FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

HzSM
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la HzSM » 31 avg 2012, 21:14

payton je napisao/la:
barbarez je napisao/la:kucam preko ps3 jer mi je rikno komp ,pa ne mogu biti opsiran,ali me zanima mozel se ikad vodit normalna rsprava medju nama.
pisat ko je bolji ,uspjesniji je relativna stvar.svako ima svoje argumente,i toga se drzi.cinjenica da je sarajevo imalo u zadnjih par godina najbolje rezultate u europi.a osvojilo 1 titulu i uglavnom igralo 2 takmicenje po jacini.razlike ima,ali je imalo najbolje rezultate.nije uredu isto ocjenjivati ligu prvaka i ligu uefa.isto tako neko krene od 1 a neko od 2 ili 3 pretkola,pa nije ok tako pikati bodove,mozda tu ima neki olaksica ali treba biti svjestan razlike.pise se da zelje nije bilo 5 god. a zaboravlja se da su svi klubovi postali nosioci zbog zeljinih bodova 2002.,pa se pocelo prolazit,pa je sarajevo kasnije uz jos zeljinih pobjeda donosilo bodove,jer se tad drugacije bodovalo.te tabele su relativna stvar,koliko truba klubova je ispred npr liverpoola i drugih,a jel to realno.realnost je da je zeljo u 10 god osvojio 4 titula a sarajevo 1,realnost da sarajevo puno bolje u uefa takmicenju,svak ima svoje argumente ali je poenta da treba cijenit tudje rezultate a ne samo svoje postovat a druge omalovazavat.tabele se mijenjaju,a historija ostaje.treba postovat rezultate,a navijacki ce se uvijek navlaciti, .sarajevo ne volim al ga postujem

sve bi bilo to ok da se TVOJI ne nakace iste sekunde na ovaj forum i pocnu provocirati{primjer sinocenjeg debakla male zete)
zelju naravno mrzim ali ga postujem
Jos da imas sta postovati... :roll: :roll: :roll:

payton

Post Postao/la payton » 31 avg 2012, 21:56

haj da tu mudrost obrnemo pa kazemo da ima onih sto utorkom igraju a dali bi sve pa i guze da mogu proci jedno predkolo
naravno da ne prime 5-6-7 kom i da im igraci ne pricaju kako je maribor ekipa po mjeri , koju su prizeljkivali
kad se saznalo da igramo sa levskim..ama bas svi strumfovi su svrsavali sa pricama o 10 kom u nasoj kanafi..zato tisu i cekajte bagere
YES.WE.DID.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 31 avg 2012, 22:09

payton je napisao/la:haj da tu mudrost obrnemo pa kazemo da ima onih sto utorkom igraju a dali bi sve pa i guze da mogu proci jedno predkolo
naravno da ne prime 5-6-7 kom i da im igraci ne pricaju kako je maribor ekipa po mjeri , koju su prizeljkivali
kad se saznalo da igramo sa levskim..ama bas svi strumfovi su svrsavali sa pricama o 10 kom u nasoj kanafi..zato tisu i cekajte bagere
i ja ne poznajem niti jednog strumfa da nije trljao ruke i rekao da ce proci Maribor... Posebno poslije onih Maltezana su pricali o nasoj katastrofi, a njih Maribor sasije u sve sesn'est, i na kraju Maribor ispade velesila, gigant, klub makar u rangu nekih klubova iz Rusije, Portugala i sl. Tako da samo suplju prosipate i uhvatite se svoje avlije...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 31 avg 2012, 22:17

Vala payton rusis sve rekorde izgleda! 24/7!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 01 sep 2012, 00:56

kralj_je_mrtav je napisao/la:
payton je napisao/la:haj da tu mudrost obrnemo pa kazemo da ima onih sto utorkom igraju a dali bi sve pa i guze da mogu proci jedno predkolo
Ti se toga ne sjecas garant, pa ne znam koji se klinac javljas. Ovaj post je bio za one malo ozbiljnije. Ne mozes od ove djecurlije se ni prisjetiti nekih davnih dobrih vremena :lol:

Igrali su i oni ujutro dosta dobro, da ne bi bilo zabune.
Pa i sada je tako, ovi manji igraju subotom, dok veliki igraju nedeljom recimo od 19:00.

payton

Post Postao/la payton » 01 sep 2012, 11:51

kralj_je_mrtav je napisao/la:
Ti se toga ne sjecas garant, pa ne znam koji se klinac javljas. Ovaj post je bio za one malo ozbiljnije. Ne mozes od ove djecurlije se ni prisjetiti nekih davnih dobrih vremena :lol:

Igrali su i oni ujutro dosta dobro, da ne bi bilo zabune.
imam godina ko i ti strumfe...ako ne i vise (1965)
YES.WE.DID.

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 12:11

Al' ste aktivni. :D
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 01 sep 2012, 12:16

Pobjeda - lagana. slika

Bitno je dobro ispuniti sjever, zbog špice i zbog "ostalih" razloga.
Zato, SVI NA SJEVER!
ESTRANEI ALLA MASSA

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 14:40

Sesar: Nije što ja igram tu, ali Sarajevo je najbolji klub u BiH i svi su toga svjesni!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 sep 2012, 14:47

High je napisao/la:
Sesar: Nije što ja igram tu, ali Sarajevo je najbolji klub u BiH i svi su toga svjesni!
Ajde iskreno, po cemo ste vi to najbolji tim u BIH?

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 14:51

Nemoj samo reći da je željezničmar. Šampioni bez sajta do jučer bukvalno.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 01 sep 2012, 14:58

High je napisao/la:Nemoj samo reći da je željezničmar. Šampioni bez sajta do jučer bukvalno.
Stani, stani... U ovome i lezi problem jer vi ocigledno gledate da li nekome sajt trenutno radi ili ne da bi ga proglasili najboljim timom u BIH. Ja necu reci da smo mi najbolji tim, i nikada necu sa svog gledista to tvridti, ali vjeruj svi dobro znaju tko je to, samo sto mediji na sve moguce nacine pokusavaju izjednaciti vas i nas. ;)

Nije problem, ja cu ti reci iskreno, vi imate 10 puta bolji marketing, sajt i sve te zajebanciji, ali ako vi i mi imao prefiske FK ispred imena timova, znaci da se gledaju rezultati gdje smo daleko ispred vas... Realno govoreci...

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 15:00

Kad budete u svim segmentima dominirali nad ostalim premijerligašima, kad budete imali igrače koji su plaćeni sa 20 milja mjesečno, kad bude na stadionu najmanje 10 milja, kad budete igrali u grupnim fazama evropskih takmičenja, onda ću vam pružiti ruku i čestitati da ste najbolji klub u BiH. Kad budete u poziciji kao što je sad Dinamo naspram ostalih u Hrvatskoj, onda ćete biti broj jedan ovdje kod nas. Ovo je sad sve u pet deka. I imaš plus jer si skontao ko je malouman.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2012, 15:04

High je napisao/la:Kad budete u svim segmentima dominirali nad ostalim premijerligašima, kad budete imali igrače koji su plaćeni sa 20 milja mjesečno, kad bude na stadionu najmanje 10 milja, kad budete igrali u grupnim fazama evropskih takmičenja, onda ću vam pružiti ruku i čestitati da ste najbolji klub u BiH. Kad budete u poziciji kao što je sad Dinamo naspram ostalih u Hrvatskoj, onda ćete biti broj jedan ovdje kod nas. Ovo je sad sve u pet deka. I imaš plus jer si skontao ko je malouman.
Dominirali u svim segmentima, nemamo sa 20 milja ali imamo sa 10 milja. Na stadionu je znalo biti i 12 milja ne svaku utakmicu ali je bilo(10 milja svaku utakmicu nema ni Dinamo, Hajduk, Crvena Zvijezda, Partizan). Grupnu fazu igrali i to dosli do polufinala. Daj sapu cuko, sve nabrojano ispunjeno.
NO PYRO NO PARTY

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 15:05

Zezaš se? :shock:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 sep 2012, 15:05

Samo ču reči : IVAN SESAR
Sarajevo ljubavi moja!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 01 sep 2012, 15:07

HannahMontana je napisao/la:Meni samo nije jasno kako se nakotite u sekundi ovdje.....Sta je reci?
ovo nema veze sa sarajevom,al haj majketi mi objasni sta vam predstavlja ovo ...sta je reci....ne kontam ove seljacke postapalice,ali vidim da se rasirila.tako reci ima smisla,ali ovo nidje veze koristite je i gdje treba i gdje netreba,cuj sta je reci. :mrgreen:
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2012, 15:10

High je napisao/la:Zezaš se? :shock:
Ne
NO PYRO NO PARTY

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 01 sep 2012, 15:12

barbarez je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Meni samo nije jasno kako se nakotite u sekundi ovdje.....Sta je reci?
ovo nema veze sa sarajevom,al haj majketi mi objasni sta vam predstavlja ovo ...sta je reci....ne kontam ove seljacke postapalice,ali vidim da se rasirila.tako reci ima smisla,ali ovo nidje veze koristite je i gdje treba i gdje netreba,cuj sta je reci. :mrgreen:
Ma dobro nema smisla objasnjavati "seljacke uzrecice" jednom emancipovanom gradjaninu kao sto je vasa malenkost!
Imas moj duboki naklon i ispriku veliki gradjanine!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 sep 2012, 15:12

Broj titula je jedino realno mjerilo, i koje bi u procesu ocjenjivanja uspjesnosti 2 kluba nosilo najvise bodova. Zatim su tu nastupi u Evropi, koji su druga najbitnija stavka. Zatim navijaci (brojnost), omladinski pogon, stadion, prodaja igraca, marketing, itd. itd. A poslije dolazi sajt, dizajn dresova, Fan Shop i slicna sranja kojima se Njanjajevo ponosi i tvrdi da su jaci od nas klub ako to imaju bolje ili prije uvedu i sl... Kad Sarajevo proda igraca, pa i za pare koje Zeljo odbija za svoje najbolje igrace (sto nisu vec par godina) tad mogu reci da su na nekom putu, a ovako ce i dalje ici po Turskoj i traziti sadake...

Zna se ko je broj 1 u BiH, i najteze je podnijeti pocetak dominacije (tj. ove 3 godine) a poslije ce biti puno lakse... Zeljo je broj 1 u BiH po svim BITNIM segmentima (osim po Evropi, ali i tu smo jako blizu, jer ima i zvanicna statistika), koji bi trebali da budu bitni svakom normalnom navijacu (al dobro pitari su nesto drugo), a ovi sto ne zele sebi to da priznaju i dalje ce reci nasi idu u Tursku, nasi imaju semafor dobar, iznajmljuju ga, imaju sistem za pracenje pulsa igracima, imaju dres sa bordo i nandzarastom lajnom po sredini, itd. itd.

I navijaci Zelje se malo dizu, jer zaboravljaju da su do 2007 bili losiji od Sarajeva, sve se to moze promijeniti danas-sutra ako se neke stvari poklope, odnosno ne poklope, zato ne pristajte malenim komsinicama na muku jer znaju i oni da jos dosta pure treba jesti da se stignu trofeji, posjeta i stabilnost poput Zelje.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, nedimmmm1337 i 26 gostiju.