Da pojasnim, moraju dva igrača do 21 startati i jedan biti na klupi, znači ukupno 3 a minimalno 2 moraju biti u početnom sastavu. Što se tiče Efendića i on je do 21., ove sezone u tu kategoriju spadaju igrači rođeni 01.01.1991 i mlađi, bez obzira da li su tokom sezone napunili 22.[/quote]sony_91 je napisao/la:Sada sam pogledao Samir Efendić rođen je 10.05.1991, što znači da mu je nastala 22 godina,Slobodanpad1945 je napisao/la:On je ekstra igrač, njega treba zadržati. Igr'o je i za mladu reprezentaciju.Patrice_Evra_3 je napisao/la:
Ušao je protiv Iskre posljednjih 15 minuta susreta umjesto Mahovića.
Efendić je mlad i perspektivan igrač tako da je pred njim svijetla budućnost,
nadam se u dresu BratstvaČudi me da njega ne koristi kao jednog od U-21 igrača. Jest da Rizvanović drži njegovu poziciju sad, ali mog'o bi jednog od njih dvojice prekomandovati u vezni red.
a Armin Mahović(kojeg je kasnije zamijenio Samir) je rođen 28.11.1991(vjerovatno je to i razlog)
Vjerujem da će uprava htjeti zadržati Efendića,to je kao što sam napisao vrlo zahvalan i perspektivan igrač.
Što se tiče Rizvanovića mislim da je vrhunski igrač za ove lige, može igrati na svim pozicijama, meni lično jedan od
najboljih protiv Slobode.
E hvala @sony

Što se tiče igrača koje uprava Bratstva iz (U-21) ima na raspolaganju su :
Vezni red:Kenan Hafizović,Samir Efendić,Armin Mahović,Ermin Muslimović,Damir Murselović
Napadać:Ibrahim Husejnović(17 godina)