NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ovaj Dzafic je fantastican golgeter gledo sam ga vise puta uzivo.Sada gledajuci po igracima pojedinacno stvarno imamo kvalitet,samo sad to treba ukomponovat i uigrat,a opet sve pod uslovom da su svi igraci fizicki spremni.
Auuuuuu
Koliko sam ovu vijest prizeljkivao ali da naslov bude Dzafic ponovo u Rudaru
Jbg... Vrhunski napadac... Cestitke! 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
[/quote]
i ja bi volio znat hocel dzafa moc igrat protiv zrinjskog???ako neko zna provjereno neka napise[/quote]
Pretpostavljam da će Pandža bit u prvoj postavi sad protiv Zrinjskog jer je prošlu igro Vehabović, Kuntić mijenja njih dvojicu svakom po jedna tekma u prvoj postavi. A sad će bit interesantno vidjet kakvu će ulogu tu igrat Karić u narednim utakmicama.[/quote]
kakav Karić? a Kovačević ja mislim da nece branit ni ovu tekmu trebo bi Smajic opet na gol[/quote]
pardon Džafić 
i ja bi volio znat hocel dzafa moc igrat protiv zrinjskog???ako neko zna provjereno neka napise[/quote]
Pretpostavljam da će Pandža bit u prvoj postavi sad protiv Zrinjskog jer je prošlu igro Vehabović, Kuntić mijenja njih dvojicu svakom po jedna tekma u prvoj postavi. A sad će bit interesantno vidjet kakvu će ulogu tu igrat Karić u narednim utakmicama.[/quote]
kakav Karić? a Kovačević ja mislim da nece branit ni ovu tekmu trebo bi Smajic opet na gol[/quote]

-
- Kontakt:
MIRZA DŽAFIĆ
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Komšije sutra nedajte bodove..u najgorem slučaju u bunar..
SRETNO!!

SRETNO!!
OFK Gradina Srebrenik
- Crni gavran
- Kontakt:
Sretno Gradacacani 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
-
- Kontakt:
Sta je Halilom, je li definitivno otisao u Cesku posto je danas zadnji dan prelaznog roka ???
Mislim da bi nasi pored Dzafica mogli dovesti jos jednog slobodnog igraca,zavisno od toga hoce li Halil otici.
Mislim da bi nasi pored Dzafica mogli dovesti jos jednog slobodnog igraca,zavisno od toga hoce li Halil otici.
ne igramo sutra vec u nedjelju a gdje je onaj sto govori da je tempo kvalitetna skola bolja od Zvijezdine pa sta bi ono danas hahah Zvijezda 8-0 Tempo

KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Igramo unedjeljuBrcko87 je napisao/la:Komšije sutra nedajte bodove..u najgorem slučaju u bunar..![]()
SRETNO!!

hajd dobro..Kapetan je napisao/la:Igramo unedjeljuBrcko87 je napisao/la:Komšije sutra nedajte bodove..u najgorem slučaju u bunar..![]()
SRETNO!!![]()

OFK Gradina Srebrenik
Brcko87 je napisao/la:hajd dobro..Kapetan je napisao/la:Igramo unedjeljuBrcko87 je napisao/la:Komšije sutra nedajte bodove..u najgorem slučaju u bunar..![]()
SRETNO!!![]()
moja greška,nisam obraćao pažnju..

Nigdje ne napisah da bi volio da ispadnete, nego realno govorim. Nemate jaku ekipu kao prije, čini mi se da jedino Pandža i onaj mali Halilović imaju kvalitet. Hamzić vas je napustio, a bio je glavni igrač. Ono što ja govorim da se treba nešto mijenjati, i to pod hitno. A, živi bili, pa vidjeli kako ćete skončati na kraju.Kapetan je napisao/la:Sused, pogledaj kakav nam je raspored bio. Klub sa stabilnim financijama ne može tako lako ispsat, kao što bi ti volio.Claus je napisao/la:Susedi (), ako izgubite od Zrinjskog i kasnije ne osvojite prve bod(ove) sa strane i izvadite se, slobodno počnite pakovati kofere za prvoligaško društvo. Također, ne kontam što se Zoran Kuntić drži još uvijek na klupi kada je maksimalno syeb'o situaciju otjeravši "navijače" (mada su i oni imali svoj udjel krivice za incident na treningu) i nanizavši ove poraze. Sretno vam bilo, ali, ako se po jutru dan poznaje...
Hvala brate al zrinjski nam je uvijek bio naj manji problem!Crni gavran je napisao/la:Sretno Gradacacani
Nije bas tako....Kvota je napisao/la:Hvala brate al zrinjski nam je uvijek bio naj manji problem!Crni gavran je napisao/la:Sretno Gradacacani
Zadnje dvije sezone kuci sa zrinjskim smo igrali nerijeseno
Dok za te iste sezone, jednom smo u gostima izgubili 4-1, a jednom pobijedili 2-1... tako da sa njima uvijek guta... dobro se zatvore
-
- Kontakt:
Šta ima u Zvijezdi?Ima li nedo Bog povrijeđenih.Jeste li sutra kompletni ,i šta je sa Halilovićem.Sad nešto gledam transfer on je vaš igrač,a i prelazni rok je kako znam završen.Raduje me dolazak DŽafića.
Sutra sam uz vas ,i nadam se pobjedi.Sretno momcima!
Sutra sam uz vas ,i nadam se pobjedi.Sretno momcima!
- gradinaARNEL
- Kontakt:
komsije sretno sutra i akbda do prvih BODOVAAA
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
Tkanton je napisao/la:Nije bas tako....Kvota je napisao/la:Hvala brate al zrinjski nam je uvijek bio naj manji problem!Crni gavran je napisao/la:Sretno Gradacacani
Zadnje dvije sezone kuci sa zrinjskim smo igrali nerijeseno
Dok za te iste sezone, jednom smo u gostima izgubili 4-1, a jednom pobijedili 2-1... tako da sa njima uvijek guta... dobro se zatvore
Evo sve ali da se "zatvore" e tu ga presra ko foka.Ako iko igra otvoreno to su komsije prema tome ne pisi bezveze.Da nema tekme na TV-u rekao bih kec jer bi ih pokrali ali posto je na TV-u direktno mislim da cete dobiti po guzici.Uzdajte se vi u sljive i sajam iste a kanite se lopte.
Pozdrav iz Mostara!
-
- Moderator
- Kontakt:
Smiješniji komentar još nisam pročitao. Možda imate historiju, ali Zvijezda ima trenutno bolji igrački kadar i od vas, samo ih je raspored zeznuo na startu. Brinite se za sebecarina je napisao/la:
Evo sve ali da se "zatvore" e tu ga presra ko foka.Ako iko igra otvoreno to su komsije prema tome ne pisi bezveze.Da nema tekme na TV-u rekao bih kec jer bi ih pokrali ali posto je na TV-u direktno mislim da cete dobiti po guzici.Uzdajte se vi u sljive i sajam iste a kanite se lopte.
Pozdrav iz Mostara!

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Prodaju ba pricu ovi mostarci,pricaju nesto a igraju na Velezovom stadionu.Na ovu zvijezdu se dosad niko nije zalio da smo ih pokrali,mi smo pored gradine jedine ekipe koji smo pokradeni kuci (mislim na 1 sezonu u premier ligi) Mi divljace ako nisi znao onoj ekipi koja nas nadigra aplaudiramo,a ne ko vi cobani ganjate po terenu gostujuce igrace.I nezaboravi na kojem je stadionu Velez ostvarivo najvece uspjeheBenjo_AFC86 je napisao/la:Smiješniji komentar još nisam pročitao. Možda imate historiju, ali Zvijezda ima trenutno bolji igrački kadar i od vas, samo ih je raspored zeznuo na startu. Brinite se za sebecarina je napisao/la:
Pozdrav iz Mostara!

Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Sjecal se neko neke kradje u gradaccu mislim na Ilidzi? Jbt dosad kako znam je obratno bilo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.