Imao je i Hoffenhaim cijelu polusezonu ko iz snova pa je na kraju ostao i bez EuropeDevil je napisao/la:Kako mogu cetiri utakmice biti plod slucajnosti molim te ?Rios je napisao/la:Veceras cemo vidjeti def jesu li ove igre Slavije dosad slucajne ili su plod kvaliteta..Nadam se da su se nasi oporavili 100% i da cemo biti na nivou veceras i pobjeda bi onda bila logican slijed dogadjaja..Ocekujem i pristojnu posjetu,ali samo pristojnu,nista vise od toga..Moja procjena nekih 5000..![]()
Jedna,eventualno dve i to je to,cetiri nikako ne mogu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Cuj ovog se**nje Sesara haha. E decko decko...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
To nije sreca,nego (ne)kvalitet protivnika.Sreca je kada ti stvoris jednu priliku i das gol,a protivnik pogadja precke i stative,masi zicere...Rios je napisao/la:Imao je i Hoffenhaim cijelu polusezonu ko iz snova pa je na kraju ostao i bez EuropeDevil je napisao/la:Kako mogu cetiri utakmice biti plod slucajnosti molim te ?Rios je napisao/la:Veceras cemo vidjeti def jesu li ove igre Slavije dosad slucajne ili su plod kvaliteta..Nadam se da su se nasi oporavili 100% i da cemo biti na nivou veceras i pobjeda bi onda bila logican slijed dogadjaja..Ocekujem i pristojnu posjetu,ali samo pristojnu,nista vise od toga..Moja procjena nekih 5000..![]()
Jedna,eventualno dve i to je to,cetiri nikako ne mogu.Zasto je nemoguce da je Slavija do ovih pobjeda dosla zahvaljujuci krizama Borca i Sirokog recimo (koji je nakon toga smijenio i trenera ako se ne varam sto znaci da situacija i nije bila sjajna u tom periodu) a ne zahvaljujuci svojoj kvaliteti?? Veceras ako uzmu nama bod ili sva tri eventualno,ili eto u najmanju ruku da nas dobro namuce ja cu reci da se def radi o kvaliteti
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@Devil
Sto ce reci da nije ni do kvaliteta Slavije,zar ne? Evo veceras ce imati najkvalitetnijeg protivnika trenutno u PL pa cemo vidjeti..Ekipa koja je ostvarila takve rezultate zahvaljujuci samo sebi i svom znanju veceras ce morati biti opasan protivnik,da ne kazem ravnopravan
Sto ce reci da nije ni do kvaliteta Slavije,zar ne? Evo veceras ce imati najkvalitetnijeg protivnika trenutno u PL pa cemo vidjeti..Ekipa koja je ostvarila takve rezultate zahvaljujuci samo sebi i svom znanju veceras ce morati biti opasan protivnik,da ne kazem ravnopravan
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- storm_raider
- Kontakt:
Slavija ima za nase uslove odlicnu ekipu, to se vidjelo jos na kraju prosle sezone. Ja sam pisao tad jos na temi Slavije da ocekujem da se ove sezone do kraja bore za ulazak u Europu. Veceras ocekujem pobjedu mog Zelje, pa makar i jedan razlike. Nije nimalo protivnik naivan, kao sto neki misle. Nece valjda biti nepotrebnih gluposti na tribinama. Ocekujem pravi derbi.Devil je napisao/la:Kako mogu cetiri utakmice biti plod slucajnosti molim te ?Rios je napisao/la:Veceras cemo vidjeti def jesu li ove igre Slavije dosad slucajne ili su plod kvaliteta..Nadam se da su se nasi oporavili 100% i da cemo biti na nivou veceras i pobjeda bi onda bila logican slijed dogadjaja..Ocekujem i pristojnu posjetu,ali samo pristojnu,nista vise od toga..Moja procjena nekih 5000..![]()
Jedna,eventualno dve i to je to,cetiri nikako ne mogu.
Veceras na jugu nakon dosta vremena...
Sport je lijek za tijelo i duh.
I ne sumnjam u to.Prosle godine je Slavija sa Capljicem u skoro pa rezervnoj postavi izgubila 3:1 od Zeljeznicara na Grbavici tako da ne vidim razlog zasto sada ne bi odigrala mnogo bolje nego tada kada je mnogo jaca.Rios je napisao/la:@Devil
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Vidjet cemo..Kad si vec spomenuo Capljica samo da kazem da ga jako cijenim,cini mi se da se radi o dobrom strucnjaku..Devil je napisao/la:I ne sumnjam u to.Prosle godine je Slavija sa Capljicem u skoro pa rezervnoj postavi izgubila 3:1 od Zeljeznicara na Grbavici tako da ne vidim razlog zasto sada ne bi odigrala mnogo bolje nego tada kada je mnogo jaca.Rios je napisao/la:@Devil
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Raja, mogao bi veceras biti prolom oblaka, treba pokusati dati gol dok su normalni uslovi za igru. 
jos malo je ostalo do 33. duela starih rivala!!! naprijed zeljo!!!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
http://www.sportlemon.tv/v-4/4/44/v-444562.html" onclick="window.open(this.href);return false;sajo10 je napisao/la:Stream?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ovo je namjesteno 1-0 , penal zeba
- RK Gradacac
- Kontakt:
Sto ne rece prije da odigram kladionicu, ha yammmirza je napisao/la:ovo je namjesteno 1-0 , penal zeba
010 ISN'T JUST A CODE
- Amoxicillin
- Kontakt:
stream da valja?
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
ko nema arenu evo linka http://www.profreetv.com/index.php?cont ... h&tvid=256" onclick="window.open(this.href);return false;
I da mi ponude milione milione, neboj se ti Leo ostat cu kraj tebe :) !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Napokon! 
- Amoxicillin
- Kontakt:
e je*o ovaj stream..ko da stream vrši preko karnistera
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
HD digitron je u pitanju.Amoxicillin je napisao/la:e je*o ovaj stream..ko da stream vrši preko karnistera
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
zeljomrzci, jel bio ovo korner prije naseg gola?!
1-0, kerla 23.minut
1-0, kerla 23.minut
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
Jedemo ih nisu presli centar kako treba,al adilovica sta sve nece profulat :O. Ajmo jos makar jedan u drugom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.