prenose nas,samo sto ce vjerovatno biti opet na areni 1 al' HR.al' boli nas briga SVI NA GRBAVICU !!Elegant je napisao/la:2.9.2012 : Zvijezda - Zrinjski (BHT)
Arena sport ne prenosi nikoga ovo kolo !
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Ne verujem da ce na Hrvatskoj posto stoji najava Lokomotiva-Dinamo od 19:00.Bila je najava na AS Srbija ali sada tamo stoji takodje ovaj mec.arelinho je napisao/la:prenose nas,samo sto ce vjerovatno biti opet na areni 1 al' HR.al' boli nas briga SVI NA GRBAVICU !!Elegant je napisao/la:2.9.2012 : Zvijezda - Zrinjski (BHT)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma oni to lokalizuju. Tako su i najavljivali kada su uveli mogućnost praćenja BH Premijer lige. Znači, može pisati HR Arena ili srpska, ali za područje BiH će prenositi utakmice naše lige, dok će u Srbiji ili Hrvatskoj ići druga shema u tom terminu. Uglavnom, na nekoj od 4 Arene će ići.Devil je napisao/la:Ne verujem da ce na Hrvatskoj posto stoji najava Lokomotiva-Dinamo od 19:00.Bila je najava na AS Srbija ali sada tamo stoji takodje ovaj mec.arelinho je napisao/la:prenose nas,samo sto ce vjerovatno biti opet na areni 1 al' HR.al' boli nas briga SVI NA GRBAVICU !!Elegant je napisao/la:2.9.2012 : Zvijezda - Zrinjski (BHT)
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
http://www.tvarenasport.com/channel/2012-09-01" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo-Slavija AS 1
Zeljo-Slavija AS 1
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ljudi ba šta vam je.. imaju 4 arene, planirana je utakmica za nedjelju na areni 3 čini mi se..
ali sad je odgođena tekma tj pomjerena nazad za subotu.. iskombinirati će nešto
ali sad je odgođena tekma tj pomjerena nazad za subotu.. iskombinirati će nešto
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Ipak na Areni 1 u subotu od 19:00,Lokomotiva-Dinamo se prebacuje na kanal 2.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dobar odabir Arene.Devil je napisao/la:Ipak na Areni 1 u subotu od 19:00,Lokomotiva-Dinamo se prebacuje na kanal 2.
Ako nista drugo, veci je rivalitet i vise ce gristi ovi iz nase lige od ovih iz HNL-a.
-
baloteli18
- Kontakt:
da li igdje ima prijenos Sarajevo-Gošk večeras?
Nebaloteli18 je napisao/la:da li igdje ima prijenos Sarajevo-Gošk večeras?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Ultras1921
- Kontakt:
Mozel mi neko objsaniti zasto onaj glupi BHT prenosi Rudar- Travnik mjesto Zrinjski- Zeljo. Ovo drugo je sigurno derbi kola uz Celik- Borac!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
koga prenose sad u subotu na bht1
nasao sam rudar travnik subota radnik zvijezda nedjelja derbi do derbija
nasao sam rudar travnik subota radnik zvijezda nedjelja derbi do derbija
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sarajevo - Velež na ArenaSportu u subotu 15.09. od 21:00h !!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Koja arena je u pitanju?maho_sa je napisao/la:Sarajevo - Velež na ArenaSportu u subotu 15.09. od 21:00h !!!
U subotu 15. septembra od 21h na kanalu Arena Sport 1 je Jelen super liga i uživo utakmica Partizan - Hajduk.
http://www.tvarenasport.com/vesti/11916 ... zan-hajduk" onclick="window.open(this.href);return false;
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Prvobitno bilo najavljeno u 19:00, ali zbog promjene termina ljudi sa arene traže gdje ubaciti tekmu sarajevo-velež. Prošlo kolo ih **** željo sa promjenom satnice sada mi, neću se čuditi ako ljudima pukne film i odustanu.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Znam da je to bio slucaj, zato i pitam da nije na nekoj drugoj Areni ali nisam vidio na programskoj semi.FCS je napisao/la:Prvobitno bilo najavljeno u 19:00, ali zbog promjene termina ljudi sa arene traže gdje ubaciti tekmu sarajevo-velež. Prošlo kolo ih **** željo sa promjenom satnice sada mi, neću se čuditi ako ljudima pukne film i odustanu.
AMAR OSIM
ukoliko se ovo ispostavi tacnim, a ArenaSport nadje mjesto za utakmicu Sarajevo - Velež ili uzme neku zamjensku (Čelik - Borac), prikazivati ce se 4 od 8 utakmica, tj. 50% sestog kola.BHTelecom je napisao/la:BH Telecom premijer liga dostupna svim korisnicima MojaTV usluga!
Poštovani korisnici, ubuduće ćete putem usluge MojaTV moći besplatno pratiti utakmice BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Već u subotu možete pratiti utakmicu Zrinjski – Željezničar. Utakmice će biti dostupne i putem WebTV usluge a kanal će se pojaviti u subotu. Napominjemo još jednom da je usluga besplatna!
A obzirom na kvalitet lige i samim tim utakmica koje nosi ova liga, ovo je i više nego odlično. Šteta bi bila kad bi ovo bio samo incident, pa već od idućeg kola budemo opet gledali po 2 utakmice ako se posreći, nadam se da će Moja tv ovo izgurat do kraja sezone i da će uz BHT I Arenu prenosit po jednu tekmu, pa da imamo bar 3 tekme svako kolo.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Koja utakmica je sutra na BHT 1 , prenose li Sarajevo - Velez ?
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Nisu,prenosit ce Rudar - TravnikANTIFA ! je napisao/la:Koja utakmica je sutra na BHT 1 , prenose li Sarajevo - Velez ?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Znači ni Sarajevo-Velež,ni Zrinjski-Željezničar nema nigdje izravno?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, LondonBlues, MukiBek, Wagner96 i 14 gostiju.