Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Moutinho je igracina aa haman nije ga tottenham uzeo 

Ma je li me da oprostis, zajebavas ??? Moutinho, strasan, malo treba zesci trening da bude za eng. ligu ali je sjajan. Dembele,nadimak mu je Tenk, ali je tehnicki potkovan. Lloris, suvisno ista reci.Arnelinho je napisao/la:A Moutinho i Dembele su kao velikani svjetskog fudbala. Jedan limitiranko iz portugalske lige (objasnio je već neko, njemu treba dati samo po poluvrijeme da igra), drugi malo solidniji igrač prosječnog engleskog kluba.
Podolski je igrac svjetskih i evropskih prvenstava, NISTA NE RADI U SVOJIM KLUBOVIMA.
Giroud, POTPUNO NEDOKAZAN
Cazorla, jeste dobar, ali decko ne moze duze od 50 minuta igrati, a gledao sam svaku Arsenalovu tekmu do sada, neeeema ga od 50 minute pa nadalje -.-
Ajde da logično razmislimo. Moutinho je igrač Porta. Porto živi tako da prodaje svoje najbolje igrače za drugim velikim klubovima i nadomješta ih sjajnim skautingom.
Napunio je 25 godina, znači prošlo je već nekoliko od kako je sazrio kao igrač. Od tada do danas redali su se mnogi veliki klubovi, kojima je trebao takav igrač.
Najprije Juventus, koji je kupio Pirla, posljedično i Milan, koji je kupio Montoliva. Malo prije toga, United pokušava dobiti Sneidera, a u isto vrijeme i Nasrija. City je kupio Nasrija, rasipao se na sve strane. PSG isto tako nije štedio, kupio Pastorea, Veratija, Motu i tako dalje. Liverpoolu je takođe trebao takav igrač, Arsenalu takođe.
Zadnji primjer je Real Madrid. Očigledno je Mourinhu trebao jedan takav igrač, al' gle čuda: Mourinho, iako Portugalac, kupuje Luku Modrića. Nije se odlučio za jeftiniju opciju, J. Moutinha, zašto? Pomalo čudna situacija.
I sada nakon što svim ovim klubovima nije bio dobar, vi stvarno očekujete da će on dostojno zamjeniti Luku Modrića? Sumnjam.
Napunio je 25 godina, znači prošlo je već nekoliko od kako je sazrio kao igrač. Od tada do danas redali su se mnogi veliki klubovi, kojima je trebao takav igrač.
Najprije Juventus, koji je kupio Pirla, posljedično i Milan, koji je kupio Montoliva. Malo prije toga, United pokušava dobiti Sneidera, a u isto vrijeme i Nasrija. City je kupio Nasrija, rasipao se na sve strane. PSG isto tako nije štedio, kupio Pastorea, Veratija, Motu i tako dalje. Liverpoolu je takođe trebao takav igrač, Arsenalu takođe.
Zadnji primjer je Real Madrid. Očigledno je Mourinhu trebao jedan takav igrač, al' gle čuda: Mourinho, iako Portugalac, kupuje Luku Modrića. Nije se odlučio za jeftiniju opciju, J. Moutinha, zašto? Pomalo čudna situacija.
I sada nakon što svim ovim klubovima nije bio dobar, vi stvarno očekujete da će on dostojno zamjeniti Luku Modrića? Sumnjam.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Mah,kako god, gotovo je ionako, nismo nikoga doveli, a prodali pola ekipe, sranje..Arnelinho je napisao/la:Ajde da logično razmislimo. Moutinho je igrač Porta. Porto živi tako da prodaje svoje najbolje igrače za drugim velikim klubovima i nadomješta ih sjajnim skautingom.
Pusti tu pricu, velikani su Notingem i Sent Etjen, pa gdje su sada!?? Samo se sadasnjost pika. Proslost ne moze osvajati trofeje.Arnelinho je napisao/la: Analfabetama,nisam tebi rekao, procijeni spadaš li tu, moram samo priopćiti da su Liverpool i Arsenal velikani engleskog fudbala već dobro stoljeće. Oni su u povjesti engleskog fudbala nešto što Tottenham ne može biti ni na FM-u.
A inače, ako je, pod pretpostavkom da dođu, Lloris, Moutinho i Dembele bolja pojačanja od Girouda, Podolskog i Cazorle, onda sam ja Jelena Karleuša.
Arsenal vec koliko godina nema trofej? Samim tim su izgubili status velikog kluba. Vise nisu na nivou dva Mancestera i Celzija. Sada im predstoji borba sa Totenhemom i Liverpulom za cetvrtu poziciju. Prva tri mjesta su rezervisana za tri najjaca kluba u EPL.
Arsenal svake sezone gubi po najmanje jednog od najboljih igraca. Prosle godine odose Fabregas i Nasri, a ove Persi i Song.
To je samo po sebi porazavajuce... ali je u svemu tome jos zalosnije sto se ti igraci prodaju ispod realne cijene. Tu im treba Levi da im objasni neke stvari. Jedan Havi Martinez i Pastore su placeni vise od Fabregasa sto je bruka i sramota. Song je prodan za smijesne pare. Dozvolili su da Persi udje u posljednju sezonu ugovora. Sve me to dovodi do zakljucka da Arsenal ima katastrofalnu klupsku politiku.
I zamisli bisera, dovedose raspalog Podolskog

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jes' Moutinho naš'o koga će zayebavati.
Kao da nije čitao "Mletačkog trgovca".
Činjenica je da bi Moutinho pomogao Tottenhamu. Modrić i VdV su napustili klub, prekobrojni su bili Kranjčar i Jenas, Huddlestone bi mogao napustiti klub. Dakle, u veznom redu je potreban još jedan igrač. Ne mislim da je Moutinho bolji od Modrića, al' vjerujem da bi mogao dosta pomoći ovoj ekipi.
Što se tiče Balea, on je i prošle godine pokazao da može igrati u sredini. Redknapp ga je u nekoliko navrata koristio kao polušpicu, dao mu potrebnu slobodu u veznom redu, a ovaj je to znao iskoristiti. Usput je pokazao nevjernim tomama da nije riječ o igraču koji igra isključivo na brzinu, te da zna i igrati "lopte".
Kako god da se okrene, potreban je tu još jedan stoper. No, vjerujem da će u januaru i ta pozicija biti popunjena (sad su tu Gallas, Kaboul + Vertonghen), a valjda će do januara AVB dobro gurati sa ovom ekipom. U slučaju da povrede zaobiđu ovu ekipu, Tottenham može biti visoko plasiran. Ali, ako budu sretni k'o Arsenal, onda im je 6. mjesto plafon.

Činjenica je da bi Moutinho pomogao Tottenhamu. Modrić i VdV su napustili klub, prekobrojni su bili Kranjčar i Jenas, Huddlestone bi mogao napustiti klub. Dakle, u veznom redu je potreban još jedan igrač. Ne mislim da je Moutinho bolji od Modrića, al' vjerujem da bi mogao dosta pomoći ovoj ekipi.
Što se tiče Balea, on je i prošle godine pokazao da može igrati u sredini. Redknapp ga je u nekoliko navrata koristio kao polušpicu, dao mu potrebnu slobodu u veznom redu, a ovaj je to znao iskoristiti. Usput je pokazao nevjernim tomama da nije riječ o igraču koji igra isključivo na brzinu, te da zna i igrati "lopte".

Kako god da se okrene, potreban je tu još jedan stoper. No, vjerujem da će u januaru i ta pozicija biti popunjena (sad su tu Gallas, Kaboul + Vertonghen), a valjda će do januara AVB dobro gurati sa ovom ekipom. U slučaju da povrede zaobiđu ovu ekipu, Tottenham može biti visoko plasiran. Ali, ako budu sretni k'o Arsenal, onda im je 6. mjesto plafon.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa i u sadašnjosti, još uvijek je Arsenal treći klub Premiershipa.
Kažeš Arsenal nema trofej. Još manje ga ima Tottenham, ako ćeš me ganjat na pretpostavkama, prije će ga Arsenal osvojiti, nego T'ham.
A cijene tih igrača su masne. Robin u tridesetoj onoliko, Fabregas 40. Song je malo ispod cijene, a Nasri i ne vrijedi onoliko. A prije toga Toure i Adebayor masno naplaćeni.
Lukasu dati vrijeme. Uostalom i da je greška (ja ne sporim njegovu limitiranost), on je posljedica nedostatka sredstava, a uostalom nema ga ko nije fulao na transferima.
Od prošle godine, jedno Park je bio promašaj. Arteta u idealnih 11, Benayoun donio sam 6 bodova Arsenalu, Santos ionako bio slomljen "cijelu" sezonu. Uostalom ponavljam ti, ako se broji samo sadašnjost, Arsenal je još uvijek treći u PL i to predstavlja napredak u odnosu na prije dvije sezone. Dakle nipošto prema dole, ekipa je išla na gore.
Stoga teorija, kako nisu rame uz rame sa ta tri kluba ne stoji. Ako nisu rame uz rame sa dva Manchestera, onda nemaš osnove tvrditi da je i Chelsea ispred njih, jer činjenice ne govore tome u korist.
Kažeš Arsenal nema trofej. Još manje ga ima Tottenham, ako ćeš me ganjat na pretpostavkama, prije će ga Arsenal osvojiti, nego T'ham.
A cijene tih igrača su masne. Robin u tridesetoj onoliko, Fabregas 40. Song je malo ispod cijene, a Nasri i ne vrijedi onoliko. A prije toga Toure i Adebayor masno naplaćeni.
Lukasu dati vrijeme. Uostalom i da je greška (ja ne sporim njegovu limitiranost), on je posljedica nedostatka sredstava, a uostalom nema ga ko nije fulao na transferima.
Od prošle godine, jedno Park je bio promašaj. Arteta u idealnih 11, Benayoun donio sam 6 bodova Arsenalu, Santos ionako bio slomljen "cijelu" sezonu. Uostalom ponavljam ti, ako se broji samo sadašnjost, Arsenal je još uvijek treći u PL i to predstavlja napredak u odnosu na prije dvije sezone. Dakle nipošto prema dole, ekipa je išla na gore.

Stoga teorija, kako nisu rame uz rame sa ta tri kluba ne stoji. Ako nisu rame uz rame sa dva Manchestera, onda nemaš osnove tvrditi da je i Chelsea ispred njih, jer činjenice ne govore tome u korist.
Arsenal u rangu Celzija
!??
Ljudi su osvojili LP, a Arsenal nema trojef od kad ikad
. Po pojacanjima u ovom prelaznom roku mozemo vidjeti ko je ozbiljniji klub. I ne samo to, Arsenal je izgubio dva najbolja igraca sto ce ih dodatno udaljiti od velike trojke...

Ljudi su osvojili LP, a Arsenal nema trojef od kad ikad

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Chelsea je osvojio LP nakon što je od svega digao ruke. Bukvalno im je bilo svejedno ili završili 16. ili 10. u prvenstvu, igrali ga totalno nezainteresovano, jer nisu imali izbora. Misliš da bi je osvojili drugačije?
Sumnjam.
Prema tome, ne možeš dizati taj trofej samo zato što je trofej, a ligu zanemarivati. Ja 'ladno mogu opaliti: Da valjaju šta, završili bi četvrti/treći. Al' ne, jer je to samo jedna strana medalje.
Što se tiče pojačanja, davno je United kupio Verona. Shvati(te) sam(i) šta hoću da kažem.
PS.Za tvoju informaciju Giroud je odbio Chelsea, Hazard Arsenal. Al' ovo je već offtopic- cijeli post.

Prema tome, ne možeš dizati taj trofej samo zato što je trofej, a ligu zanemarivati. Ja 'ladno mogu opaliti: Da valjaju šta, završili bi četvrti/treći. Al' ne, jer je to samo jedna strana medalje.

Što se tiče pojačanja, davno je United kupio Verona. Shvati(te) sam(i) šta hoću da kažem.

PS.Za tvoju informaciju Giroud je odbio Chelsea, Hazard Arsenal. Al' ovo je već offtopic- cijeli post.
Ne mogu vjerovati, covjek umanjuje uspjeh Celzija i osvajanje najvaznijeg trofeja u klupskom fudbalu
.

A ja ne da pokušavaš lagati i meni i sebi da to nije tako. 

Sky Sports **** understand Fulham midfielder Clint Dempsey has signed for Tottenham for £6million on a three-year deal.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Dempsey 3 godine u Tottenhamu
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3
<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3
- BeyKopites
- Kontakt:
Pravo POJAČANJE s obzirom na novac za koji je doveden!majki3 je napisao/la:Dempsey 3 godine u Tottenhamu
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
sta bi s Moutinhom jel potpisao ili ne? to bi im bilo najbolje pojacanje uz Llorisa.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Ne.ElLoco7 je napisao/la:sta bi s Moutinhom jel potpisao ili ne? to bi im bilo najbolje pojacanje uz Llorisa.
Nista od Moutinha. Definitivno ostaje u Portu. Dempsey je tu 95%. Dakle, Parker i Sandro uz Dembelea, to bi trebao biti vezni red. Kada nedostaje neko od prve dvojice, Dembele ce morati igrati nesto povucenije a Sigurdsson na njegovo mjesto. Dempsey ce izbaciti Lennona iz prve ekipe, kad-tad.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Drago mi je da nisu doveli Mutinja. Taj momak za sada nije pokazao da je veliki igrac, da vrijedi onoliko koliko za njega trazi Porto. U dresu Portugala nije pruzio nijednu partiju vrijednu paznje. Uz sve to, pitanje je kako bi se uklopio u ligi kakva je EPL.
Po meni, Dempsi je kvalitetnije rjesenje od njega iako kosta neuporedivo manje.
Loris, Dembele i Dempsi. Odlicno! Ako bude potrebno uvijek se na polusezoni moze dovesti neko pojacanje. Ne treba na silu dovoditi igrace!
Po meni, Dempsi je kvalitetnije rjesenje od njega iako kosta neuporedivo manje.
Loris, Dembele i Dempsi. Odlicno! Ako bude potrebno uvijek se na polusezoni moze dovesti neko pojacanje. Ne treba na silu dovoditi igrace!
Ja nisam zadovljan prelaznim rokom. Dempsey mi je nekako igrac za Stoke-a i Norwicha, odnosno ekipa sredine tabele, trebao nam je napadac i odbrambeni, a nista od toga :/
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.