Posto Dzeku jedino tenk moze skrsiti a zna ga uvaljati i pored minutaze koju dobija.Plus nakon Bayerna,djecko je primjer svima
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sad M.C predstoje teske tekme na svim poljima.Povrede trepere u zraku,kao da se sprema oluja.
Posto Dzeku jedino tenk moze skrsiti a zna ga uvaljati i pored minutaze koju dobija.Plus nakon Bayerna,djecko je primjer svima
Tako da Edison ostaje u kisnom gradu,haug.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Do kad traje prelazni rok? Izgleda da je City krenuo po Villu.
Hm...
Hoće li imati mjesta ako ode u barcelonu, pitanje je..? bolje da ode u Arsenal...
Hoće li imati mjesta ako ode u barcelonu, pitanje je..? bolje da ode u Arsenal...
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 31 avg 2012, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
23:00sanji je napisao/la:Do kad traje prelazni rok? Izgleda da je City krenuo po Villu.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Ode Santa Cruz, malo se smanjila konkurecija, ako je ikad i bilo 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pa vidi se da mu je stalo samo do para i da mu se uopste ne igra (a ne buni se uopste) a to je jedan veliki problem.Elegant je napisao/la:Nece Edin nigdje.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
ok, nece nigdje bitne ti cifre i sedmicne plate, iako to znaci sjediti citavu sezonu i biti van forme, ako tako vec zeli nek mu bude ali, nema onda sta raditi u repci ispred ibija,jer ja iskljucivo pratim dzekinu karijeru zbog repke, a sta on jede pije j.b. voza, zaboli me...
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
Ibišević NIKAD neće moći igrati ispred Džeke pa da ovaj ni minute ne odigra cijele sezone,a Vedo da postigne 100 golova,jednostavno nismo reprezentacija kako treba,igraju igrači koji moraju i to je to.
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Posto mi je mrsko ponovo objasnjavati ponovo cu postaviti ono sto napisah na predhodnoj stranici.unavita je napisao/la:ok, nece nigdje bitne ti cifre i sedmicne plate, iako to znaci sjediti citavu sezonu i biti van forme, ako tako vec zeli nek mu bude ali, nema onda sta raditi u repci ispred ibija,jer ja iskljucivo pratim dzekinu karijeru zbog repke, a sta on jede pije j.b. voza, zaboli me...
Izmedu Dzekinih i nasih zelja postoji jedna sitnica UGOVOR i dobra volja Citya da ga pusti ili ne. Zna dzeko dobro sta ga ceka ako ostane i naravno da zeli igrati, pa ne mozemo mi vise zeljeti od njega koji se time bavi cijeli zivot.
City je takav klub da ga nije briga ako mu 5 Dzeka sjedi na klupi, pa naj prmjer Tevez , sta sve nije uradio, pa nije prodat.Ne shvatam zasto krivite Dzekuici.I sta treba uraditi uzeti pusku, pa u Mancinija
moze prestati izigravati dobrog decka, pa ebem mu misa ima li usta nek zine, nek kaze sta, znam ja sve sta se desava oko njega pratim sve, ali tu treba gresku traziti u pocetku kad je poceo mancini srati sa rotacijama, i nakon sto je ovo 4 gola dao, znalo se kuda vodi, sad je kasno krivu drinu ispravljati, vjerovatno...
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
joj, kako plitko i povrsnounavita je napisao/la:ok, nece nigdje bitne ti cifre i sedmicne plate, iako to znaci sjediti citavu sezonu i biti van forme, ako tako vec zeli nek mu bude ali, nema onda sta raditi u repci ispred ibija,jer ja iskljucivo pratim dzekinu karijeru zbog repke, a sta on jede pije j.b. voza, zaboli me...
- samovasposmatram
- Kontakt:
Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man city
cisto sumnjam da je dzeko
WHUFC
Garant, da je onaj iz Viole potpisao, i da su stigli kupit' sve igrace koje su im bili na listi.samovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
KONACNO,KONACNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EDIN DZEKO POTPISAO TROGODNISNJI UGOVOR SA REAL MADRIDOM!!!!!
Ih sto bi ovo lijepo zvucalo

EDIN DZEKO POTPISAO TROGODNISNJI UGOVOR SA REAL MADRIDOM!!!!!
Ih sto bi ovo lijepo zvucalo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
hahhaha Dobra koka u zutomsamovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
I je li bila ta novost, tek sam se ukljucio?samovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
MATIJA NASTASIC: Serbian defender completes switch to City from Fiorentina with Stefan Savic going the other way.likma23 je napisao/la:I je li bila ta novost, tek sam se ukljucio?samovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
We'd like to wish Stefan all the best for his future career in Florence.
- Zenichanin
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOOOOOOO EDIN DŽEKOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
kad ce ta zuta kokos da kaze
kad ce ta zuta kokos da kaze
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Kupili Nastasica iz Fiorentinelikma23 je napisao/la:I je li bila ta novost, tek sam se ukljucio?samovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, jasmin10, Zglavkar i 31 gost.