Uslov je da mi ne treba patch, već da to bude neka liga koju imam na početnoj verziji igrice.
Hvala !
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Probaj sa brazilom ili ukrajinomraul-zakon je napisao/la:Iz koje lige da uzmem klub, ali da nije neka od boljih, nego neka lijeva, egzotična liga?![]()
Uslov je da mi ne treba patch, već da to bude neka liga koju imam na početnoj verziji igrice.
Hvala !
Hvala probaću.afa97 je napisao/la:Probaj sa brazilom ili ukrajinomraul-zakon je napisao/la:Iz koje lige da uzmem klub, ali da nije neka od boljih, nego neka lijeva, egzotična liga?![]()
Hvala !
Skini ovaj crack ********* i kopiraj u direktorij gdje ti se nalazi fmanonimni je napisao/la:sinoć sam skinuo Manager i maloprije ga instalirao, međutim, kad završi s onim uvodom i tekstom od licenci, neće da uđe dalje, već se sam ugasi, šta može biti problem ?
ja sam imao slican problem ,samo krekuj vise puta igricu bar sam ja tako uradio krekovo je 3 puta i ne ulazi na onu ikonicu sto ti je na desktopu nego udji u my computer i nadji igricu u tu pokusaj uci na ikonice a bice ih vise pokusaji na svakoj ,ja sam tek 2 drugoj uspio otvoriti igruanonimni je napisao/la:sinoć sam skinuo Manager i maloprije ga instalirao, međutim, kad završi s onim uvodom i tekstom od licenci, neće da uđe dalje, već se sam ugasi, šta može biti problem ?
evo, dok skinem ovaj crackmeho-medo je napisao/la:ja sam imao slican problem ,samo krekuj vise puta igricu bar sam ja tako uradio krekovo je 3 puta i ne ulazi na onu ikonicu sto ti je na desktopu nego udji u my computer i nadji igricu u tu pokusaj uci na ikonice a bice ih vise pokusaji na svakoj ,ja sam tek 2 drugoj uspio otvoriti igruanonimni je napisao/la:sinoć sam skinuo Manager i maloprije ga instalirao, međutim, kad završi s onim uvodom i tekstom od licenci, neće da uđe dalje, već se sam ugasi, šta može biti problem ?
E to ti neznam bio mi je isti problem ko u tebe i samo sam skino crack i kopiro gaanonimni je napisao/la:skinuo sam crack, al' mi pokazuje kao program (odnosno, jedino se to poklapa sa vremenom downloada) i kad pokrenem taj "program", ova mi se slika pojavi:
šta sad ?![]()
Liga? Sezona?afa97 je napisao/la:Moze preporuka nekog krila ili CM, al' da ono bas ubija do 20k ili besplatno, moze i posudba
Tek sam poceoipetm je napisao/la:Liga? Sezona?afa97 je napisao/la:Moze preporuka nekog krila ili CM, al' da ono bas ubija do 20k ili besplatno, moze i posudba
Sarajevo, zaboravio navesti u prvom postuipetm je napisao/la:A s kojim timom?
Muslimovicafa97 je napisao/la:Sarajevo, zaboravio navesti u prvom postuipetm je napisao/la:A s kojim timom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.