Jaruga jel to kod tebe ima igra igrač dobija set? U Wwinu, a koliko znam i u drugim domaćim kladionicama nema ta igra. Jedino može da se igra na broj gemova ili hendikep gemova.Citizen-X je napisao/la:3/5Citizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
danas su neke moje predikcije ovakve - imao sam 2-3 glupa pada pa rekoh da pokusam da nastavim (da ne padam)
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set
19:00 Mayer L. (Arg) Robredo T. (Esp) - 2
21:00 Kohlschreiber P. (Ger) Paire B. (Fra) - Paire uzima set.
23:00 Tipsarevic J. (Srb) Baker B. (Usa) - Baker uzima set (ovdje moze bit svasta pa i pobjeda Bakera)
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set.
eto rekao bih 3/5
kako i rekoh....
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nishikori - Čilić(s.t.) 1.9. 17:00 1 1,70
Almagro - Sock(36,5) 1.9. 17:00 Više 1,85
A.Murray - F.Lopez(30,5) 1.9. 19:00 Manje 1,85
Raonic - J.Blake(39,5) 1.9. 20:00 Više 1,75
kvota: 10.18
Almagro - Sock(36,5) 1.9. 17:00 Više 1,85
A.Murray - F.Lopez(30,5) 1.9. 19:00 Manje 1,85
Raonic - J.Blake(39,5) 1.9. 20:00 Više 1,75
kvota: 10.18
- Citizen-X
- Kontakt:
ima - obicno kad su jaci turniri mastersi ili grandslamovi - kada su neki manji turniri ili celendzeri nema ni hendikepa ni pobjednika seta.Willy je napisao/la:Jaruga jel to kod tebe ima igra igrač dobija set? U Wwinu, a koliko znam i u drugim domaćim kladionicama nema ta igra. Jedino može da se igra na broj gemova ili hendikep gemova.Citizen-X je napisao/la:3/5Citizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
danas su neke moje predikcije ovakve - imao sam 2-3 glupa pada pa rekoh da pokusam da nastavim (da ne padam)
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set
19:00 Mayer L. (Arg) Robredo T. (Esp) - 2
21:00 Kohlschreiber P. (Ger) Paire B. (Fra) - Paire uzima set.
23:00 Tipsarevic J. (Srb) Baker B. (Usa) - Baker uzima set (ovdje moze bit svasta pa i pobjeda Bakera)
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set.
eto rekao bih 3/5
kako i rekoh....
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
A.Radwanska - Janković(20,5) 1.9. 17:00 Više 1,80
Vinci - Cibulkova 1.9. 17:00 1 1,55
Pironkova - Soler Espinosa 1.9. 18:45 2 2,30
S.Williams - Makarova(17,5) 1.9. 19:00 Više 1,90
Kerber - Govortsova(17,5) 1.9. 20:45 Manje 1,80
kvota:21.95
Vinci - Cibulkova 1.9. 17:00 1 1,55
Pironkova - Soler Espinosa 1.9. 18:45 2 2,30
S.Williams - Makarova(17,5) 1.9. 19:00 Više 1,90
Kerber - Govortsova(17,5) 1.9. 20:45 Manje 1,80
kvota:21.95
Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Pironkova - Soler Espinosa 2 2.30
za Jarugu i druge koji mogu igrati igrač dobija set:
Sock uzima set
Querrey uzima set
Cibulkova uzima set
Hlavackova uzima set
Serena dvojka na broj gemova
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Sock uzima set
Querrey uzima set
Cibulkova uzima set
Hlavackova uzima set
- masteRofPoker
- Kontakt:
Imas i u domacim, npr. imas u premieru ponudeno tacan rezultat 3:0 to ti je tip 1 i imas ostali rezultati to ti je tip 2.Willy je napisao/la: Jaruga jel to kod tebe ima igra igrač dobija set? U Wwinu, a koliko znam i u drugim domaćim kladionicama nema ta igra. Jedino može da se igra na broj gemova ili hendikep gemova.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Evo odmah parova za sutra:
KM Crna Gora-Srbija 2 1,65
Pisao sam i i jednim i drugima,situacija je takva da je Crna Gora osigurala prvo mjesto(koje i ne znaci nista posenbo jer idu dvije najbolje iz svake skupine i 4 najbolje treceplasirane) tako da su Crnogorci u svakom slucaju na Eurobasketu a isto se moze reci i za Srbiju(bit ce drugi najvjerovatnije),zasto sam se odlucio za ovaj par????
Crna Gora igra kao iz snova i tome jednom mora doci kraj,nisu toliko kvalitetni kao sto njihovi rez govore,igraju timsku kosarku gdje jedan drugog nadopunjavaju i to mi se svidja ali mislim da ce sutra glavnu rijec voditi Srbija sa iskusnim trenerom i strasnim pojedincima kao Teodosic,Savanovic,Macvan,Krstic.....gledao sam Izrael-Crna gora i mogu reci da je Izrael bas naivno izgubio utakmicu,previse su se oslanjali na vanjsku igru dok su Crnogorci trpali iznutra i tu stekli prednost(Izreal je igro bez pravog centra),bas u unutarnjoj igri sutra vidim prednost Srbije,tu Crnogorci imaju dosta meke igrace(jedino Dubljevic moze snagom parirati centrima Srbije),ocekujem racionalnu igru od Teodosica i da klupa odradi svoje(Tepic,Rasic,Lucic).....iako ce dvorana biti puna,mislim da se moze ovdje probat dvojka................
KM Estonija-Izreal 2 1,45
Borba za trece mjesto u skupini i po meni zicer dana,Izreal ima 4 visoko kvalitetna igraca(Casspi,Eliyahu,Halperin,Ohayon) i vrlo dobri Amer Tyus,klupa nije nista posebno(izdvaja se Pnini),kao sto sam rekao izgubili su naivno od C.Gore a opravdanje im moze biti umor jer su dva dana prije dobili Srbiju 13 raz,vjerujem da cu sutra uloziti zadnje atome snage da se docepaju treceg mjesta i odlaska na Eurobasket....Estonci imaju Kangura i Taltsa iz talijanke lige,ostalo igra u Estoniji,igraju passing-game stil,puno sutiraju i sutra im se mora potrefiti strasan suterski dan na naude Izraelu,mislim da ce sutra na vidjelo izaci puno veca kvaliteta Izrealaca,veliki je ulog u pitanju i prognoziram pobjedu gostiju...............
Za hrabrije:
KM Island-Slovacka 1 1,60
Island prvu utak u Slovackoj slavio 9raz,Slovacima se sve vrti oko Gavela,momak igra po 37min u prosjeku,mozda ga sutra i budu malo vise odmarali da se ne bi ozlijedio,objema ekipama nista ne znaci ova utak tako da blagu prednost dajem domacinu zbog izbalansiranije igre..............
KM Crna Gora-Srbija 2 1,65
Pisao sam i i jednim i drugima,situacija je takva da je Crna Gora osigurala prvo mjesto(koje i ne znaci nista posenbo jer idu dvije najbolje iz svake skupine i 4 najbolje treceplasirane) tako da su Crnogorci u svakom slucaju na Eurobasketu a isto se moze reci i za Srbiju(bit ce drugi najvjerovatnije),zasto sam se odlucio za ovaj par????
Crna Gora igra kao iz snova i tome jednom mora doci kraj,nisu toliko kvalitetni kao sto njihovi rez govore,igraju timsku kosarku gdje jedan drugog nadopunjavaju i to mi se svidja ali mislim da ce sutra glavnu rijec voditi Srbija sa iskusnim trenerom i strasnim pojedincima kao Teodosic,Savanovic,Macvan,Krstic.....gledao sam Izrael-Crna gora i mogu reci da je Izrael bas naivno izgubio utakmicu,previse su se oslanjali na vanjsku igru dok su Crnogorci trpali iznutra i tu stekli prednost(Izreal je igro bez pravog centra),bas u unutarnjoj igri sutra vidim prednost Srbije,tu Crnogorci imaju dosta meke igrace(jedino Dubljevic moze snagom parirati centrima Srbije),ocekujem racionalnu igru od Teodosica i da klupa odradi svoje(Tepic,Rasic,Lucic).....iako ce dvorana biti puna,mislim da se moze ovdje probat dvojka................
KM Estonija-Izreal 2 1,45
Borba za trece mjesto u skupini i po meni zicer dana,Izreal ima 4 visoko kvalitetna igraca(Casspi,Eliyahu,Halperin,Ohayon) i vrlo dobri Amer Tyus,klupa nije nista posebno(izdvaja se Pnini),kao sto sam rekao izgubili su naivno od C.Gore a opravdanje im moze biti umor jer su dva dana prije dobili Srbiju 13 raz,vjerujem da cu sutra uloziti zadnje atome snage da se docepaju treceg mjesta i odlaska na Eurobasket....Estonci imaju Kangura i Taltsa iz talijanke lige,ostalo igra u Estoniji,igraju passing-game stil,puno sutiraju i sutra im se mora potrefiti strasan suterski dan na naude Izraelu,mislim da ce sutra na vidjelo izaci puno veca kvaliteta Izrealaca,veliki je ulog u pitanju i prognoziram pobjedu gostiju...............
Za hrabrije:
KM Island-Slovacka 1 1,60
Island prvu utak u Slovackoj slavio 9raz,Slovacima se sve vrti oko Gavela,momak igra po 37min u prosjeku,mozda ga sutra i budu malo vise odmarali da se ne bi ozlijedio,objema ekipama nista ne znaci ova utak tako da blagu prednost dajem domacinu zbog izbalansiranije igre..............
- Citizen-X
- Kontakt:
potpisujem ova 2. 1/2 rekao bih 100%Willy je napisao/la:Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Raonic dozivljava neshvatljiv pad - dok Blejku izgleda godi beton "Ispranih Livada"

Neshvatljivo tesko je Raonic dobio igraca iz 2 i 3 lige Santjaga Giralda tako da bi ovdje mozda Blejk mogao traziti svoju sansu...
takodjer mislim da je Klizan u vecem usponu nego Chardy da ga tek tako otrese....
mislim da pobjeda protiv Tsonge iako je lose mozda igrao nije bas rezultat slucajnosti....
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 01 sep 2012, 12:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- diego_juve
- Kontakt:
VFCB je napisao/la:Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
St.Pauli - Sandhausen 1 1.55
ovo bi trebalo proci danas
Nisam bas siguran za Zadar, Istra je odlicna, posebno u zadnje vrijeme

Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina...
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
- Citizen-X
- Kontakt:
Istra se nedavno, cini mi se, ako sam dobro procitao negdje, pojacala sponzorima pojacali su se i lovom tako da....diego_juve je napisao/la:VFCB je napisao/la:Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
- diego_juve
- Kontakt:
Sta mislis za par Ivanovic-Stephens ? Da li bi se tu mozda moglo pojaviti iznenadjenje ?Willy je napisao/la:Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Sock uzima set
Querrey uzima set
Cibulkova uzima set
Hlavackova uzima set
Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
- Liverpool.F.C
- Kontakt:
jel se moze u williamsu uplatiti za wwin?
Istina, kupio ih je neki Rus, ako se ne varam...Citizen-X je napisao/la:Istra se nedavno, cini mi se, ako sam dobro procitao negdje, pojacala sponzorima pojacali su se i lovom tako da....diego_juve je napisao/la:VFCB je napisao/la:Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
Ali za danas su im upitni mnogi igrači: Stranatić, Anđelković,Sharbini, Prgomet i Linić, pa čak možda i Križman i Bačelić-Grgić
MožeLiverpool.F.C je napisao/la:jel se moze u williamsu uplatiti za wwin?
Imal neko ovdje da bas rastura sa wwin pokerom, zna dosta caka itd
Imam samo jedan mali problem, pa mi treba mala pomoc.. ako ko ima, na PP
p.s. Necu trazit ni od koga da mi salje pare, eto i to da znate

p.s. Necu trazit ni od koga da mi salje pare, eto i to da znate

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
moja 2 danasnja 
prvi
Nurnberg : Dortmund ck1
Leverkusen : Freiburg ck1
Werder : HSV ck1
Swansea : Sunderland ck1
Tottenham : Norwich ck1
Wigan : Stoke ck1
Nurnberg : Dortmund j1
Celta : Osasuna ck1
Uplata 20.00 Moguca isplata : 95.80
drugi
Hoffenheim : Frankfurt ck1
West Ham : Fulham ck1
West Brom : Everton ck1
Tottenham : Norwich j1
Uplata 28.00 Moguca isplata: 99.68
I ko hoce da proba NAC Breda : Utrecht 2 (kvota 2,90) nije sigurno al moguce da prodje

prvi
Nurnberg : Dortmund ck1
Werder : HSV ck1
Swansea : Sunderland ck1
Wigan : Stoke ck1
Celta : Osasuna ck1
Uplata 20.00 Moguca isplata : 95.80
drugi
Hoffenheim : Frankfurt ck1
West Ham : Fulham ck1
West Brom : Everton ck1
Tottenham : Norwich j1
Uplata 28.00 Moguca isplata: 99.68
I ko hoce da proba NAC Breda : Utrecht 2 (kvota 2,90) nije sigurno al moguce da prodje

Ne vjerujem, gledao sam Anu prošlo kolo, u velikoj je formi i mogla bi daleko dogurati.diego_juve je napisao/la:Sta mislis za par Ivanovic-Stephens ? Da li bi se tu mozda moglo pojaviti iznenadjenje ?Willy je napisao/la:Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Sock uzima set
Querrey uzima set
Cibulkova uzima set
Hlavackova uzima set
- diego_juve
- Kontakt:

Evo nesto "divlje", ko hoce da isprati

Bianconero, per sempre !
Bianconero, per sempre !
tiket 1:
Schalke-Augsburg 1 1.50
Tottenham-Norwich 1 1.35
Olhanense-Porto 2 1.35
Borac-Radnik 1 1.40
Felix Sturm-D.Geale 1 1.60
tiket 2:
Bologna-Milan x2 1.35
City-QPR 1 1.20
Villarreal-Guadalajara 1 1.45
Deportivo da gol 1.25
Leotar-Gradina 1 1.50
tiket 3:
Werder-HSV oba daju 1.60
Milton-Carlise oba daju/3+ 2.10
Barnsley-Bristol 3+ 1.90
Widzew-Belchatow 0-2 1.60
Southend-Wycombe oba daju 1.70
tiket 4:
Teleoptik-Timok 1 1.90
Radnicki NP-Vozdovac 2 2.50
Banat-Kolubara 1 1.70
Donji Srem-Vosa 2 1.65
Schalke-Augsburg 1 1.50
Tottenham-Norwich 1 1.35
Olhanense-Porto 2 1.35
Borac-Radnik 1 1.40
Felix Sturm-D.Geale 1 1.60
tiket 2:
Bologna-Milan x2 1.35
City-QPR 1 1.20
Villarreal-Guadalajara 1 1.45
Deportivo da gol 1.25
Leotar-Gradina 1 1.50
tiket 3:
Werder-HSV oba daju 1.60
Milton-Carlise oba daju/3+ 2.10
Barnsley-Bristol 3+ 1.90
Widzew-Belchatow 0-2 1.60
Southend-Wycombe oba daju 1.70
tiket 4:
Teleoptik-Timok 1 1.90
Radnicki NP-Vozdovac 2 2.50
Banat-Kolubara 1 1.70
Donji Srem-Vosa 2 1.65
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
SempreJuve je napisao/la:Dobar dan.
-Nas forum ovaj mjesec organizuje ekipno natjecanje foruma,pa sam mislio,da i SS.ba sastavi neku ekipu od 5-6 forumasa te da zajednickim snagama pokusaju uzeti vrijedne nagrade.Sponzor natjecanja je najpopularnija domaca online kladionica,Wwin.
-Siguran sam da ovdje ima odlicni prognozera,i ja sam nekada bio ovdje vrlo popularan(na drugom profilu) pa eto,ako ste zainteresovani,pokusajte ovdje sastaviti neku ekipicu,odrediti kapitena javite se meni na PP da dobijete instrukcije i link foruma.
-Vjerujem da ovo nije protiv pravila foruma SS.Ba ,jer ce i samim ucescem na natjecanju pod imenom SS.BA,dosta ljudi sa neki drugi sajtova cuti za ovaj forum odnosno stranicu.
Aj samo reci gdje, sta, kako da pocnemo???
Je li ima ove sedmice kakav zajednicki tiket??? Kakvi ste s tom opcijom???
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.