Zdena04 je napisao/la:Gdje si to vidio?Omerbavarac je napisao/la:Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen!
ja isto sumnjam da je to istina
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Zdena04 je napisao/la:Gdje si to vidio?Omerbavarac je napisao/la:Live-News: Bayern hat Kaka von Real Madrid für 20 Millionen!
hahhaha scimo si meOmerbavarac je napisao/la:Ma neka, da se malo zaje**vam.![]()
Bayern je svoj transfer period zavrsio dovodjenjem Martineza.
bavarian_bk je napisao/la:Ljudi , hajde sve to sa Martinezom ali ako igrač će igrač kao što je Gustavo izgubiti mjesto u prvih 11 onda ga nisu trebali dovoditi . Ali vjerujem da će Heynckes naći neko rješenje , kako najbolje posložiti ekipu , i imati jaku i klupu i prvih 11 .
Kako moze Barca biti veci favorit od Reala kad ih real redovno dere zadnjih nekoliko utakmica, ova zadnja je trebala biti 5-0 eventualno, isto tako ona na camp nou je mogla biti 0-3 (u ligi), tako da ti nije dobra računica ...Romariooo je napisao/la:manite se reala, bayern je jaca ekipa od reala i pomeni dosta veci favorit za ligu prvaka
to sam govorio i prosle godine kad je malo ko vjerovao u to, al terenu se vidjelu da sam istinu zborio
za favorite lige prvaka rano je davati bilo kakve ocjene, barca je favorit apsolutni ponovo, jos se i fino pojacala, bayerna je po meni odmah iza barce kad bi se redali ti favoriti, onda slijedi nekoliko praznih mjesta pa onda ta grupa ekipa real, celzi, city itd
ne sikiraj se druze, real je osvojio superkup,najnevazniji trofej i to samo zahvaljuci cistoj zahebanciji igraca i golmana barca, u ligi prvaka je druga prica, kao i u domacoj ligi u kojoj je real startovao ko zvijezda iz gradačcaGenghis je napisao/la:Kako moze Barca biti veci favorit od Reala kad ih real redovno dere zadnjih nekoliko utakmica, ova zadnja je trebala biti 5-0 eventualno, isto tako ona na camp nou je mogla biti 0-3 (u ligi), tako da ti nije dobra računica ...Romariooo je napisao/la:manite se reala, bayern je jaca ekipa od reala i pomeni dosta veci favorit za ligu prvaka
to sam govorio i prosle godine kad je malo ko vjerovao u to, al terenu se vidjelu da sam istinu zborio
za favorite lige prvaka rano je davati bilo kakve ocjene, barca je favorit apsolutni ponovo, jos se i fino pojacala, bayerna je po meni odmah iza barce kad bi se redali ti favoriti, onda slijedi nekoliko praznih mjesta pa onda ta grupa ekipa real, celzi, city itd
jest frajer ubica, nevjerovatan, taj bi da igra u bayernu ovakvom dao 100 golova u bundesligiSaurman je napisao/la:Kad vidim šta radi Falcao dao bi Gomeza,Pizarra,Mandžukića i 20 mil na kafu za kolumbijca.
Bayern je trenutno jaci od Reala a nadam se da ce ti se to samo rec ove sezone u LPemir18 je napisao/la: Malo sam brzo pisao jer pratim na telki utakmicu,a covjek prica da je Bayern veci favorit od Reala halo ba Real je prvak Spanije,vi ste promjneili trenera tako da i niste bas najveci favoriti...
Odavno nisam vidio bolje špica još od doba Batistute.Zaista je nevjerovatan.Romariooo je napisao/la:jest frajer ubica, nevjerovatan, taj bi da igra bayern ovakav dao 100 golova u bundesligiSaurman je napisao/la:Kad vidim šta radi Falcao dao bi Gomeza,Pizarra,Mandžukića i 20 mil na kafu za kolumbijca.
to sam i ja htio napisati..kada vidim kako atletic razbija chelsea ostaje veliki žal za onim finalom LPGAL je napisao/la:Tacno mi dodje da placem kad se sjetim samo onog nesretnog finala protiv celzija ,bas definitvno smo bili peh pa sam pogledajte igru atletika plesu na terenu u kome je vodja falcao nonsalantno im metnu 4 komada sta reci ostaje zal i tuga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.