Ne nasi navijaci iz BiH, vec Englezi navijaci Man Citya.LarryDavid je napisao/la:A sto ti se Mi gadimo? Sta nam fali?sanji je napisao/la:Bitno je da Mancini vise ne place, dobio je svoje igrace. Kako mi se gadi ovaj club to nije normalno,ali bukvalno mi se sve gadi od trenera do navijaca pa i saigraca, znaci kompletan club. Fuj.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/manches ... rava/80524" onclick="window.open(this.href);return false;
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
to što je city oborio rekorde reprezentaciji BIH ne pomaže dok naš najbolji igrač grije klupu ako je Džeko pošten i ako kako kaže voli državu neka bude fer i prepusti mjesto Ibiševiću u prvom sastavuLarryDavid je napisao/la:A sto ti se Mi gadimo? Sta nam fali?sanji je napisao/la:Bitno je da Mancini vise ne place, dobio je svoje igrace. Kako mi se gadi ovaj club to nije normalno,ali bukvalno mi se sve gadi od trenera do navijaca pa i saigraca, znaci kompletan club. Fuj.
http://sportsport.ba/ino_fudbal/manches ... rava/80524" onclick="window.open(this.href);return false;
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.
Eto ga?
Baloteli nemoze igrati sutra?
Da vidimo sada sta će Mancini izmisliti da se pokaki na Dzeku?
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Pocece sa jednim napadacem ko da gledam.Batko je napisao/la:Eto ga?
Pa mora uklopiti ova nova pojacanja, tj sa tri dmc.maxuz baxuz je napisao/la:Pocece sa jednim napadacem ko da gledam.Batko je napisao/la:Eto ga?
Da vidimo sada sta će Mancini izmisliti da se pokaki na Dzeku?![]()
Odakle to da Balo ne može sutra igrati 
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sutra ne može igrat ni Dzeko jer je utakmica danas u 18:30 sati
, a za danas ne znam mozel Balotelli...
Da, Da
Ne vidim da je ijedan medij napisao da ne može igrati danas
Ide na lasersku operaciju očiju u utorak, ne smije vise igrati sa sočivima?
Ako je tako onda bi Džeko trebao 100% igrati s obzirom da je prešao Mancini na sistem 3-5-2, a i falilo bi mu kvaliteta u napadu.
Tacno je da Balotelli nece igrat:
Taman da Dzekson udje u formu pred tekme reprezentacije.Manchester City manager Roberto Mancini has confirmed that Mario Balotelli will undergo eye surgery on Tuesday.
The 22-year-old Balotelli can no longer tolerate wearing contact lenses and requires surgery to correct his myopia.Mancini said the Italian striker will not feature in City's match with Queens Park Rangers on Saturday.
"Mario is not ready to return to the pitch yet. He no longer seems to tolerate contact lenses. He's feeling alright now, but the problem can return any time," Mancini said.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kao što vam rekoh? 
Ja pišem samo provjerene info!
Svaka cast.Batko je napisao/la:Kao što vam rekoh?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Blek_Stena
- Kontakt:
E da ga hoce danas ostavit na klupi i uvest u 88 minuti
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
Boli ga racku, otišla mu je glavna konkurencija, De Jong. 
U kolko igrati DJeko? 
Manchester City manager Roberto Mancini has confirmed that Mario Balotelli will undergo eye surgery on Tuesday.
The 22-year-old Balotelli can no longer tolerate wearing contact lenses and requires surgery to correct his myopia.Mancini said the Italian striker will not feature in City's match with Queens Park Rangers on Saturday.
"Mario is not ready to return to the pitch yet. He no longer seems to tolerate contact lenses. He's feeling alright now, but the problem can return any time," Mancini said.
Joj volio i ja da meni plate tu operaciju...jer imam isti problem sa ocima kao Balo
Samo sto moze biti komplikacija, iako su rijetke, ali valjda nece Balo biti toliki nesretnik
Joj volio i ja da meni plate tu operaciju...jer imam isti problem sa ocima kao Balo
Samo sto moze biti komplikacija, iako su rijetke, ali valjda nece Balo biti toliki nesretnik
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Papastathopoulos
- Kontakt:
FakatmandraX je napisao/la:Boli ga racku, otišla mu je glavna konkurencija, De Jong.
Ako danas ne zaigra, nek se vrati u sarajevo i nek se ne vraca vise
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bitno je da igra... Bit ce i sad sigurno nekih 60 minuta, za dalje ne znam...
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
bit ce da ce poceti samo s tevezom, bit ce bilo sta samo da mu dzeko ne igra
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, hansbosna, Vaya i 42 gosta.