FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

madridista
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la madridista » 31 avg 2012, 23:58

zna li neko ima li još u fan shopu onih majica srcu draga boja plava, i ako ima koja je cijena??

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 01 sep 2012, 00:00

sutra samo hrabro,bez obzira na sve probleme kvalitet je na nasoj strani pobjeda ne bi trebala doc u pitanje,nadam se fino popunjenoj grbavici
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2012, 00:03

CARSON je napisao/la:Ljudi rodio bih se kad bi Amar otjerao

Cutuka
yoshidu
pehilja
stanica
besliju (hvala mu za sve od srca)
E Colica poznatog po preciznom udarcu

Nikoga ne treba dovoditi razumijem da nemamo para za neka obestecenja ali vala ovi nam ne trebaju nikako
I šta raditi u slučaju povreda, umora, suspenzija ? Možda da Amar i Dino zauzmu neku poziciju ?
DRUG NEBI TI PUNCA

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 01 sep 2012, 00:04

Cutuka
yoshidu
pehilja
stanica

Nikoga ne treba dovoditi razumijem da nemamo para za neka obestecenja ali vala ovi nam ne trebaju nikako
Zasto Cutuka ? Cutuk je odlicna zamjena za kerlu,bogia,vecu ako se povrijede ako slucajno se nesto desi,koga bi ti na stopera ? Yoshia pretpostavljam nikad nisi ni gledo,Pehilj je perspetkivan momak i ne treba ga tjerati,nek sazrije jos malo,beslija je odlican,i jos nam valja ovakav kakav jest,nesto zna,ima iskustva i sigurno pomaze...jedino se slazem za colu i stanica,njih treba na neku posudbu,pogotovo ovog stanica,da se malo spusti

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 sep 2012, 00:07

On bi tjerao čovjeka kojem treba dignuti spomenik na stadionu. Ccc :roll:
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 01 sep 2012, 00:09

madridista je napisao/la:zna li neko ima li još u fan shopu onih majica srcu draga boja plava, i ako ima koja je cijena??
Sigurno ima 16-17km :D

Rios

Post Postao/la Rios » 01 sep 2012, 00:11

Cutuka
yoshidu
pehilja
stanica

Po meni mozda jedino reci hvala ovom Pehilju..Ostale bi sve zadrzao..Cuj Besliju tjerati :roll: :roll: On zasluzuje da bude u timu sve dok zeli da igra fudbal..Namjerno kazem timu a ne u prvih 11..Niko nije tjerao ni Dzelu,ni Bukija,ni Edisa pa sto bi tjerali njega..Tako se ne postupa sa legendama kluba ;) Ovi ostali su dobri za klupe u PL ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

nanek

Post Postao/la nanek » 01 sep 2012, 00:13

E vala ne bi se ni sa tobom slozio za pehilja

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2012, 00:14

bagrcavi je napisao/la:

Cutuka
yoshidu
pehilja
stanica

I šta raditi u slučaju povreda, umora, suspenzija ? Možda da Amar i Dino zauzmu neku poziciju ?
burazeru ja bi vise volio da dovede juniore od kojih ce mozda nekad nesta biti zbog toga i nisam naveo Brkovica i Ramica nego ove vjeruj mi da je Yoshida najveca fula poslije rata

Rios

Post Postao/la Rios » 01 sep 2012, 00:18

nanek je napisao/la:E vala ne bi se ni sa tobom slozio za pehilja
Postujem..I ja sam naveo mozda..Nisam rekao da bi ga otpustio 100%..Mada da je neki kapacitet pokazao bi dosad,al eto.. ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2012, 00:19

GaziHusrevbeg je napisao/la:On bi tjerao čovjeka kojem treba dignuti spomenik na stadionu. Ccc :roll:
Naravno da mu se treba zahvaliti za sve sto je ucinio ali brate ruzno ga je vise vidjeti na terenu .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2012, 00:24

CARSON je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:

Cutuka
yoshidu
pehilja
stanica

burazeru ja bi vise volio da dovede juniore od kojih ce mozda nekad nesta biti zbog toga i nisam naveo Brkovica i Ramica nego ove vjeruj mi da je Yoshida najveca fula poslije rata
evo ja ću ti obrazložiti za svakog igrača šta mislim, a velika većina razmišlja ovako:
Ćutuk - u slučaju povrede ili suspenzije sasvim ok zamjena za standardne stopere.Znači potreban nam je.
Yoshida - za njega se slažem sa tobom, jer ispada ko iz tramvaja i sumnjam da će biti nešto od njega, ali i on je doveden samo kao alternativa za Čolića B.
Pehilj - mlad momak, 92. godište, perspektivan, zabijao golove u Kozari i Krajišniku čini mi se, također zamjena za prvog napadača Adilovića.
Stanić - i tu se slažem sa tobom, volio bih da Stani uvale korpu i da njegovu platu dodaju Zolinoj trenutnoj u zamjenu za produženje ugovora na još 2-3 godine.
Bešlija - jedan od legendi kluba, u našoj ligi može nam puno pomoći njegovo iskustvo, može pomoći i mladim igračima, i taman za 20-30 minuta pred kraj.
Čolić - bio loš kad je tek došao, sad se malo vraća u formu ali i on je rezerva.

Znači kad bi otpustili ove igrače ne bi imali klupe.
DRUG NEBI TI PUNCA

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 01 sep 2012, 00:24

Mirso doktor za sve njih,momak i pol!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 01 sep 2012, 00:30

CARSON je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:On bi tjerao čovjeka kojem treba dignuti spomenik na stadionu. Ccc :roll:
Naravno da mu se treba zahvaliti za sve sto je ucinio ali brate ruzno ga je vise vidjeti na terenu .
Hajde ti u skokovima, jesi cuo...to bi bilo isto da Roma da pedalu Totiju jer jer eto kao star...vjerovatno si mladjahan pa ne razumijes poentu iskustva i autoriteta...covjek svojom pojavom u svlacionici ulijeva strahopostovanje mladjih igraca.
Neka ga koliko god od to bude zelio.
Sto se tice Cutuka i Pehilja, lupas...ali covjek ranije ti je vec i objasnio zasto ih treba ostaviti, da ti ja ne ponavljam na siroviji nacin.
Jedino za koga se slazem jeste Stanic, i on je definitivno zasluzio da mu vidimo ledja sa Grbavice.
I da, japanac???? Jel njega neko gledao u zvanicnim utakmicama??? Decko je tek dosao i vi bi ga tjerali,svasta. Dok ga ne vidimo u prvenstvu, ne treba ni komentarisati. Amar ga nije dzaba zadrzao.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2012, 01:02

Neki dan kad sam bio na treningu igra prvi tim protiv drugog tima u prvom timu Zeba ubjedljivo najbolji uz njega jos koji su dobro digrali Bekric ,Adilovic,selimovic ,kvesic, benjo u defanzivi ok dok u napadu momak pokazuje da je preglup

drugi tim

yoshida presmjesan
cutuk prespor ali medju boljima
tomic nista ima kao neki pas ali lose sve u svemu
Brkovic brz i nista vise
Ramic jedan dobar potez pa ga nigdje nema kao da nije zainteresovan
Pehilj apsolutno nista Ramic opasniji tri puta
E colic svaki sut 10 metara od gola
vjeruj mi najblizi prvom timu je Stanic nazalost i onda razmisljam pa sto drzi ovakve igrace placa im bezveze
Amaru svaka cast za sve ali brate sto on zna dovest beze igrace to niko nezna toliko od mene vecina se nece sloziti samnom ali ako i jedan postane neki igrac ja cu prestat pratit fudbal Ramic mozda ima najvece sanse

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 sep 2012, 01:05

Na večerašnjem treningu Adilović najgori, je li to znači da se automatski i njemu trebamo zahvaliti?
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2012, 01:09

scorpion je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
Hajde ti u skokovima, jesi cuo...to bi bilo isto da Roma da pedalu Totiju jer jer eto kao star...vjerovatno si mladjahan pa ne razumijes poentu iskustva i autoriteta...covjek svojom pojavom u svlacionici ulijeva strahopostovanje mladjih igraca.
Neka ga koliko god od to bude zelio.
Sto se tice Cutuka i Pehilja, lupas...ali covjek ranije ti je vec i objasnio zasto ih treba ostaviti, da ti ja ne ponavljam na siroviji nacin.
Jedino za koga se slazem jeste Stanic, i on je definitivno zasluzio da mu vidimo ledja sa Grbavice.
I da, japanac???? Jel njega neko gledao u zvanicnim utakmicama??? Decko je tek dosao i vi bi ga tjerali,svasta. Dok ga ne vidimo u prvenstvu, ne treba ni komentarisati. Amar ga nije dzaba zadrzao.
Pa balo ja ima dijete tvojih godina ti ces mi reci
da mi imamo dovoljan iznos novca kao evropske ekipe neka ga dok ne umre ali bolje tu platu koju njemu das i svim ovim koje sam naveoda usmjeris u omladinski pogon pa ce mozda jedan uspijeti a od ovih neces vidjeti nikakvog hajra.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2012, 01:36

[quote="GaziHusrevbeg"]Na večerašnjem treningu Adilović najgori, je li to znači da se automatski i njemu trebamo zahvaliti?[/quot

Stvarno vise necu nista komentarisati ali cu ti ponoviti da od ovih igraca nema nista i nece nista zaraditi kao sto nisi ni na
DRAKULU
POPOVICU
RADOVANOVICU
MARKOVICU
BALJICU
MESICU
ITD

Rios

Post Postao/la Rios » 01 sep 2012, 01:39

CARSON je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Na večerašnjem treningu Adilović najgori, je li to znači da se automatski i njemu trebamo zahvaliti?[/quot

Stvarno vise necu nista komentarisati ali cu ti ponoviti da od ovih igraca nema nista i nece nista zaraditi kao sto nisi ni na
DRAKULU
POPOVICU
RADOVANOVICU
MARKOVICU
BALJICU
MESICU
ITD
Ma niko tu ne govori o nekoj zaradi prijatelju,bar ja necu nikad reci da cemo mi od onih igraca koje si naveo zaraditi nesto..oni su tu da budu na klupi i uskoce kad zatreba..Beslija je tu zato sto je dao punoooo za ovaj klub,zato sto je legenda a prema legendama se ne smije postupati tako sto ces im reci sve je to divno,krasno al ti nama ne trebas,idi u Gabelu i igraj.. ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 01 sep 2012, 01:57

Rios je napisao/la:
CARSON je napisao/la:
GaziHusrevbeg je napisao/la:Na večerašnjem treningu Adilović najgori, je li to znači da se automatski i njemu trebamo zahvaliti?[/quot

DRAKULU
POPOVICU
RADOVANOVICU
MARKOVICU
BALJICU
MESICU
ITD
Ma niko tu ne govori o nekoj zaradi prijatelju,bar ja necu nikad reci da cemo mi od onih igraca koje si naveo zaraditi nesto..oni su tu da budu na klupi i uskoce kad zatreba..Beslija je tu zato sto je dao punoooo za ovaj klub,zato sto je legenda a prema legendama se ne smije postupati tako sto ces im reci sve je to divno,krasno al ti nama ne trebas,idi u Gabelu i igraj.. ;)

ja neznam sto ste se vi uhvatilil mirse ja sam rekao treba se covjeku zahvaliti za sve sto je uradio zaradio je dovoljno para iz Zelje se prodao znaci vec mu je klub pomogao u karijeri i to je to
ali me nervira
osvojili smo duplu krunu zadrzali smo ekipu na okupu sto je prije bilo nezamislivo ispali iz evrope nema veze ljudi bolji i onda se dovedu neki igaci gdje Amar u startu govori kako nisu pojacanja kontam hajde on uvijek nesto izigrava odem na trening i stavrno vidim da to nisu nikakva pojacanja i da je Stanic bolji od sve jednog
pa sto smo ih doveli

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], knoa i 32 gosta.