edit: ipak rekose da je u pitanju samo umor i grcevi. Dobro je sto se forumi navijaca i medicinski izvestaji cesto razilaze.
SSC Napoli
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Palermo je skrcan, Insigne je povredjen. Ne izgleda da je lakse. 
edit: ipak rekose da je u pitanju samo umor i grcevi. Dobro je sto se forumi navijaca i medicinski izvestaji cesto razilaze.
Cavani ostaje, po svemu sudeci, u Napoliju. Primace 4 milje po sezoni i bice najplaceniji igrac ovog kluba ikada, samim time. Ipak je ADL "pristao na ucene" Cavanijevih agenata.
I da mu daju 10 miliona malo je za takvu igracinu s obzirom da razni klocevi danas uzimaju strasno velike novce......MaGiCa je napisao/la:Cavani ostaje, po svemu sudeci, u Napoliju. Primace 4 milje po sezoni i bice najplaceniji igrac ovog kluba ikada, samim time. Ipak je ADL "pristao na ucene" Cavanijevih agenata.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
gojzerica
- Kontakt:
Zvanično: Cavani produžio ugovor sa Napolijem do 2017.
- anton 1983
- Kontakt:
Svaka čast! Napoli ak neš oće mora i na takve uvjete pristat. valjda će im se isplatiti. Ja navijam da budu 3. ove sezone i to iz razloga što znam da onda jedan od trojke Inter, Milan , Juve neće!
**** to je takav klub koji mora prodati jednu zvijezdu (Lavezzia) da bi drugu (Cavania), mogao zadržati...
Ja se samo pitam dal si je ugradio kakvu klauzulu, da more napustiti klub za neke pare ili za neko vrijeme - SIGURNO jest jer inače ne bi produžio, samo je pitanje koliko ona iznosi i od kada počinje vrijediti...
**** to je takav klub koji mora prodati jednu zvijezdu (Lavezzia) da bi drugu (Cavania), mogao zadržati...
Ja se samo pitam dal si je ugradio kakvu klauzulu, da more napustiti klub za neke pare ili za neko vrijeme - SIGURNO jest jer inače ne bi produžio, samo je pitanje koliko ona iznosi i od kada počinje vrijediti...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
60 mil je klauzula.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta
- anton 1983
- Kontakt:
Vidal je napisao/la:60 mil je klauzula.
Kad bi tako bilo onda se Cavani ne bi niti trudio da ju stavi!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
I ja Antonio navijam da Gladbach ili Stoccarda uvek budu na mestima koja vode u LS. Sa njima je izvesno da kad prodaju SPEK, kupuju GNOJ i da se to u narednom stoljecu nece promeniti. 
- anton 1983
- Kontakt:
Znam da je takoMaGiCa je napisao/la:I ja Antonio navijam da Gladbach ili Stoccarda uvek budu na mestima koja vode u LS. Sa njima je izvesno da kad prodaju SPEK, kupuju GNOJ i da se to u narednom stoljecu nece promeniti.
PS
I Napolinije GHNOJ i veči je potencijal od Gladbacha, klub na razini Schalke...Ja se u biti veselim envoljama Intera, Juvea i Milana, ak me razmeš...
I sad bum ti poslo PM, pa ak moreš pristojno dogovori.
Sta znam. Mogla bi se ta tema nazvati "Serie A contra/gegen die Bundesliga" u medjunarodnom fudbalu. Cista patkometrija, ko voli nek izvoli, svi su pozvani... ali da se uleti na regularne teme ukinu, tj. da ne bude vise provokacija.
Glede jucerasnje tekme, opasno los teren, kao posledica suse. Sve drugo je bilo za ocekivati, sem izuzetno kvalitetnog presinga Toskanaca. Nadigrali su Napolija u prvom poluvremenu, u drugome malo pali i primili malo neiskusno golove. Highlight dana je gol Hamsika uz pomoc Valere, koji je po pisanjima medija trebalo da ga zameni u Napoliju prosle godine, jer je Hamsik bio oznacen kao Mister X jednog kluba.

Glede jucerasnje tekme, opasno los teren, kao posledica suse. Sve drugo je bilo za ocekivati, sem izuzetno kvalitetnog presinga Toskanaca. Nadigrali su Napolija u prvom poluvremenu, u drugome malo pali i primili malo neiskusno golove. Highlight dana je gol Hamsika uz pomoc Valere, koji je po pisanjima medija trebalo da ga zameni u Napoliju prosle godine, jer je Hamsik bio oznacen kao Mister X jednog kluba.
kakav klub takav teren..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Kakav bot se javlja na ovu temu, takav je i klub za koji on navija.Andrej je napisao/la:kakav klub takav teren..
- anton 1983
- Kontakt:
Mene više zanima da li ti msiliš da bi takav prijedlog prošao?
I moraš shvatiti da bi taj "projekt" zaživio da se on mora nalaziti u podforumu SERIE A, jer forumaša u SERIE Aima više. Kada bi se nalazio u podforumu BUNDESLIGE ne znam dal bi to urodilo plodom, a da ga metneš tam di si ti rekao, to ti nebi imalo NIKAKVOG smisla jer bi seonda opet sralo po temama...
I moraš shvatiti da bi taj "projekt" zaživio da se on mora nalaziti u podforumu SERIE A, jer forumaša u SERIE Aima više. Kada bi se nalazio u podforumu BUNDESLIGE ne znam dal bi to urodilo plodom, a da ga metneš tam di si ti rekao, to ti nebi imalo NIKAKVOG smisla jer bi seonda opet sralo po temama...
Ne moze da bude na Serie A pdfu, jer se ne radi tu samo o Serie A. Mora biti u sekciji "medjunarodni fudbal". Ende.
- anton 1983
- Kontakt:
Razumijem te, no shvataš li onda da to ne bi urodilo plodom, jer mi leteći ćemo na tu temu zaboraviti jer nam je prirodnije de se ide srat u podforum SERIE A/BUNDESLIGE. Ovako ljudi koji prate ove forume uopće se nebi obazirali na temu u tom podforumu. Ako ju nij emoguće ugurati u ovaj ili BUNDESLIGA podforum, sve pada u vodu i nastavlja se po starom...MaGiCa je napisao/la:Ne moze da bude na Serie A pdfu, jer se ne radi tu samo o Serie A. Mora biti u sekciji "medjunarodni fudbal". Ende.
anton 1983 je napisao/la: Razumijem te, no shvataš li onda da to ne bi urodilo plodom, jer mi leteći ćemo na tu temu zaboraviti jer nam je prirodnije de se ide srat u podforum SERIE A/BUNDESLIGE. Ovako ljudi koji prate ove forume uopće se nebi obazirali na temu u tom podforumu. Ako ju nij emoguće ugurati u ovaj ili BUNDESLIGA podforum, sve pada u vodu i nastavlja se po starom...
A ako za "nastavak po starom" padaju permabanovi ip adrese, a jedna tema bude patkometrija free
- anton 1983
- Kontakt:
Nisam te razumio...MaGiCa je napisao/la:
A ako za "nastavak po starom" padaju permabanovi ip adrese, a jedna tema bude patkometrija free![]()
anton 1983 je napisao/la: Nisam te razumio...
Jedna tema da bude za to namenjena, obicna patkometrija. I da bude zabodena u sekciji medjunarodni fudbal.
A da se za "ulete" i sl. dele permabanovi, sto na ovom pdfu za tebe i kobasicare, sto na BuLi pdfu za nas.
- anton 1983
- Kontakt:
To ti ja pokušavam reči. Na manjem forumu od max 100 članova to bi funkcioniralo, dok na ovom ne bi jer tamo dole to forumaši ovog i bundesligaškog podforuma ne bi pratili.MaGiCa je napisao/la:anton 1983 je napisao/la: Nisam te razumio...
Jedna tema da bude za to namenjena, obicna patkometrija. I da bude zabodena u sekciji medjunarodni fudbal.
A da se za "ulete" i sl. dele permabanovi, sto na ovom pdfu za tebe i kobasicare, sto na BuLi pdfu za nas.
jedina je šansa za tu temu ovdje ili u podforumu BUNDESLIGE nema druge.
Novi nacin prihoda u Napoliu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.