Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

adriano_leite
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la adriano_leite » 01 sep 2012, 10:28

gringobih je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Ma jak si lik k'o NATO, strasan si. Covjek se komotno moze odmoriti kada cita tvoje izlive inteligencije, prosto prsti na sve strane.
Boris se protiv Papeta na forumu, umjesto da izadjes vani i pokrenes neku inicijativu o njegovoj smjeni, plus dajes primjer omladini na forumu :lol: . Uz sve to, mislis da imas visok IQ inzinjeru, ali to je vjerovatno istina samo u svojim ocima.
Opet smajli...Samo veselo...I zaobidji me...
Mora biti smajli kada si takav kakav si. Smijesan si lik.

Nastavi ti u borbi protiv Papeta, NA FORUMU. Ha ja, sta ces vani, forum trpi svakakva ****. Vjerovatno si toga svjestan, pa pljujes bas po forumu, a ne trazis promjene medju svijetom. Vani bi te neko vjerovatno satr'o da vidi kakve gluposti pricas.

Uzmi nihcu pod ruku i borite se za promjene, naravno i ovih ostalih sto ima koji su selektori na forumu, pa da nam podignete nivo repke na bolji nivo. Trebate se okupiti vi sa visokim IQ-om pa da nam donesete promjene, jer siroka masa ljudi je sa niskim IQ-om, ukljucujuci i Papeta i Osima i Baljica i ostale oko repke. Vi inteligentni i pametni morate da nas vodite, a to ne mozete preko foruma, izadjite na ulicu ;) .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 11:30

Ovako:
Da si upratio kompletnu raspravu znao bi da se ovo vise odnosilo na stav u zivotu ;)
Nije meni Pape toliki trn u zivotu koliko ti mislis ja sam prema svakoj vrsti nelogicnosti isti dali to bilo vezano za selektora ili nekog rastu svejedno mi je mene hebe kad nesto nije u skladu sa zdravim razumom ...
Pa sad opet kreni citati da uhvatis bit svega ;)

I jos nesto, ja se na ovom forumu raspravljam sa par likova koji i kad te uvrijede urade to sa stilom sto i daje zar ovom mjestu... I naravno uzvratis im istom mjerom... ;)
Mrzim padobranski stav, bahni, uvrijedi, stavi smajli i smatraj to nekom pobjedom...
Zato bi bilo ite kako zgodno da ima poveznica sa facebookom pa da se i padobrancima stane u kraj ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 01 sep 2012, 11:48

gringobih je napisao/la:Ovako:
Da si upratio kompletnu raspravu znao bi da se ovo vise odnosilo na stav u zivotu ;)
Nije meni Pape toliki trn u zivotu koliko ti mislis ja sam prema svakoj vrsti nelogicnosti isti dali to bilo vezano za selektora ili nekog rastu svejedno mi je mene hebe kad nesto nije u skladu sa zdravim razumom ...
Pa sad opet kreni citati da uhvatis bit svega ;)

I jos nesto, ja se na ovom forumu raspravljam sa par likova koji i kad te uvrijede urade to sa stilom sto i daje zar ovom mjestu... I naravno uzvratis im istom mjerom... ;)
Mrzim padobranski stav, bahni, uvrijedi, stavi smajli i smatraj to nekom pobjedom...
Zato bi bilo ite kako zgodno da ima poveznica sa facebookom pa da se i padobrancima stadne u kraj ;)
Jedno je raspravljati, jedno je iznositi svoje misljenje, a drugo je nazivati nekog glupim, telecim pogledom, smotanim i sta sve ne, samo jer je njegovo misljenje razlicito od tvog.

Znaci isto to vrijedi i za Papeta, Pape nije ni glup ni teleci pogled ni bilo sta od tih silnih uvreda, jer se njegovo misljenje razlikuje od naseg, uz to on ima sigurno vece fudbalsko znanje od nas, jer je covjek igrao lopte, bio je i trener, a mi smo samo navijaci. I ja bih volio da mi imamo boljih igraca, ali realnost je drugacija, nemamo mi neki poseban kvalitet. Mi volimo BiH i mislimo da smo Brazil, ali to je daleko od realnosti.

Ono sto mi je zasmetalo kod tebe je to da se ponasas navalentno, prepotentno, da mislis da si najpametniji, da gledas kako da pod*ebes svakoga ko se ne slaze s tvojim misljenjem. Nazivas ljude padobrancima jer se ne slazu s tvojim misljenjem, a pravi padobranci su oni koji bahnu i kazu nesto u smislu Pape ebem ti sve po spisku, teleci pogledu nemas pojma, odosmo u propast s tobom itd. eh to su padobranci, medjutim s njima se slazes. Znaci treba Papeta psovati i nazivati telecim pogledom, da ne bi bio padobranac u tvojim ocima. O ostalim koji pljuju, ne trebam nista ni reci, jer sve mozes procitati, toliko uvreda i sta sve ne. Svi smo mi ljudi, svi mi grijesimo, tako isto i Pape, a da je Pape pogrijesio u ocima Osima, kao u vasim ocima, on bi sigurno letio, tj. ne bi mu bio produzen ugovor, to je bit svega. Treba sacekati i vidjeti sta ce biti, a ne branim ja Papeta jer ja njega volim, nego mi idu na zivce te teorije zavjere, prica o menadzerima i ostala suplja, jer nas je covjek preuzeo kada nas niko nije htio i napravio je nekakav rezultat, a za zemlju koja je kao BiH, baraz je itekako uspjeh. Sto prije skontamo da nismo velesila, bit ce nam svima lakse, a naravno da treba teziti boljem, medjutim u ovom momentu nismo fudbalska nacija koja se moze diciti talentima ili reci da nam tamo negdje ima igrac koji zasluzuje poziv a nije ga dobio.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 01 sep 2012, 13:51

gringobih je napisao/la:Ja sam ziv a kad to ne budem tad necu ni pisati nista!

Znaci vas zivotni stav je ako nekog ne mozes pobjediti priduzite mu bez obzira koiko taj radio pogresne stvari...

Razmislite jos jednom sta ste o rekli i kakvu poruku saljete ovoj maldjoj raji na forumu...
Ja samo zelim da ti ukazem da lajes na pogresnu osobu. Savez i ljudi u savezu su izabrali Safeta i istome produzili ugovor. Nije Pape dosao u Savez s dvije kile eksploziva i rekao: "il' mene selektora il' odosmo svi u 3 p...". Znaci ako ti Pape smeta onda ti i Ivica Osim smeta. To je isto ko kad bi ja rekao da mrzim Kinu al' su mi Kinezi bas dragi ljudi...

Samo shvati da ti nemas APSOLUTNO nikakav uticaj sto se tice izbora selektora. Nije ti to ko gradski/kantonalni/drzavni izbori pa da ti imas pravo glasa. Sto se tice izbora selektora ti si niko i nista, isto kao i ja, onaj deseti..itd.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2012, 14:01

Ja vam toplo preporucujem da se ne raspravaljate sa @gringom, lik je davno iskocio iz sina.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 14:16

Elegant je napisao/la:Ja vam toplo preporucujem da se ne raspravaljate sa @gringom, lik je davno iskocio iz sina.
Elegant zvani logika!!!
Sta ti imas kome preporucivati, pocisti smece ispred svojih vrata...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 01 sep 2012, 14:33

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja vam toplo preporucujem da se ne raspravaljate sa @gringom, lik je davno iskocio iz sina.
Elegant zvani logika!!!
Samo spamujes.. trosis neke velike rijeci, napadas visoko, da neko pomisli da smisleno pises// ako se rade pogresne stvari, ako se Sead pita, ako se izostavljaju veliki potencijali..nabroji 3 igraca koje smo izgubili zbog loseg poslovanja.. ti ovdje pricas o Kolasincu, koji nema kvalitet, da igra za reprezentaciju, Pandza je bolji od nj. i svi ovi koje vi spominjete, postoje dvije opcije: ili ce igrati za reprezentaciju, ili ce da propadnu totalno

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 14:37

sejo90 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Elegant zvani logika!!!
Samo spamujes.. trosis neke velike rijeci, napadas visoko, da neko pomisli da smisleno pises// ako se rade pogresne stvari, ako se Sead pita, ako se izostavljaju veliki potencijali..nabroji 3 igraca koje smo izgubili zbog loseg poslovanja.. ti ovdje pricas o Kolasincu, koji nema kvalitet, da igra za reprezentaciju, Pandza je bolji od nj. i svi ovi koje vi spominjete, postoje dvije opcije: ili ce igrati za reprezentaciju, ili ce da propadnu totalno
Od ovih pasa lutalica se ne moze vise ni na forum...Ma okanite se mene nisam ja ovdje tema...

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 01 sep 2012, 14:44

gringobih je napisao/la:
sejo90 je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Ja vam toplo preporucujem da se ne raspravaljate sa @gringom, lik je davno iskocio iz sina.
Elegant zvani logika!!!
Od ovih pasa lutalica se ne moze vise ni na forum...Ma okanite se mene nisam ja ovdje tema...[/quote]
Znas li ti smisao foruma, kretenu poremeceni( malo u tvom stilu ;) ) ako tebi misao da tvoje misljenje znaci nesto hrani sujetu, onda pisi gluposti i dalje, gluposti na koje ti svi pokusavaju ukazati.. biti poseban je fino, ali nemoj da imas posebne potrebe.. i dda , fcb poveznice bi mozda rijesile problem

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 14:51

dragan blatnjak dao eurogol za rostov
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 14:56

Usao u igru "el gigante"(D V rancic) i komentator kroz smijeh kaze da je pozvan u BiH repku i odmah poslije tog i da je iskusan igrac ali prespor...Inace usao je kod 0:3 za Braunsvajg i pokazao da moze igrati ali u Visockoj Bosni...

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 14:57

gringobih je napisao/la:Usao u igru "el gigante"(D V rancic) i komentator kroz smijeh kaze da je pozvan u BiH repku i odmah poslije tog i da je iskusan igrac ali prespor...Inace usao je kod 0:3 za Braunsvajg i pokazao da moze igrati ali u Visockoj Bosni...
eto nek si ti brz samo kad treba popljuvati nekoga

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 01 sep 2012, 14:58

Nedimko je napisao/la:
gringobih je napisao/la:Usao u igru "el gigante"(D V rancic) i komentator kroz smijeh kaze da je pozvan u BiH repku i odmah poslije tog i da je iskusan igrac ali prespor...Inace usao je kod 0:3 za Braunsvajg i pokazao da moze igrati ali u Visockoj Bosni...
Ovo je citiranje...Dzekin mali...
I po stoti put okanite se mene nisam ja tema ove emisije...

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 01 sep 2012, 15:01

gringobih je napisao/la:
Nedimko je napisao/la:
Ovo je citiranje...Dzekin mali...
I po stoti put okanite se mene nisam ja tema ove emisije...
idi kopaj kukuruz nisi ti za kompa

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 sep 2012, 15:34

sejo90 je napisao/la:ti ovdje pricas o Kolasincu, koji nema kvalitet, da igra za reprezentaciju
A to mi samo pozivamo ove sa kvalitetom? Vrancic klupa u 2. BL, Vranjes bez kluba, PL BiH igraci koji nemogu meda protiv Slovenaca i Crnogoraca? Vrsajevica, koji nije uspio u Ceskoj pa nazad u PL BiH, pa sad u Hajduk koji je sjena samog sebe. Naigrao se velikih utakmica. Igra nam desnjak Besic lijevog beka, pozicija koju taj koji "nema kvalitet" moze prirodno igrati.

I onda pricas ovdje nesto o "kvalitetu" za reprezentaciju.

I jos ove amatere poredis sa Schalke 04 koji je zavrsio na 3. mjestu Bundeslige iza Bayerna i Dortmunda. Bayern, onaj finalist Champions League, koju ce ove godine igrati Schalke. Takmicenje u kojem i Kolasinac moze upisati svoje nastupe jer ce ga Stevens sigurno ubaciti u igru, sa 19 godina. Takmicenje, sto ce ovi "kvalitetni" da prate na TV uz pivu i cigaru.

Gdje logika prestaje...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 sep 2012, 15:55

Principatus je napisao/la:
sejo90 je napisao/la:ti ovdje pricas o Kolasincu, koji nema kvalitet, da igra za reprezentaciju
A to mi samo pozivamo ove sa kvalitetom? Vrancic klupa u 2. BL, Vranjes bez kluba, PL BiH igraci koji nemogu meda protiv Slovenaca i Crnogoraca? Vrsajevica, koji nije uspio u Ceskoj pa nazad u PL BiH, pa sad u Hajduk koji je sjena samog sebe. Naigrao se velikih utakmica. Igra nam desnjak Besic lijevog beka, pozicija koju taj koji "nema kvalitet" moze prirodno igrati.

I jos ove amatere poredis sa Schalke 04 koji je zavrsio na 3. mjestu Bundeslige iza Bayerna i Dortmunda. Bayern, onaj finalist Champions League, koju ce ove godine igrati Schalke. Takmicenje u kojem i Kolasinac moze upisati svoje nastupe jer ce ga Stevens sigurno ubaciti u igru, sa 19 godina. Takmicenje, sto ce ovi "kvalitetni" da prate na TV uz pivu i cigaru.

Gdje logika prestaje...
Sto se Vrancica tice,mislim da se on poziva iskljucivo zbog njegovog mladjeg brata koji je talenat.Inace nevidim drugog razloga zasto je on tu.Jer bi cak i ja bolje igrao od njeg.Kolasinac je ogroman talenat i treba ga pozvati.Ne u super vaznim utakmicama protiv Grcke i Slovacke,ali nebi nas ubilo da momak odigra zadnjih 5 minuta protiv lihtenstajna.Kada ih vec do tada posteno natrpamo i bude sve rijeseno sto se tekme tice.ili u nekim prijateljskim tekmama.Mene najvise ljuti sto se pozivaju penzioneri iz lijevih liga da igraju prijateljske utakmice.Samo cu reci trebamo se ugledat na nijemce.Oni svoje mlade forsiraju,pa cak i kad sjede na klupi (ozil je igrao u prijateljskim tekmama za A repku njemacke iako je sjedio na klupi u werderu).Treba im pruziti sansu.Neki ce se razviti i postati super igraci poput Ozila,dok ce drugi na trenutak bljesnuti i propasti David Odonkor (igrao sad u 3 ligi njemacke).Ono sto zelim reci nema garanta da ce bilo koji igrac postati superzvijezda igracina ili neki prosjek.A da sam ja selektor i da biram izmedju 2 igraca iste kvalitete ili barem priblizne,uvijek bi odabrao onog mladjeg.Jer su mu vece sanse da se razvije.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 01 sep 2012, 17:04

Principatus je napisao/la:

Gdje logika prestaje...
Jarane,
ne kazem da se ovaj decko ne treba pozvati. Ali npr mali Besic aka Duracell je bio i mladji kad je usao u BL za Hamburg. Besic je samo takve pohvale dobijao sa svih strana. Duracell, daleko najvise trci, forma ubija i onda fljas nigdje ga nema.
Ovaj Vranicic ne znam ni ja sta trazi u A repci al tako je.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 sep 2012, 17:59

@tmovac

Pa nebi nas zabolilo, ni da je odigrao citavu utakmicu protiv Wales. Ili citavu protiv ovih slabijih ekipa, ma i da je samo usao 15 minuta ili ostao na klupi. Isto to vazi za Zukanovica. Ali glavno da su ovi navedeni dobili sansu, a veze sa vezom nemaju. To me ljuti.

Pa Njemacka je tako reci poslala svoju U21 na SP. Pa bolje ovim mladima sa ogromnim potencijalom dati sansu. Procitajte sta kaze Stevens za njega. Da nema pada u kvalitetu momcadi kada ga ubaci u igru. A lijevi bek nam rak rana, DM nam je u 2. Ruskoj ligi. Stopera imamo 2. Dva stopera. Kamo srece da Bicakcic vise sredi te papire. Susic ce rijesavati probleme usred kvalifikacija.

@Soko

Besic je imao problem sa svojim stavom. Isto tako je dosao u HSV kada su se ovi poceli raspadati. A sad jos budaletina od trenera. Nadao sam se dace preci u 2.BL. Poziv koji mu je bio upucen, je bio apsolutno tacan u to vrijeme. Upravo nije opravdan. Sve se mijenja, nista nije staticno. Nemoze se nikome buducnost predviditi, ali bolje je davati ovima sansu koji mogu jos mnogo napraviti od svoje karijere, nego upucivati pozive igracima koji nam nisu niti ce biti od pomoci.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 sep 2012, 18:58

Principatus je napisao/la:@tmovac

Pa nebi nas zabolilo, ni da je odigrao citavu utakmicu protiv Wales. Ili citavu protiv ovih slabijih ekipa, ma i da je samo usao 15 minuta ili ostao na klupi. Isto to vazi za Zukanovica. Ali glavno da su ovi navedeni dobili sansu, a veze sa vezom nemaju. To me ljuti.

Pa Njemacka je tako reci poslala svoju U21 na SP. Pa bolje ovim mladima sa ogromnim potencijalom dati sansu. Procitajte sta kaze Stevens za njega. Da nema pada u kvalitetu momcadi kada ga ubaci u igru. A lijevi bek nam rak rana, DM nam je u 2. Ruskoj ligi. Stopera imamo 2. Dva stopera. Kamo srece da Bicakcic vise sredi te papire. Susic ce rijesavati probleme usred kvalifikacija.

@Soko

Besic je imao problem sa svojim stavom. Isto tako je dosao u HSV kada su se ovi poceli raspadati. A sad jos budaletina od trenera. Nadao sam se dace preci u 2.BL. Poziv koji mu je bio upucen, je bio apsolutno tacan u to vrijeme. Upravo nije opravdan. Sve se mijenja, nista nije staticno. Nemoze se nikome buducnost predviditi, ali bolje je davati ovima sansu koji mogu jos mnogo napraviti od svoje karijere, nego upucivati pozive igracima koji nam nisu niti ce biti od pomoci.
Najgore je sto mi svi hocemo da nam dodju na noge i da nas mole,kume jos i da plate sto ce igrat u repci.I opet ako to sve i urade mi im kazemo imamo mi takvih na hiljade.Treba svu nasu djecu vezati za nas.Obavljati razgovore.Vrbovati.Pokazati im da racunamo na njih,da nam je stalo.Zaposliti ako treba i pravnika koji bi sredjivao papirologiju oko drzavljanstva.Olaksati im vracanje pod nasu zastavu maksimalno.Jest da bi to bio dodatni trosak,ali bi se vremenom isplatilo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 sep 2012, 19:25

TMovac je napisao/la: Najgore je sto mi svi hocemo da nam dodju na noge i da nas mole,kume jos i da plate sto ce igrat u repci.I opet ako to sve i urade mi im kazemo imamo mi takvih na hiljade.Treba svu nasu djecu vezati za nas.Obavljati razgovore.Vrbovati.Pokazati im da racunamo na njih,da nam je stalo.Zaposliti ako treba i pravnika koji bi sredjivao papirologiju oko drzavljanstva.Olaksati im vracanje pod nasu zastavu maksimalno.Jest da bi to bio dodatni trosak,ali bi se vremenom isplatilo.
Apsolutno. Sve nase igrace.
Nema izgovora, pa i kad su susjedi za njima, onda pojacati trud za 100%.

Kvalifikovati se sa ovim jakim igracima koji rastu u jacim klubovima, ubaciti te milione u infrastrukturu, u klubove, dici nas fudbal i ligu na jaci nivo. Moramo izbiti iz te tame, a to nam sportski moze uspjeti sa repkom.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: DeeWa, Futbol, HariTz, LeCoq, muxa, Sveti, tuzlanskinacin i 63 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []