Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
City odbio 22 miliona eura od Arsenala za Džeku
Piše: O. Škundrić Danas, 17:00
Kako tvrde engleski mediji, Manchester City odbio je ponudu od 22 miliona eura koliko je Arsenal ponudio za Edina Džeku.
Preporuči
Odštampaj Printaj
Menadžer Arsenala Arsene Wenger ovog je ljeta izgubio svog prvog napadača Robina van Persiea, te je posljednjeg dana prelaznog roka pokušao na Emirates dovesti jednog klasnog napadača.
Napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko navodno se nalazio u vrhu liste želja Arsenala, koji je za njega Manchester Cityu ponudio 22 miliona eura i Maroune Chamakha, ali je aktuelni prvak Engleske tu ponudu odbio.
Ipak, Wenger bi tokom dana mogao ponovo pokušati, navode mediji u Engleskoj, te bi u ponudu mogao uključiti Thea Walcotta, koji je odbio produžiti ugovor sa Arsenalom.
Piše: O. Škundrić Danas, 17:00
Kako tvrde engleski mediji, Manchester City odbio je ponudu od 22 miliona eura koliko je Arsenal ponudio za Edina Džeku.
Preporuči
Odštampaj Printaj
Menadžer Arsenala Arsene Wenger ovog je ljeta izgubio svog prvog napadača Robina van Persiea, te je posljednjeg dana prelaznog roka pokušao na Emirates dovesti jednog klasnog napadača.
Napadač fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko navodno se nalazio u vrhu liste želja Arsenala, koji je za njega Manchester Cityu ponudio 22 miliona eura i Maroune Chamakha, ali je aktuelni prvak Engleske tu ponudu odbio.
Ipak, Wenger bi tokom dana mogao ponovo pokušati, navode mediji u Engleskoj, te bi u ponudu mogao uključiti Thea Walcotta, koji je odbio produžiti ugovor sa Arsenalom.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dzeko klocino propast ces ako ostanes.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- alan_kardec
- Kontakt:
Bježi negdje od mancinija, živ bio!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Šta mislite, dal' Edin čita ovaj forum? 

Izmedu Dzekinih i nasih zelja postoji jedna sitnica UGOVOR i dobra volja Citya da ga pusti ili ne. Zna dzeko dobro sta ga ceka ako ostane i naravno da zeli igrati, pa ne mozemo mi vise zeljeti od njega koji se time bavi cijeli zivot.Sarajlijc@ je napisao/la:Dzeko klocino propast ces ako ostanes.
City je takav klub da ga nije briga ako mu 5 Dzeka sjedi na klupi, pa naj prmjer Tevez , sta sve nije uradio, pa nije prodat.Ne shvatam zasto krivite Dzeku
-
- Kontakt:
Ko je objavio to za Džeku i Arsenal? Evo ja pratim Independent i Guardian vazdan, čak i rumours i nema ništa.
Gospodin Š.O. on inače prati sve o Džeki čak i njegove tvitter postove prati i objavljuje.RajKoothrappali je napisao/la:Ko je objavio to za Džeku i Arsenal? Evo ja pratim Independent i Guardian vazdan, čak i rumours i nema ništa.

Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
- NoName
- Kontakt:
@SkySports SkySports understands that Villanova accepted Mancini's offer for David Villa, which includes Edin Dzeko plus 20 million Euros. One of the reasons for this agreement seems to be the fact that City will compete in same group with Real Madrid in CL.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Mancini, bemje ti terma.
Wengeru, drijesi kesu, nudi Walcotta, sunce li ti...Ovaj propada i ako ostane i Shityu i ako ode u Barcu. (slucaj Ibra....samo jos gore)
Wengeru, drijesi kesu, nudi Walcotta, sunce li ti...Ovaj propada i ako ostane i Shityu i ako ode u Barcu. (slucaj Ibra....samo jos gore)
Ja ne mogu nigdje da nadjem taj clanak na Sky-u..Hajd daj link ovdje ako ti nije problemNoName je napisao/la:@SkySports SkySports understands that Villanova accepted Mancini's offer for David Villa, which includes Edin Dzeko plus 20 million Euros. One of the reasons for this agreement seems to be the fact that City will compete in same group with Real Madrid in CL.

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobar ti engleski.NoName je napisao/la:@SkySports SkySports understands that Villanova accepted Mancini's offer for David Villa, which includes Edin Dzeko plus 20 million Euros. One of the reasons for this agreement seems to be the fact that City will compete in same group with Real Madrid in CL.

Izgleda da je Džeko blizu odlaska u Arsenal, ali na posudbu.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Vrlo teško da će Edin promijeniti klub. Aguero je povrijeđen (dobro, ne još zadugo), ali to je dovoljno Manciniu da zadrži Džeka. Mislim da sam negdje na ovoj temi pročit'o da on nema razloga da ga prodaje. Edin sjedi na klupi i šuti, a Tevez i Balotelli će se po potrebi mijenjati. City si može priruštiti da im jedan takav igrač sjedi na klupi i prima ogromnu lovu.
I ova razmjena novac + Edin = Villa je
.
I ova razmjena novac + Edin = Villa je

FK Pjetlovi
- inacefindecko
- Kontakt:
idi džeko taman u milwall, samo idi više 

-
- Kontakt:
Mancini danas rekao 5 poslova, a koliko ja pratim to su: Sinclair, Wright, Maicon, Nastašić i Javi Garcia. Džeko može biti samo prodan, a ne vidim da neko nudi keš za njeg, tako da sam 99% siguran da ostaje.
-
- Kontakt:

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Jako tesko da ce se to desiti, jedino ako City ne odluci da placa bar 60 % njegove plate...limenka je napisao/la:Izgleda da je Džeko blizu odlaska u Arsenal, ali na posudbu.
Sta je razluk bio sto Dzeko nije presao u Juve ? Evo sad su Bendtnera uzeli. Stvarno nije mi jasno jer 100 po 100 % sigurno je Juventus imao pravo kontakta sa City-om, glupost jer City pita neku clausul sto Juventus nije mogao da plati. Da bih City pristao tu cijenu Dzeko bi sad bio u Juventusu. Eh sad znaci da je to sve zavrseno i Dzeko ostaje 100% u Citiyu. GOTOVO VISE PRICE UVEZI NEKOG TRANSFERA DZEKE.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.