Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Normalno da ce ostati,, lik na netu,, ne skida se sa racunara.
eh da hoce negdje preci , rodio bih se 
Šta ako je na netu, ne valja ako izlazi, ima curu. ..I mi smo vazda na netu, pasanji je napisao/la:Normalno da ce ostati,, lik na netu,, ne skida se sa racunara.
papak pravi uveo internetZOI84 je napisao/la:Šta ako je na netu, ne valja ako izlazi, ima curu. ..I mi smo vazda na netu, pasanji je napisao/la:Normalno da ce ostati,, lik na netu,, ne skida se sa racunara.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
jesteeeee loooooooooooodbarbarez je napisao/la:papak pravi uveo internetZOI84 je napisao/la:Šta ako je na netu, ne valja ako izlazi, ima curu. ..I mi smo vazda na netu, pasanji je napisao/la:Normalno da ce ostati,, lik na netu,, ne skida se sa racunara.
Jos 31 minuta nade

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Najbolji transferi su posljednih 15 minutaemir79 je napisao/la:Jos 31 minuta nade![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Volio bih večeras čuti da je Džeko bar ako ništa posuđen nekom timu, ne znam kako mu više nije dosadila klupa.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
http://sportsport.ba/blabla/dzeko-nedos ... avic/87038" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam gdje se javlja za greske u tekstu, pa ovdje pisem, promijenite to Emirates
Ne znam gdje se javlja za greske u tekstu, pa ovdje pisem, promijenite to Emirates
STAAAAAAAAAAAAAAAA? EVOOOOOOOOOOOO GAAAAAAA !!!!!

Nemoj te se ljutiti.

Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Evolution87
- Kontakt:
jos 10ak minuta ostalo. Ma ne ide Edin nigdje 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Emir_BIH je napisao/la:STAAAAAAAAAAAAAAAA? EVOOOOOOOOOOOO GAAAAAAA !!!!!
![]()
![]()
![]()
Nemoj te se ljutiti.
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.
- Zenichanin
- Kontakt:
EDin je na pesu sam sebe prebacio u Real i puca master ligu boli ga racku za cityemEvolution87 je napisao/la:jos 10ak minuta ostalo. Ma ne ide Edin nigdje
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Nista Dzeko, sad se trzni i ZAPNI, gini na treningu ako nista, nema ti druge...
- Evolution87
- Kontakt:
upravo tako. Dokazi zabaru da zasluzujes igrati puno vise nego koliko trenutno igras!nime_tm87 je napisao/la:Nista Dzeko, sad se trzni i ZAPNI, gini na treningu ako nista, nema ti druge...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
danas ocekujem Dzeku od prve minute protiv QPR-a,kao i naredne 2 utakmice protiv Stokea i Reala u Madridu sredinom septembra,taman ce toliko trebati Agueru da se skroz oporavi,a Baloteli svakako nije u formi....
Neka svaku priliku sto bolje pokusa iskoristiti i nema zime za njega,jer je dokazan i provjeren igrac,samo treba zadrzati samopouzdanje i nece biti problema! sretno Edine i da i ove godine obradujes svoju Bosnu i Hercegovinu kako golovima tako i trofejima!
Neka svaku priliku sto bolje pokusa iskoristiti i nema zime za njega,jer je dokazan i provjeren igrac,samo treba zadrzati samopouzdanje i nece biti problema! sretno Edine i da i ove godine obradujes svoju Bosnu i Hercegovinu kako golovima tako i trofejima!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sad mu samo ostaje mogucnost da se bori za svoje mjesto u pocetnih 11 ili nada da se neko od napadaca povrijedi ili padne u nemilost njihovog zabarskog vodje.
U ocima Mancinija je 4 izbor, iako je u mnogo slucajeva spasavao guzi.cu doticnog, koji ocigledno ne zna cijeniti neciji trud.
U ocima Mancinija je 4 izbor, iako je u mnogo slucajeva spasavao guzi.cu doticnog, koji ocigledno ne zna cijeniti neciji trud.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Hvala Bogu pa zavrsi i ovaj prelazni rok da ne citam ove strucnjake i profi trenere gdje,sta i kako bi trebao edin da uradi 
Ja mislim da ce Edin u Januaru u Arsenal
Sta vi mislite gdje ce Edin u Januaru ?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Da vidimo koliko ce izdrzati do prve vijesti koja ga seli u januaru negdje, ja im dajem 2 dana maximalnoMrShadow je napisao/la:Ja mislim da ce Edin u Januaru u Arsenal![]()
![]()
Anfernee "Penny" Hardaway #1