FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
"Oj Tuzlo šta si dočekala. Dok se otvara treće panonsko jezero, Sloboda ti od Podgrmeča gubi....Žalosno zbog grada, kluba i tradicije, nedaj Bože nikome! "
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
hajde ba sta tebe briga ba. Gledaj svoju Gradinu i cao.Benjo_AFC86 je napisao/la:"Oj Tuzlo šta si dočekala. Dok se otvara treće panonsko jezero, Sloboda ti od Podgrmeča gubi....Žalosno zbog grada, kluba i tradicije, nedaj Bože nikome! "
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Rekoh ja ..samo da ne primimo bezveze gol kao u Gračanici ..i baš se to dešava.
Jeb'o ih korner i hljeb.
Jeb'o ih korner i hljeb.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:hajde ba sta tebe briga ba. Gledaj svoju Gradinu i cao.Benjo_AFC86 je napisao/la:"Oj Tuzlo šta si dočekala. Dok se otvara treće panonsko jezero, Sloboda ti od Podgrmeča gubi....Žalosno zbog grada, kluba i tradicije, nedaj Bože nikome! "
ma kopiro od Kusturice sa fb

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- King Kenny
- Kontakt:
A u pm hajde uvalite makar jedan,pa bod,bod
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
-
- Moderator
- Kontakt:
citirao sam lika jednog šta je napisao na fb, a ne vidim da mi je zabranjeno pisati ovdefukara87 je napisao/la:hajde ba sta tebe briga ba. Gledaj svoju Gradinu i cao.Benjo_AFC86 je napisao/la:"Oj Tuzlo šta si dočekala. Dok se otvara treće panonsko jezero, Sloboda ti od Podgrmeča gubi....Žalosno zbog grada, kluba i tradicije, nedaj Bože nikome! "

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I bog, i bogJTS je napisao/la:Rekoh ja ..samo da ne primimo bezveze gol kao u Gračanici ..i baš se to dešava.
Jeb'o ih korner i hljeb.

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
E imo je od koga kopirat fakat, ne mogu vise da citam takve stvari.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
Meni se je činio kao jak trener Ibraković no ovo što gledam ipak on je samo trener za ovu ligu.Ovaj Ključanin što vodi Podgrmeč je daleko najbolji trener u ligi i mislim da bi jedino jedan takav trener mogo Slobodu izvuci na pravi put...Ipak za Tuzlu kao grad i Slobodu kao klub ova liga nije..

Bio sam prvo poluvrijeme samo, Podgrmeč duplo bolji, vi akcije niste imali kako treba.. Slaba vam je ovo ekipa ako hoćete nazad u Premier ligu.. Pozz
Vratit Soka jer mi se cini kao jedina osoba koja moze ovo prodrmat 

...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
merdanovic je napisao/la:Meni se je činio kao jak trener Ibraković no ovo što gledam ipak on je samo trener za ovu ligu.Ovaj Ključanin što vodi Podgrmeč je daleko najbolji trener u ligi i mislim da bi jedino jedan takav trener mogo Slobodu izvuci na pravi put...Ipak za Tuzlu kao grad i Slobodu kao klub ova liga nije..
ibrakovic je suspendovan i ne vodi ekipu vec drugo kolo ...
Pisam ih , dzaba se nerviram 

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Jeb*na sramota. Kao da su nam igrači visoki po 1.30 m ..jeb'o ih hljeb, znaju l' makar skakat', ako ništa drugo ?!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
nema od povratka u pl nista,ibrak momentalno otkaz
ovaj komentator na radiu kaze da ekipu podgrmeca cine SVE bivsi kadeti i juniori PODGRMECA ... ni jedan igrac sa sa strane ... znaci odprilike svi momci iz iste mahale su danas nadigrali i pobijedili SLOBODU !!! 

- King Kenny
- Kontakt:
Ovako vise ne ide,nesto se mora promjenit,dal trener il igraci boli me qrac, ovo je sramota,sreca pa su konkurenti kiksali al ako nasi nastave da ovako gube utakmice i primaju golove onda jbg.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Da li će nakon ovih dešavanja konačno rukovodstvo Slobode preuzeti odgovornost, jer nisu u mogućnosti igračima i stručnom štabu obezbijediti normalan rad?
Očekivati pobjedu na vrućem gostovanju u Sanskom Mostu, a ekipu poslati na dan utakmice, to je van svake pameti...
Mislim ja da vi imate prevelika očekivanja i da ste previše potcijenili ovu ligu (mislim na navijače). Sloboda je favorit uz Jedinstvo i Bratstvo, ali favoriti nisu uvijek pobjednici.
Ovo je tek početak sezone, pa ne vidim razloga da budete razočarani, osim ako ste očekivali svih 30 pobjeda.
Osim toga, primiti gol iz kornera je kao primanje bilo kakvog drugog gola. Ili bolje rečeno nakon kornera.
Ovo je tek početak sezone, pa ne vidim razloga da budete razočarani, osim ako ste očekivali svih 30 pobjeda.
Osim toga, primiti gol iz kornera je kao primanje bilo kakvog drugog gola. Ili bolje rečeno nakon kornera.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.