E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL

Moderator/ica: GracanicaAA
E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL
elvis cergic dao gol ...mani mi togabrochi28 je napisao/la:E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL
krenuli su danas u 14hkenanSN1996 je napisao/la:Jesu li vam igraci krenuli danas ili ce na dan utakmice krenuti ? Ako dolazite na nocenje ... Imat cete najbolje gostoprimstvo nego u bilo kojem drugom gradu !Sretno i vama sutra ali bodovi ostaju u Bihacu .
Zasto se provaljujes?brochi28 je napisao/la:E ova ti je dobra bila, toliko ste dobri bili da je Šušnjar na kraju morao sam sebi dati gol da bi vi ušli u PLsef_mafije je napisao/la:zadnji put kad sam biou bihacu na tekmi poderali smo jedinstvo i usli u PL
Sigurno si mislio na jedninu, tj bod ostaje u BihaćukenanSN1996 je napisao/la: Sretno i vama sutra ali bodovi ostaju u Bihacu .
Cestitke na bodu (i to iz Bihaca -direktni konkurenti)Ljumani_Banovici je napisao/la:Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
Svaka čast igrači, tako se igra, a sad u PREMIJER LIGU !
ajde i ti ne seri sa tim "toliko o VELIKOM BIHAĆU" ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
vi ste ga digli tako visoko, nisam ja.Emir93 je napisao/la:ajde i ti ne seri sa tim "toliko o VELIKOM BIHAĆU" ..Ljumani_Banovici je napisao/la:Toliko o VELIKOM BIHAĆU. Uzeli smo i njima bod.Dvije gostujuce utakmice 4 boda. Više nego odlično.
da je bilo suncano vrijeme qrac bih vi moj izvukli bod ali nema veze sta je tu je idemo dalje !
Jao euforije hahahahaLjumanM95 je napisao/la:Hvala komšije, hvala, sretno i vama!
U subotu svi na stadion da momke podržimo protiv Goražda jer su to u ove 2 gostujuće utakmice zaslužili. Treba uraditi dobru reklamu za utakmicu da se što više raje skupi da napunimo zapad i aBd upišemo nova 3 boda. Svi u kredit mahalu u subotu!
Bod je bod,mozes da pjevas borbene sinekenanSN1996 je napisao/la:Jako ste losa ekipa . Mi se jesmo uzigli to stoji ali vi ste iz jednog napada kao i u Kladusi dali gol . Niste ni igre imali . ne gledajte na Premier ligu sa onakvom igrom kojom ste danas izvukli bod . Cestitam vam i sretno dalje u prvenstvu .