eto Edinu još jedan bratIbizevic je napisao/la:MATIJA NASTASIC: Serbian defender completes switch to City from Fiorentina with Stefan Savic going the other way.likma23 je napisao/la:I je li bila ta novost, tek sam se ukljucio?samovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
We'd like to wish Stefan all the best for his future career in Florence.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
samo tvoje je dubokoumno majstore,svaka cast bravo bravosejo90 je napisao/la:joj, kako plitko i povrsnounavita je napisao/la:ok, nece nigdje bitne ti cifre i sedmicne plate, iako to znaci sjediti citavu sezonu i biti van forme, ako tako vec zeli nek mu bude ali, nema onda sta raditi u repci ispred ibija,jer ja iskljucivo pratim dzekinu karijeru zbog repke, a sta on jede pije j.b. voza, zaboli me...
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
soccerfan je napisao/la:Kupili Nastasica iz Fiorentinelikma23 je napisao/la:I je li bila ta novost, tek sam se ukljucio?samovasposmatram je napisao/la:Evo sad ona dobra koka u zutom sa skysporta rece da ce sad objavit big breaking news from man citycisto sumnjam da je dzeko
![]()
Eto Dzeki jos jednog jarana
E vala kako je najvila, ja kontao kupili Messija, a oni kupili Nastasica
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
E vala City se treba zvati Yuga City.
Dzeko ce ici na posudu u Aston Villu na 1 godinu.
Sutra ce sve biti javno, ali eto ja vama govorim ovdje da znate.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Znaci još dva sata, nadeEmir_BIH je napisao/la:Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
Po engleskom vremenu i jeste do 23.00Emir_BIH je napisao/la:Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nema nikakve nade vise uvezi Edina. Nece biti nikakvi transfer.ZOI84 je napisao/la:Znaci još dva sata, nadeEmir_BIH je napisao/la:Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
**** i tu logiku citya .bolje ga posudit nego uzet 22 mil eura.al kad vidim sta rade sa adebayorom i santa cruzom .onda ne bi cudiloPauk je napisao/la:Dzeko ce ici na posudu u Aston Villu na 1 godinu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
I ja sam čuo da Edin ide u Villu.
Pa znaci ima jos jedan sat,jer je sad u Engleskoj 22hAdinjo je napisao/la:Po engleskom vremenu i jeste do 23.00Emir_BIH je napisao/la:Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I ja sam, U SVOJU VILLU.Ibizevic je napisao/la:I ja sam čuo da Edin ide u Villu.
- raul-zakon
- Kontakt:
Aha, Villa Maria...Ibizevic je napisao/la:I ja sam čuo da Edin ide u Villu.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Možda i to, mada sam prije čuo od Pauka da ide u Aston VilluEmir_BIH je napisao/la:I ja sam, U SVOJU VILLU.Ibizevic je napisao/la:I ja sam čuo da Edin ide u Villu.
Ja mislim da ste vi culi da City hoce Davida Villu pa ste nesto pobrkaliIbizevic je napisao/la:I ja sam čuo da Edin ide u Villu.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 31 avg 2012, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Jeste.emir79 je napisao/la:Pa znaci ima jos jedan sat,jer je sad u Engleskoj 22hAdinjo je napisao/la:Po engleskom vremenu i jeste do 23.00Emir_BIH je napisao/la:Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
Jos malo nade je ostalo,,,,ooooooooooooooo Edin Dzekooooooooooooooooooooooooooooooooo
Cuj ? Nismo znali te vremenske zoneemir79 je napisao/la:Pa znaci ima jos jedan sat,jer je sad u Engleskoj 22hAdinjo je napisao/la:Po engleskom vremenu i jeste do 23.00Emir_BIH je napisao/la:Ko je rekao da je Deadline do 23:00 ? Deadline je do 00:00.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Zenichanin
- Kontakt:
Ajmo sad svi:
Amin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da ostane u city-u
Amin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
da ostane u city-u
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE