Nasa PL ?
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

neo je napisao/la:
Nasa PL ?
Dobra taktika naših. Zavali drugog da se osramoti umjesto tebeDylan Dog je napisao/la:Ekipe St.Patricka,Čelik Nikšića i Zete koje su izbacile BiH predstavnike iz kvalifikacija za evropa ligu,su svi redom ispali od narednog protivnika izgubivši obje utakmice i sa gol razlikom u 6 utakmica 2:30![]()
Željo nije pristao na tu taktiku, ali je očigledno igrao sa najjačom ekipom od svih s kojima su se susrele naše ekipe i to u najelitnijem takmićenju.Zeman je napisao/la:Dobra taktika naših. Zavali drugog da se osramoti umjesto tebeDylan Dog je napisao/la:Ekipe St.Patricka,Čelik Nikšića i Zete koje su izbacile BiH predstavnike iz kvalifikacija za evropa ligu,su svi redom ispali od narednog protivnika izgubivši obje utakmice i sa gol razlikom u 6 utakmica 2:30![]()
ma jah,,nevjerujem..neo je napisao/la:
Nasa PL ?
Dodaj i da su odigrali dvije fantastučne utakmice i samo ih je nedostatak sreće koštao plasamana u iduće pretkolo, a kako je tamo bio Dudelanž, Željo bi imao u rukama bar skupine EL-e.exbabilon je napisao/la:Željo nije pristao na tu taktiku, ali je očigledno igrao sa najjačom ekipom od svih s kojima su se susrele naše ekipe i to u najelitnijem takmićenju.Zeman je napisao/la:Dobra taktika naših. Zavali drugog da se osramoti umjesto tebeDylan Dog je napisao/la:Ekipe St.Patricka,Čelik Nikšića i Zete koje su izbacile BiH predstavnike iz kvalifikacija za evropa ligu,su svi redom ispali od narednog protivnika izgubivši obje utakmice i sa gol razlikom u 6 utakmica 2:30![]()
Za Celika se najmanje brinem to su sigurna 3 boda, Slavija je jedina ekipa koja nam ove sezone moze pomrstiti racune. I mi kad god najavimo titulu mi je i osvojimo. Za nas je sve lahko mi imamo savezpayton je napisao/la:ti bi trebo bacat kasike definitivno....Buu je napisao/la:Kako sada stvari stoje, Željo opet titula i kup, Slavija, Zrinjski evropa. Pitari i Olimpic borba za tu 4. poziciju koja vodi u evropi. Celik, Borac, Siroki ganjati tu neku sredinu. Ostatak borba za opstanak.![]()
![]()
poslije 4 kola dao si nam definitivan raspored..nevidjeno
ne znam zeljin raspored (osim derbija) ali ako idete ovu jesen na bilino polje , nece vam biti lahko nikako...i mojne price da to uzimate..eto vec jedna tekma na kojoj se sve moze promjeniti (da ne spominjem derbi , rano je jos)
a ni sa slavijom sad za vikend , nije bas lahko
ma odavno ovo znam, posto volim statisiku, a pogotovo oko koeficijenta, ne samo nas, nego opcenito.gollum je napisao/la:http://s.uper-sport.org/2012/08/poeni-z ... vs-bih-55/
(izbrisati tačku između "s" i "u")
Osimi kad odu, opet ostaju odredjeni ljudi u savezu koji ce nam srediti 3 bodaŠB.TRN je napisao/la:Najavljivali ste je i kad ste bili kanta za napucavanje.Vi i Čelik ste uvijek najavljivali titulu,oni nikad,vi evo zadnjih godina napredujete.Dok Osimi ne odu.
Druže Mehmedoviću, šta je bilo u BL večeras? Onaj ludi ajdukovac piše o nekvom nacionalizmu.. Sve kontam, jesu udareni mokrom čarapom, ali otkud nacionalizam na tekmi sa Radnikom iz Bijeljine?mehmedovic je napisao/la:? & раја ? заставу ",$ " " " ? у ¥ ратног ?.... ? $ % " не ',' је $ све ? " ?....
" се $ " ' $ - овај ?," " " ове " ? " " $,те & % је - " $ & о " ? на $,све то ? ",?!
Zastavu RS-amehmedovic je napisao/la:? & раја ? заставу ",$ " " " ? у ¥ ратног ?.... ? $ % " не ',' је $ све ? " ?....
" се $ " ' $ - овај ?," " " ове " ? " " $,те & % је - " $ & о " ? на $,све то ? ",?!
Nece jer je to djelo pojedinaca (doduse ima ih cca 2500)mehmedovic je napisao/la:? & раја ? заставу ",$ " " " ? у ¥ ратног ?.... ? $ % " не ',' је $ све ? " ?....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.