gringobih je napisao/la:Ovako:
Da si upratio kompletnu raspravu znao bi da se ovo vise odnosilo na stav u zivotu
Nije meni Pape toliki trn u zivotu koliko ti mislis ja sam prema svakoj vrsti nelogicnosti isti dali to bilo vezano za selektora ili nekog rastu svejedno mi je mene hebe kad nesto nije u skladu sa zdravim razumom ...
Pa sad opet kreni citati da uhvatis bit svega
I jos nesto, ja se na ovom forumu raspravljam sa par likova koji i kad te uvrijede urade to sa stilom sto i daje zar ovom mjestu... I naravno uzvratis im istom mjerom...
Mrzim padobranski stav, bahni, uvrijedi, stavi smajli i smatraj to nekom pobjedom...
Zato bi bilo ite kako zgodno da ima poveznica sa facebookom pa da se i padobrancima stadne u kraj

Jedno je raspravljati, jedno je iznositi svoje misljenje, a drugo je nazivati nekog glupim, telecim pogledom, smotanim i sta sve ne, samo jer je njegovo misljenje razlicito od tvog.
Znaci isto to vrijedi i za Papeta, Pape nije ni glup ni teleci pogled ni bilo sta od tih silnih uvreda, jer se njegovo misljenje razlikuje od naseg, uz to on ima sigurno vece fudbalsko znanje od nas, jer je covjek igrao lopte, bio je i trener, a mi smo samo navijaci. I ja bih volio da mi imamo boljih igraca, ali realnost je drugacija, nemamo mi neki poseban kvalitet. Mi volimo BiH i mislimo da smo Brazil, ali to je daleko od realnosti.
Ono sto mi je zasmetalo kod tebe je to da se ponasas navalentno, prepotentno, da mislis da si najpametniji, da gledas kako da pod*ebes svakoga ko se ne slaze s tvojim misljenjem. Nazivas ljude padobrancima jer se ne slazu s tvojim misljenjem, a pravi padobranci su oni koji bahnu i kazu nesto u smislu Pape ebem ti sve po spisku, teleci pogledu nemas pojma, odosmo u propast s tobom itd. eh to su padobranci, medjutim s njima se slazes. Znaci treba Papeta psovati i nazivati telecim pogledom, da ne bi bio padobranac u tvojim ocima. O ostalim koji pljuju, ne trebam nista ni reci, jer sve mozes procitati, toliko uvreda i sta sve ne. Svi smo mi ljudi, svi mi grijesimo, tako isto i Pape, a da je Pape pogrijesio u ocima Osima, kao u vasim ocima, on bi sigurno letio, tj. ne bi mu bio produzen ugovor, to je bit svega. Treba sacekati i vidjeti sta ce biti, a ne branim ja Papeta jer ja njega volim, nego mi idu na zivce te teorije zavjere, prica o menadzerima i ostala suplja, jer nas je covjek preuzeo kada nas niko nije htio i napravio je nekakav rezultat, a za zemlju koja je kao BiH, baraz je itekako uspjeh. Sto prije skontamo da nismo velesila, bit ce nam svima lakse, a naravno da treba teziti boljem, medjutim u ovom momentu nismo fudbalska nacija koja se moze diciti talentima ili reci da nam tamo negdje ima igrac koji zasluzuje poziv a nije ga dobio.