravila foruma SS.Ba ,jer ce i samim ucescem na natjecanju pod imenom SS.BA,dosta ljudi sa neki drugi sajtova cuti za ovaj forum odnosno stranicu.
Swansea - Sunderland 3+ @ 1.95
Nurnberg - Borusia D. 3+ @ 1.65
Lyon - Valenciennes ps1 @ 1.80
Kvota: 5.79
Nurnberg - Borusia D. 3+ @ 1.65
Lyon - Valenciennes ps1 @ 1.80
Kvota: 5.79
Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
St.Pauli - Sandhausen 1 1.55
ovo bi trebalo proci danas
Roda - Willem II 1 1.55
St.Pauli - Sandhausen 1 1.55
ovo bi trebalo proci danas

17:15 PLATANIAS - PANTHRAKIKOS 1 (2,40)
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.