ista stvarOTNYS_YNWA je napisao/la:Trznu me, ja kontam kasni mi link a Edo zabio gol.M4kaveli je napisao/la:Dzekoooooo
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Haha, zamalo da ovaj autogol uvali sa centra.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Fino rece spiker this corner led to this corner, greska sudije i gol. Tevez nabio u gol aut sviran korner i eto gola. Ali visio je u zraku, sramota koliko se QPR povukao ko da igraju sa 6 igraaca
Glory Glory Man United!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Visi gol u zraku od prve minute, Yaya 1:0!
imam ga na fantasyju nek ga je zabio 
Gledas li ti tekmu?Anderson8 je napisao/la:Fino rece spiker this corner led to this corner, greska sudije i gol. Tevez nabio u gol aut sviran korner i eto gola. Ali visio je u zraku, sramota koliko se QPR povukao ko da igraju sa 6 igraaca
Korner cist k'o suza jer je neko od igraca QPRa promijenio smijer lopti koju je nabio Tevez.
Nemoj mi dizat zivac bolan! Kakav cist korner 10 puta su na ESPN ponovili. Nije korner iz kojeg je pao gol nego prije toga 10 sekundi koji je doveo do tog kornera i golaSamoZeljo je napisao/la:Gledas li ti tekmu?Anderson8 je napisao/la:Fino rece spiker this corner led to this corner, greska sudije i gol. Tevez nabio u gol aut sviran korner i eto gola. Ali visio je u zraku, sramota koliko se QPR povukao ko da igraju sa 6 igraaca
Korner cist k'o suza jer je neko od igraca QPRa promijenio smijer lopti koju je nabio Tevez.
Glory Glory Man United!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Korner prije ovog zadnjeg nije bio. 
Ja i govorim za taj prije i kako sma ja vidio neko je zakacio loptu i zato je otisla u korner.
Normalno da nije, ovaj Zeljo gleda crtane i onda komentarise. Kolarova supka ne doda dzeki da zabije na prazanOTNYS_YNWA je napisao/la:Korner prije ovog zadnjeg nije bio.
da, taj neko je Carlos TevezSamoZeljo je napisao/la:Ja i govorim za taj prije i kako sma ja vidio neko je zakacio loptu i zato je otisla u korner.
Glory Glory Man United!
- Centre forward
- Kontakt:
Kolarov neda loptu Džeksonu.Teveza necu ni spominjat.U ovom Citiju sve vagina do vagine 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma Dzeko se poceo i lose da krece. Ne kazem ja, nece ni ovi da dodaju sto jest jest, ali i on i njegovo kretanje bgm... 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Bas se dobro krece.
Da su mu dali lopte na vrijeme, mogao je vec het-trick postici ..
Da su mu dali lopte na vrijeme, mogao je vec het-trick postici ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- alenseeman
- Kontakt:
-
Juvelandia
- Kontakt:
Ne znam imal goreg igraca sredine terena od kloca Milnera, a Tevez je masina.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.
- LarryDavid
- Kontakt:
Tevez makina...otkako se vratio s (polu)godisnjeg RAZVALJUJE....
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Silva nije u formi. Toure i Tevez bukvalno nose ovaj City u ove 3 utakmice. Dobro, Nasri i Džeko su također odradili svoj dio posla, a ostali igrači kao da su na godišnjem. Kada se to sve posloži, City će opet biti neranjiv. Ovako ih se može dobiti, posebno kada ne igraju na Etihadu. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
džekson - go i asistencija
tevez - go i asistencija
tevez - go i asistencija
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Faraon iz Visokog, VivaLaStella i 7 gostiju.