FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

braoolyo
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 31 avg 2012, 20:38

Kakav je, nadam se bolji od istoimenog bivseg beka?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 20:43

Ako budu pristojni procenti u ugovoru ja sam zadovoljan transferom.Sve moze igrati u odbrani i levog i desnog i stopera.Npr.Jankovic u reprezentaciji u ove dve utakmice vise voli da ga koristi na stoperu.Gledajuci spisak za Dansku sad u septembru opet mi se cini da ce on na stopera,tako da verujem da ce kod nas pre da dobije sansu tu nego desno.

Kad smo vec kod desne strane Lukovic poslan na pozajmicu u Kolubaru.Jos jedan vrlo dobar potez uprave.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 22:40

alan_kardec je napisao/la:
sasagmp je napisao/la:@alan

Nit sarkazam,nit kukanje....realan pogled na situaciju.Mnogo bi bilo da 6 puta zaredom uzmemo.Mora u drzavi Srbiji srecnije da se zivi :mrgreen: (Poslednja recenica sadrzi dozu ironije,sarkazma)

oproban recept (realan pogled na situaciju) koji se primjenjivao i prethodnih godina i tako ukrug dok jednom ne završite drugi i onda će biti ono znali smo rekli smo vam već u avgustu.

"MONDU je u vrhu kluba iz Ljutice Bogdana potvrđeno da je veliki doprinos dolasku Aleksandra Pantića dao i potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, od ranije poznat kao veliki zvezdaš. "

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 22:44

I sta je tu toliko cudno.
Nemoj mi reci da ne znas jos najmanje 5 transfera u poslednjih 5 godina za koje je "kriv" Vucic. :?

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 22:45

Ja, i?

šta ste ono pričali prošle godine nakon što je tadić posjetio marakanu i šta bi na kraju?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 23:22

@Devil

Proteklih godina i ako je gurao lovu,nije bio na poziciji da odlucuje-sada jeste.

@Alan

Tadic se slikao na mari zbog usluge koju vam je napravio.On vama kredit da se spasite koliko toliko,vi njemu jeftine izborne poene.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 23:37

Ja te pitah šta ste pričali prošle godine nakon tadićeve posjete. puna usta bila državnog projekta, titula je Zvezdina jer tako hoće političari . slično se priča i sad.

Nije valjda bespovratni? :lol: Jadni vi, vama niko nije davao kredite. vama su samo gradili infrastrukturu ko zna od čijih para.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 23:41

Bespovratni ili ne ne bi znao zaista.Dizali smo naravno i vracali-imas papirologiju za to(bas se ovih dana pominje).

A sto se tice infrastrukture...ne znam na sta mislis.Teleoptik sigurno nije gradjen od kredita Tadica,Dacica i ostalih.Zec je za razliku od Dzajke malo pametniji i darezljiviji bio prema svome klubu kad su pare od transfera u pitanju.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 31 avg 2012, 23:52

Mirko Marjanović, Progres...
RIP Adis Selmanović

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 31 avg 2012, 23:55

alan_kardec je napisao/la:Ja te pitah šta ste pričali prošle godine nakon tadićeve posjete. puna usta bila državnog projekta, titula je Zvezdina jer tako hoće političari . slično se priča i sad.
Aman kako ne shvataš? Zvezda je trebala osvojiti titulu, to je odlučeno u državnom vrhu (Dačić, Vučić, Tadić, Ružić - jasno, državni projekat) i predočeno Frizuri. Zato ih je Frizura namjerno uništavao (sad to opet radi iz istog razloga) ali Stanojević i Krstajić su se tome usprotivili i otuda +10 na polusezoni i zbog toga su oni otjerani.
Prati malo fabulu. :)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 31 avg 2012, 23:57

Sta Mirko?pranje para preko Partizanovih agencija?Uzimanje transfera u svrhe kampanja(poznat recept se primenjuje u zadnjih nekoliko godina takodje).

Bas si vickast zaista :mrgreen: ...naleces na penal samo tako.Moj savet,ne pricaj neproverene price,tipa "Partizan drzavni projekat","Dacic,Marjanovic"...Ispadas kod upucenih ljudi smesan.

Baci se na istrazivacki radi,otkrices mnogo toga ;)

Ende

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 31 avg 2012, 23:57

sasagmp je napisao/la:@Devil

Proteklih godina i ako je gurao lovu,nije bio na poziciji da odlucuje-sada jeste.
A kako je on to sada odlucio a da nije u transferima odradjenim ranije ?
Kako on to sada moze samostalno da odlucuje ?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 sep 2012, 00:00

Devile znamo o cemu pricamo kada se govori o "odlucivanju",nismo deca....

Sada je cika Vucic malo uticajniji....Jbte zavidim vam zaista.Svi pricaju Partizan ovo,Partizan ono...gura ga ovaj,onaj....a nigde neke love,rezultata cak sta vise minus.Dok kod vas gura i pozicija i opozicija(eto sad saznah za Vuleta da je gurao i dok nije bio na vlasti)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 sep 2012, 00:01

sasagmp je napisao/la:Sta Mirko?pranje para preko Partizanovih agencija?Uzimanje transfera u svrhe kampanja(poznat recept se primenjuje u zadnjih nekoliko godina takodje).

Bas si vickast zaista :mrgreen: ...naleces na penal samo tako.Moj savet,ne pricaj neproverene price,tipa "Partizan drzavni projekat","Dacic,Marjanovic"...Ispadas kod upucenih ljudi smesan.

Baci se na istrazivacki radi,otkrices mnogo toga ;)

Ende

drugačiji odgovor nisam ni očekivao. jupi, vickast sam.
neprovjerene priče? pošto si ti upućen, ajde živ bio objasni mi kojim parama ste u to vrijeme izgradili jedan od najsavremejih trening centara u ovom dijelu kontinenta? vjerovatno i to imaš napismeno.

ah političari vas uništiše. evo samo što nisam zaplakao nad vašom zlehudom sudbinom.
Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 01 sep 2012, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
RIP Adis Selmanović

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2012, 00:02

sasagmp je napisao/la:Devile znamo o cemu pricamo kada se govori o "odlucivanju",nismo deca....

Sada je cika Vucic malo uticajniji....Jbte zavidim vam zaista.Svi pricaju Partizan ovo,Partizan ono...gura ga ovaj,onaj....a nigde neke love,rezultata cak sta vise minus.Dok kod vas gura i pozicija i opozicija(eto sad saznah za Vuleta da je gurao i dok nije bio na vlasti)
Vucic sada ima apsolutno isti uticaj kao i pre.Samo sto je sada nesta kao zvanicno.Sve sto je uradio u slucaju Pantica uradio je i pre u transferima.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 sep 2012, 00:07

Opet....kazem ti ne pricam o transferima.Rezultate njegovog uticaja ces videti na kraju sezone.Ne bi da produbljujem tu temu,umoran sam i nemam snage odgovarati svima.SporCki pozdrav Delije :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2012, 00:09

sasagmp je napisao/la:Opet....kazem ti ne pricam o transferima.Rezultate njegovog uticaja ces videti na kraju sezone.Ne bi da produbljujem tu temu,umoran sam i nemam snage odgovarati svima.SporCki pozdrav Delije :mrgreen:
Znaci ako Zvezda osvoji titulu to ce biti iskljucivo zahvaljujuci Vucicu ? :?

Pa zar te nije sramota tako nesta reci nakon ovakvog pocetka sezone ?

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 sep 2012, 00:23

Kakvog pocetka?Naftan,Rad,Omonija....?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2012, 00:27

sasagmp je napisao/la:Kakvog pocetka?Naftan,Rad,Omonija....?
Svi izgleda osim tebe vide kako je Zvezda na pocetku sezone u dosta boljem polozaju od Partizana.Citam nekidan Partizanovom forum dosta ih ima misljenje da je Zvezda jaca.U svakodnevnom razgovoru sa ljudima kazu da je Zvezda jaca.Nekidan na treningu Teleoptika momak za koga znam da vise mrzi Zvezdu nego sto voli Partizan kaze da teskog srca mora priznati da je Zvezda u ovome trenutku ispred Partizana.

Ali najlakse je vec sada reci da je drzava zasluzna za titulu Zvezde,najlakse.Dobro evo i ja cu Partizanu da cestitam na tituli vec sada. :roll: Seticete se na kraju sezone mojih reci kada Tomislav krene da bere plodove. :oops:

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 01 sep 2012, 00:31

Organizaciono i sto se tice atmosfere oko kluba jeste.

Nego aj ti meni daj argument za Toletovu pomoc,kao sto ja imam argument za Vucicevu podrsku(ti si je sam potvrdio).

Te price svi pricaju kako je Zvezda jaca okaci macku u rep,imam i ja dosta cigana koji vicu obrnuto i sta sad?Treba da mi daje za pravo da je Partizan jaci?Samo argumenti igraju.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []