Rekonstrukcija stadiona u BiH

romeo
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la romeo » 01 sep 2012, 17:01

Prevara !
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 01 sep 2012, 17:02

Sramota u reziji ITC,neko mora reagovat,apsolutno!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 01 sep 2012, 17:13

Elegant je napisao/la:Samo se vi opustite taman da se i izgradi Grbavica super je za sve, jer ce na njemu pored reprezentacije i Zelje i ostali klubovi igrati svoje utakmice kada izobre evropu.

Mozda nece ovi iz Banje Luke i Sirokog jer su ograniceni kao balkon, njima je ispod casti doci u Sarajevo glavni grad BiH, a kamoli da igraju u tom gradu.

Kako stvari stoje sad ce se povecati kriteriju UEFA-e pa cemo morati iznajmivat stadione van drzave da igramo.
A zasto stadion nije dobio Mostar, pa da vi neogorceni idete dole igrat. AFH bi uz malo dorade dobilo licencu za grupnu fazu u koju ni jedan sarajevski klub nazalost godinama uc nece i tu bi mogli igrat i vi ako nekad udjete. U Mostaru imas dva stadiona koja zajedno nisu pola stadiona. Zasto dole nisu izgradili zdanje od 20 000 koje koriste oba kluba i reprezentacija? Simpatisem Zelju, al ovdje vidim nepravdu. Volio bi da se Grbavica izgradi, al zaista nije OK da to financira drzava. Pravi primjer kad drzava financira stadione imas u Srbiji. Raspise se natjecaj, klubovi i gradovi predaju zahtjeve, makete i sve kako bi izgledalo. Pola para da drzava, pola lokalna zajednica i gradi se. I to ne jednom klubu, vec vise njih i to je posteno. I ovo su sad trebali raspisat natjecaje i da recimo 6-7 najvecih gradova ima pravo za prijavu da dobije nacionalni stadion. Ni to nije pravedno prema manjim, al neka, nek bude i jednom vecem gradu i onaj tko ponudi najbolje nek dobije pare. Naravno, drzava daje pola, pola taj grad i dobijaju perfektan stadion.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 01 sep 2012, 17:17

Jack777Pott je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Samo se vi opustite taman da se i izgradi Grbavica super je za sve, jer ce na njemu pored reprezentacije i Zelje i ostali klubovi igrati svoje utakmice kada izobre evropu.

Mozda nece ovi iz Banje Luke i Sirokog jer su ograniceni kao balkon, njima je ispod casti doci u Sarajevo glavni grad BiH, a kamoli da igraju u tom gradu.

Kako stvari stoje sad ce se povecati kriteriju UEFA-e pa cemo morati iznajmivat stadione van drzave da igramo.
A zasto stadion nije dobio Mostar, pa da vi neogorceni idete dole igrat. AFH bi uz malo dorade dobilo licencu za grupnu fazu u koju ni jedan sarajevski klub nazalost godinama uc nece i tu bi mogli igrat i vi ako nekad udjete. U Mostaru imas dva stadiona koja zajedno nisu pola stadiona. Zasto dole nisu izgradili zdanje od 20 000 koje koriste oba kluba i reprezentacija? Simpatisem Zelju, al ovdje vidim nepravdu. Volio bi da se Grbavica izgradi, al zaista nije OK da to financira drzava. Pravi primjer kad drzava financira stadione imas u Srbiji. Raspise se natjecaj, klubovi i gradovi predaju zahtjeve, makete i sve kako bi izgledalo. Pola para da drzava, pola lokalna zajednica i gradi se. I to ne jednom klubu, vec vise njih i to je posteno. I ovo su sad trebali raspisat natjecaje i da recimo 6-7 najvecih gradova ima pravo za prijavu da dobije nacionalni stadion. Ni to nije pravedno prema manjim, al neka, nek bude i jednom vecem gradu i onaj tko ponudi najbolje nek dobije pare. Naravno, drzava daje pola, pola taj grad i dobijaju perfektan stadion.
A sta ces ljudi navikli zivjet' na racun cijele drzave do te mjere da im je sasvim normalno postalo da sve sto iole valja ide u sarajevo, a kad se nesto izvan napravi(zahvaljujuci lokalnoj zajednici) onda drzava mora bolje izgradit u Sa :roll:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 sep 2012, 17:32

haris10 je napisao/la:Sramota u reziji ITC,neko mora reagovat,apsolutno!
klasicno pranje novca! uzas zaista! veliki minus za Zenicu!!!!

High

Post Postao/la High » 01 sep 2012, 17:41

Znao sam da će nešto zajebati u vezi ovog pokusa sa stadionom u Zenici. Stolice ne vrijedi komentirati, al' bar je teren dobar.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 sep 2012, 19:20

koja je tacno razlika izmedju ovih klupa i onih sto su do sad bile? :lol:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 01 sep 2012, 19:23

Donnie Darko je napisao/la:koja je tacno razlika izmedju ovih klupa i onih sto su do sad bile? :lol:
Ove su nove. :lol:

Recaro mi mozemo sanjati, ovo je neka ljeva firma.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 sep 2012, 20:46

deenniiVCF je napisao/la:Stigle klupe za rezervne igrace, trebali biti RECARO ,al ..." Od dobavljača, zeničke firme ITC, informisani smo da je zapadni dostavljač, zbog rokova i godišnjih odmora, ipak isporučio prvu, jeftiniju verziju kabina. "
slika
Hajd što su fuš,fuš su...Al da nema niko u BIH da moze ovo sklepat,daj ba :D Svaki malo bolji majstor ovo ce napraviti za 500 km :D
::::SAMO ČELIK::::

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 01 sep 2012, 21:17

ccccccc al kako su samo umjetni s ovim tekstom: "Od dobavljača, zeničke firme ITC, informisani smo da je zapadni dostavljač, zbog rokova i godišnjih odmora, ipak isporučio prvu, jeftiniju verziju kabina."

Ovo "prvu" su samo onako ubacili da smire nezadovoljne ljude/navijače.. kao ono: "ovo su prve stolice koje će biti kratko ali ne brinite se, dolaze one prave" :oops: :x pametno su ubacili bubu ljudima u uši da se ovi jadni nadaju. Boga mi neko je ovih dana punijeg džepa i jede janjeće pečenje. Koja krađa i obmana na očigled svih yebote.... :P cc nema gorih od naših BH lopina da ga yebeš!

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 01 sep 2012, 22:55

Ako se nevaram , zadnje renoviranje bilinog , kad one novinarske loze pravili , tad je receno da su i postavljeni i novi golovi !!!
Sta sad opet "fol" mijenjaju golove :shock: (ili sam samo ja malo pobrkao loncice , ali 80% sam siguran )

A klupe haha , pa bolje su one stare bile ! Ove nove ako malo kisica zapada svi su mokri :mrgreen:
Čelik do bagro

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 01 sep 2012, 23:00

DdIiNnOo je napisao/la:Ako se nevaram , zadnje renoviranje bilinog , kad one novinarske loze pravili , tad je receno da su i postavljeni i novi golovi !!!
Sta sad opet "fol" mijenjaju golove :shock: (ili sam samo ja malo pobrkao loncice , ali 80% sam siguran )
Kakve su klupe nabavili,vjerovatno ce sad drveni golovi doci :lol:
::::SAMO ČELIK::::

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 01 sep 2012, 23:31

deenniiVCF je napisao/la:Stigle klupe za rezervne igrace, trebali biti RECARO ,al ..." Od dobavljača, zeničke firme ITC, informisani smo da je zapadni dostavljač, zbog rokova i godišnjih odmora, ipak isporučio prvu, jeftiniju verziju kabina. "
slika
De ljudi recite da je ovo zezancija, molim vas :?

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 sep 2012, 23:32

Jest da su sa stolicama sfuserili, meni je ipak bitnije da oni na terenu nisu nista zakinuli i da sve to radi. A ovi sto sjede na klupi neka se slijedeci put vise potrude da zaigraju :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 sep 2012, 23:40

ove klupe su za nijansu ljepse od onih starih mada su jako slicne! svi su ocekivali nesto sasvim drugo,ali nasa posla..sve u svemu Bilino Polje spremno docekuje utakmice reprezentacije,stadion je usminkan i mnogo ljepsi i bolji nego prije,a to je najvaznije!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 01 sep 2012, 23:51

Ko da su bitne klupe za rezerve, necemo mi sjedit na njima, ko je*e igrace :mrgreen: . Treba dignut hajku i da recaro postave po tribinama, to je za nas gledatelje bitnije, a nek igraci sjede i na travi sto se mene tice :lol:
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 sep 2012, 23:59

Pa nemoze kod nas nista normalno zavrsiti uvijek neki fus i buđ,nikada nesto do kraja da se uradi kako treba,pa ove klupe su katastrofa,samo ce pokvariti sto su do sada uradili,jos ce igraci dobiti cir na supku....kakva neozbiljnost....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

DdIiNnOo
Kontakt:

Post Postao/la DdIiNnOo » 02 sep 2012, 00:14

AllGunsBlazing je napisao/la:Jest da su sa stolicama sfuserili, meni je ipak bitnije da oni na terenu nisu nista zakinuli i da sve to radi. A ovi sto sjede na klupi neka se slijedeci put vise potrude da zaigraju :lol: :lol:
Za teren cemo vidjeti u novembru , nadam se da nisu bar to sfuserili ;)
Čelik do bagro

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 sep 2012, 00:46

Eto samo u Bosni imaju ovakve stolice. Uostalom ja sjedim pet puta vise na takvim stolicama od igraca pa mi nista. Dobro Jack i rece, bolje nama da nekakve bolje stolice donesu. Oni ce sjediti 90 minuta a ja cu 15 puta 90 :D :D
Celik!3,2,2.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 02 sep 2012, 21:33

kad kazu kod nas nevaljaju tereni.ko ima sliku sa stadiona u napulju gdje igraju napoli i fiorentina, gdje je teren slican onom na grbavici ali u ratnom periodu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.