HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mrzim_ulizice
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 okt 2009, 13:27

quote="mrzim_ulizice"]
cole-ch je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Da li ima TV prenos?

Hvala na odgovoru.

...i to kakva steta. Ovi sa televizije su pravi ku**oni!
nisu krivi ovi sa televizije krivi su nasi kako ono kazu evropski klubovi koji su branili prijenos prosle sedmice pa sad napravili ovoliku zbrku[/quote]

nisu samo branili ovi evropski klubovi tipa sarajevo, već i borac i čelik, pa čini mi se i sloboda, jedini koji dosad nisu odbili tv kamere su široki, željo i čini mi se zrinski ili zrinski jeste, ne mogu da se sjetim zbog čega je odgođen prijenos protiv slavije u mostaru[/quote]
trebamo preci na temu tv prenosi jer glupo je pisat na temi zrinski o ovome

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 04 okt 2009, 13:27

Nije odbijen prijenos nego su naši samo tražili da prenos bude u Nedjelju jer tada mi uvijek igramoi Tu Subotu bio je veliki katolički blagdan i zato nisu naši htjeli subotu!
A zna se da je nedavvno onaj iz euromedije rekao da najviše problema rade Željo, Sarajevo, Sloboda i Čelik....
Ima mislim nekoliko stranica ranije to napisano.

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 04 okt 2009, 13:36

Marin je napisao/la:Nije odbijen prijenos nego su naši samo tražili da prenos bude u Nedjelju jer tada mi uvijek igramoi Tu Subotu bio je veliki katolički blagdan i zato nisu naši htjeli subotu!
A zna se da je nedavvno onaj iz euromedije rekao da najviše problema rade Željo, Sarajevo, Sloboda i Čelik....
ne seri majke ti, haj mi nađi tu izjavu, želji ni jednom nisu ponudili, a da je on odbio, čak su tražili i da ih protiv zrinskog prenose, ali euromedia nije htjela, i zato ne provaljuj se, a jesu imali problema i to kad su ih prenosili protiv širokog, ali zato što je žujo tražio više para, jer ne možeš prenosit velikog želju pred pravom fudbalskom atmosferom i tamo neki klub za isto para, ali ipak su pristali, znači kad god je bilo ponuđeno oni su pristali, dok čelik nije pristo zbog lafo radova na stadionu, isto sloboda, za sarajevo se zna i borac lafo nisu im platili, a taj isti dan gostovao čovjek iz euromedie i kaže čim su zatražili pare da su im platili, neću više pisati na vašoj temi o tv prenosima, upravu je ulizica ima posebna tema za to
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 okt 2009, 13:40

tuborg-green je napisao/la:
Marin je napisao/la:Nije odbijen prijenos nego su naši samo tražili da prenos bude u Nedjelju jer tada mi uvijek igramoi Tu Subotu bio je veliki katolički blagdan i zato nisu naši htjeli subotu!
ne seri majke ti, haj mi nađi tu izjavu, želji ni jednom nisu ponudili, a da je on odbio, čak su tražili i da ih protiv zrinskog prenose, ali euromedia nije htjela, i zato ne provaljuj se, a jesu imali problema i to kad su ih prenosili protiv širokog, ali zato što je žujo tražio više para, jer ne možeš prenosit velikog želju pred pravom fudbalskom atmosferom i tamo neki klub za isto para, ali ipak su pristali, znači kad god je bilo ponuđeno oni su pristali, dok čelik nije pristo zbog lafo radova na stadionu, isto sloboda, za sarajevo se zna i borac lafo nisu im platili, a taj isti dan gostovao čovjek iz euromedie i kaže čim su zatražili pare da su im platili, neću više pisati na vašoj temi o tv prenosima, upravu je ulizica ima posebna tema za to
ali celika nije trebalo tad prenosit nego je bilo napravljeno isto kosto su sad napravili borcu odbila jedna ekipa i onda pitaju celika da prenosimo vasu tekmu a bili su radovi nemoj se pravit budala to svako zna da se zapad radio

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 04 okt 2009, 13:54

mrzim_ulizice je napisao/la:
tuborg-green je napisao/la:
ali celika nije trebalo tad prenosit nego je bilo napravljeno isto kosto su sad napravili borcu odbila jedna ekipa i onda pitaju celika da prenosimo vasu tekmu a bili su radovi nemoj se pravit budala to svako zna da se zapad radio
pa znam da su bili radovi, ali isto tako se moglo prenositi, nemoj se ni ti praviti budala
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 04 okt 2009, 16:02

ultrasiiiii....dal nas cujeteeeeee?

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 okt 2009, 17:43

Cestitam na pobedi u gradskom derbiju.

Bravo i na organizaciji meca, niko ne pise o neredima, respect sve i jednom ucesniku derbija!

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 okt 2009, 17:56

zaslužena pobjeda Zrinjskog... iako utakmica nije bila lijepa za gledati treba istaći da je posjed lopte bio ja mislim 75% - 25% za nas... Velež igrao dosta solidno u obrani i pokušavao preko kontra napada nešto... gol pao iz prve šanse tj. kornera.. Centrirao Musa, mali Aničić prebacio golmana za exploziju na stadionu... Brzo je Velež izjednačio... faul na nekih 17-18 metara a same rašlje iz slobodnog pogodio neki šaban

gol odluke pao u 86oj minuti fantastičnim slalomom Kordića između 3 igrača Veleža...

gol Veleža o kom prdite bio čist faul na golmanu... čak se ni igrači Veleža nisu žalili osim dole trenera Ibrakovića... ta će jadan mora nešto...

a što reći o šabanima s gornje tribine koje nitko nije čuo cijelu tekmu osim što su bacili 2-3 baklje na donju tribinu pred kraj utakmice i razbili glavu jednom momku koji je prevezen s kolima hitne pomoći na BB... u buduće sumnjam da će više dobiti zeleno svjetlo da gostuju po BB na gornjoj tribini... možda vam se izgradi kakva skela na pomoćnom od 250 mjesta da ste nam bliže...
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

lešinar

Post Postao/la lešinar » 04 okt 2009, 18:03

ČESTITAM

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 04 okt 2009, 18:14

A sad realan izvjestak :lol: :
Zrinjski taman bio bolji za 1 gol,igraci Veleza prvo pol. odigrali najbolju utakmicu ,nisu imali sansi nekih exstra al su stajali na terenu bolje nego ikada i ocitali su pravu lekciju nasim igracima,bilo ih je posvuda na svakom dijelu terena,drugo pol. kao da je druga ekipa Zrinjskog izisla,ulazi pavle susic i stojanovic,velez se povlaci,nestaje snage,non stop piju vode sto je znak velikog umora i neizlaze iz sesnest,gol veleza opravdano ponisten ,faul na melheru bio,pohvalio bi ultrase koji niti jednom nisu vrijeđali muslimane na nacionalnoj osnovi vec su samo pijevali dok je od RA bilo onih pjesama iz 97.98 godine,cestitke jos jednom smo dokazali da smo kao klub i navijaci Ultrasi daleko po kulturi i organiziranosti daleko iznad susjeda,drugo pol. je se i osluskivalo kakvi su neredi u sirokom pogotovo kad je se prosirilo da je netko i poginuo,moja sucut porodici !
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 04 okt 2009, 18:20

a **** ti sve..pošao sma da napišem nešto o utakmici al nemogu!
kad sam ovo čuo što je bilo u širokom sve se okrenu...ljudi ništa više neće bit isto,pala je mrtva glava :cry:
iskrena sućut obitelji za ovog momka
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 04 okt 2009, 18:24

svaka cast jarane sto iskazijes sućut ali vrijedi li igrati ovu ligu kad je sve nacjonalizam :cry: :cry: pa policija nije normalna gdje će tako pucati na nase sugrađane :cry: čestitke zrinjskom na pobjedi ako više i vrijedi u ovoj posranoj i nacjonalno posranoj ligi RIP VEDRAN PULJIĆ TM 87

pik
Kontakt:

Post Postao/la pik » 04 okt 2009, 18:45

Ja kontam sadacemo slusati vjesti sa ulica Mostara,kad ono najgore moguce u Sirokom :cry: :cry:

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 04 okt 2009, 18:47

Mi i susjedi smo gospoda! 8-)
Zabranili ime sveto mi ga vratili,Zrinjski Zrinjski sve do groba mi smo Ultrasi !!!

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 04 okt 2009, 18:55

silenT. je napisao/la:zaslužena pobjeda Zrinjskog... iako utakmica nije bila lijepa za gledati treba istaći da je posjed lopte bio ja mislim 75% - 25% za nas... Velež igrao dosta solidno u obrani i pokušavao preko kontra napada nešto... gol pao iz prve šanse tj. kornera.. Centrirao Musa, mali Aničić prebacio golmana za exploziju na stadionu... Brzo je Velež izjednačio... faul na nekih 17-18 metara a same rašlje iz slobodnog pogodio neki šaban

gol odluke pao u 86oj minuti fantastičnim slalomom Kordića između 3 igrača Veleža...

gol Veleža o kom prdite bio čist faul na golmanu... čak se ni igrači Veleža nisu žalili osim dole trenera Ibrakovića... ta će jadan mora nešto...

a što reći o šabanima s gornje tribine koje nitko nije čuo cijelu tekmu osim što su bacili 2-3 baklje na donju tribinu pred kraj utakmice i razbili glavu jednom momku koji je prevezen s kolima hitne pomoći na BB... u buduće sumnjam da će više dobiti zeleno svjetlo da gostuju po BB na gornjoj tribini... možda vam se izgradi kakva skela na pomoćnom od 250 mjesta da ste nam bliže...
Jesi ti normalan???? Mi se nismo culi???? Pa bola od 90 minuta 40 ste gledali u nas... :lol: :lol:
Na stanici smo vidili momke iz Sarajeva...jedan je bio ranjen u nogu a drugom je bila slomljena ruka :( :(

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 04 okt 2009, 18:55

antipolitikaa je napisao/la:Mi i susjedi smo gospoda! 8-)
Tako je komsija ;))). Kad mozemo mi, mogli bi i svi ostali. A to za to pjevanje od strane RA, ono par puta, to zaboravi, ono ---zažto šutite pi.., bezze. Nije vrijedno pomena. Usput čestitam, pa i prvi put ću Ultrasima u svom životu čestitati. Što se tiče igre, u poredjenju sa ranijim utakmicama, vidi se napredak Rodjenih i stagnacija Zrinskog. Ali šta to vrijedi antipolitika, kad imamo ovo što imamo. Pali smo i mi i vi i sve oko nas danas u Širokom. Dabogda da iko više od nas ode negdje, nego ćemo slusati prenose preko radia ko prije sto godina. Osim vas u Vrapčiće, to je sigur. Jbg majstore, taman smo doveli ovaj derbi u kakvo takvo dobro stanje.

antipolitikaa
Kontakt:

Post Postao/la antipolitikaa » 04 okt 2009, 19:20

Moj vfc 1922 ja uopce ne mislim o derbiju i umjesto da raspravljamo o ambijentu o publici o akcijama o derbiju po prvi puta koji je bio normalan i ljepoti nogometa ,covjek poginu u Sirokom,ovdje sve prestaje ovo vise nije nogomet ,pod hitno ama bas pod hitno treba zabraniti par godina gostujuce navijace dok se ne donese nekakav zakon i ne sporvede u djelo jer ovo vise nema smisla,a onom hajvanu iz RA koji je bacio baklju na normalan narod na donjoj trebini treba odrediti zatvorsku kaznu i optuzit ga za pokusaj ubistva! :evil:

VR6_LION
Kontakt:

Post Postao/la VR6_LION » 04 okt 2009, 20:20

antipolitikaa je napisao/la:A sad realan izvjestak :lol: :
Zrinjski taman bio bolji za 1 gol,igraci Veleza prvo pol. odigrali najbolju utakmicu ,nisu imali sansi nekih exstra al su stajali na terenu bolje nego ikada i ocitali su pravu lekciju nasim igracima,bilo ih je posvuda na svakom dijelu terena,drugo pol. kao da je druga ekipa Zrinjskog izisla,ulazi pavle susic i stojanovic,velez se povlaci,nestaje snage,non stop piju vode sto je znak velikog umora i neizlaze iz sesnest,gol veleza opravdano ponisten ,faul na melheru bio,pohvalio bi ultrase koji niti jednom nisu vrijeđali muslimane na nacionalnoj osnovi vec su samo pijevali dok je od RA bilo onih pjesama iz 97.98 godine,cestitke jos jednom smo dokazali da smo kao klub i navijaci Ultrasi daleko po kulturi i organiziranosti daleko iznad susjeda,drugo pol. je se i osluskivalo kakvi su neredi u sirokom pogotovo kad je se prosirilo da je netko i poginuo,moja sucut porodici !
normalno navijanje

gazi balije...vama je normalno ono i Sirokom

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 04 okt 2009, 20:26

VR6_LION je napisao/la:
normalno navijanje

to je se pjevalo nakon sto su 3 baklje pale na donju tribinu....
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 04 okt 2009, 20:28

silenT. je napisao/la:
VR6_LION je napisao/la:
normalno navijanje

to je se pjevalo nakon sto su 3 baklje pale na donju tribinu....
i to ti je "isprika" za skandiranje "gazi balije?! koji ste retardi cccc...

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.