Roda - Willem II 1 1.55
St.Pauli - Sandhausen 1 1.55
ovo bi trebalo proci danas
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jaruga jel to kod tebe ima igra igrač dobija set? U Wwinu, a koliko znam i u drugim domaćim kladionicama nema ta igra. Jedino može da se igra na broj gemova ili hendikep gemova.Citizen-X je napisao/la:3/5Citizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
danas su neke moje predikcije ovakve - imao sam 2-3 glupa pada pa rekoh da pokusam da nastavim (da ne padam)
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set
19:00 Mayer L. (Arg) Robredo T. (Esp) - 2
21:00 Kohlschreiber P. (Ger) Paire B. (Fra) - Paire uzima set.
23:00 Tipsarevic J. (Srb) Baker B. (Usa) - Baker uzima set (ovdje moze bit svasta pa i pobjeda Bakera)
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set.
eto rekao bih 3/5
kako i rekoh....
ima - obicno kad su jaci turniri mastersi ili grandslamovi - kada su neki manji turniri ili celendzeri nema ni hendikepa ni pobjednika seta.Willy je napisao/la:Jaruga jel to kod tebe ima igra igrač dobija set? U Wwinu, a koliko znam i u drugim domaćim kladionicama nema ta igra. Jedino može da se igra na broj gemova ili hendikep gemova.Citizen-X je napisao/la:3/5Citizen-X je napisao/la:pozdravljam raju ispod stola
danas su neke moje predikcije ovakve - imao sam 2-3 glupa pada pa rekoh da pokusam da nastavim (da ne padam)
19:00 Darcis S. (Bel) Wawrinka S. (Sui) - Darcis uzima barem jedan set
19:00 Mayer L. (Arg) Robredo T. (Esp) - 2
21:00 Kohlschreiber P. (Ger) Paire B. (Fra) - Paire uzima set.
23:00 Tipsarevic J. (Srb) Baker B. (Usa) - Baker uzima set (ovdje moze bit svasta pa i pobjeda Bakera)
17:00 Li N. (Chn) Robson L. (Gbr) - Laura uzima set.
eto rekao bih 3/5
kako i rekoh....
Imas i u domacim, npr. imas u premieru ponudeno tacan rezultat 3:0 to ti je tip 1 i imas ostali rezultati to ti je tip 2.Willy je napisao/la: Jaruga jel to kod tebe ima igra igrač dobija set? U Wwinu, a koliko znam i u drugim domaćim kladionicama nema ta igra. Jedino može da se igra na broj gemova ili hendikep gemova.
potpisujem ova 2. 1/2 rekao bih 100%Willy je napisao/la:Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
VFCB je napisao/la:Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
Istra se nedavno, cini mi se, ako sam dobro procitao negdje, pojacala sponzorima pojacali su se i lovom tako da....diego_juve je napisao/la:VFCB je napisao/la:Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
Nisam bas siguran za Zadar, Istra je odlicna, posebno u zadnje vrijeme
Sta mislis za par Ivanovic-Stephens ? Da li bi se tu mozda moglo pojaviti iznenadjenje ?Willy je napisao/la:Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Pironkova - Soler Espinosa 2 2.30
za Jarugu i druge koji mogu igrati igrač dobija set:
Sock uzima set
Querrey uzima set
Cibulkova uzima set
Hlavackova uzima set
Serena dvojka na broj gemova
Istina, kupio ih je neki Rus, ako se ne varam...Citizen-X je napisao/la:Istra se nedavno, cini mi se, ako sam dobro procitao negdje, pojacala sponzorima pojacali su se i lovom tako da....diego_juve je napisao/la:VFCB je napisao/la:Zadar - Istra 1961 1 2.05
Roda - Willem II 1 1.55
Nisam bas siguran za Zadar, Istra je odlicna, posebno u zadnje vrijeme
MožeLiverpool.F.C je napisao/la:jel se moze u williamsu uplatiti za wwin?
Ne vjerujem, gledao sam Anu prošlo kolo, u velikoj je formi i mogla bi daleko dogurati.diego_juve je napisao/la:Sta mislis za par Ivanovic-Stephens ? Da li bi se tu mozda moglo pojaviti iznenadjenje ?Willy je napisao/la:Malo traženja duhova:
Chardy - Klizan 2 2.40
Raonić - Blake 2 3.50
Pironkova - Soler Espinosa 2 2.30
za Jarugu i druge koji mogu igrati igrač dobija set:
Sock uzima set
Querrey uzima set
Cibulkova uzima set
Hlavackova uzima set
Serena dvojka na broj gemova

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.