RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

hearts
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la hearts » 01 sep 2012, 20:04

kajl je napisao/la:bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
treba suspendovat i sudiju i ovog lika što je pisao izvještaj na ss.ba
ja kad sam pitao na drugoj temi na osnovu čega oni izbace izvještaj napraviše me budalom. Oni pišu na osnovu izvještaja sa BH radija 1. Onaj koji prati ode u wc fuli javljanje novinara i izostavi iz izvještaja šta je fulio dok je mokrio. Smješno majke mi moje. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Usporedite izvještaj sa **** pa ćete vidjeti da i oni isto rade amateri mrtvi
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 01 sep 2012, 20:05

Olimpic bio bolji? :lol: Dominirali smo prvo poluvrijeme, Okic zabio majstorski gol, imali jos dosta prilika a oni nisu ni svjesni kako su gol dali :roll: u 45+3. U drugom poluvremenu je Bobic skinuo 2-3 zicera, Okic i Cemalovic imali jos dosta prilika, golman vadi Okicev sut iz raslji, Pred kraj utakmice Mace glavom puca brani golman Olimpica.
U Prvom poluvremenu mislim da je ono bio cist penal, i jos jedan faul cist za Velez nije sviran nekih 20 metara od gola fauliran Zvonic.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 sep 2012, 20:07

Ne treba igracima nista zamjeriti , bili smo bolji definitivno .
Samo ne valja sto kad dodju do 20 metara zele uci sa loptom u gol , penal u drugom poluvremenu cist ko suza ;)
a i u prvom poluvremenu je bila jedna situacija zrela za penala ..
Idemo dalje FORZA VELEŽ !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 20:10

hearts je napisao/la:
kajl je napisao/la:bože sačuvaj izvještaja. čuj kodro sa gol linije, nije bila ni blizu.
a ne spominju kako je okićev šut njihov golman skinuo i rašljii i da je velež imao inicijativu skoro čitavu utakmicu. o penalima (u najmanju ruku sumnjivim situacijama) da ne pričam. pa šut zvoića pod faulom, pa mace glavom direktno u golmana, pa riki se spetljao, a išao sam na gol, pa hebibović izletio pred golmana ali mu je ovaj u zadnjem trenutku skinuo.
treba suspendovat i sudiju i ovog lika što je pisao izvještaj na ss.ba
ja kad sam pitao na drugoj temi na osnovu čega oni izbace izvještaj napraviše me budalom. Oni pišu na osnovu izvještaja sa BH radija 1. Onaj koji prati ode u wc fuli javljanje novinara i izostavi iz izvještaja šta je fulio dok je mokrio. Smješno majke mi moje. Ili ga uradi kako treba ili nemoj nikako. Usporedite izvještaj sa **** pa ćete vidjeti da i oni isto rade amateri mrtvi

užas. nije problem sa olimpikovim prilikama, mogli su oni na kraju zabiti gol, bobić odlično odbranio. ali brate daj malo objektivnosti, ili manje wc-a i mokrenja.

uglavnom, ja sam zadovoljan igrom, a nisam rezultatom. da hoće svaku utakmicu ovako odigrati, došlazili bi i bodovi.
sad pauza, pa nadam se lijepa utakmicama sa odličnim sarajevom.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 01 sep 2012, 20:14

Ma ja sam govorio generalno ne za ovu utakmicu jer i ne znam šta se dole radilo znam samo da je ovo amterski što rade ili kako Bog zapovijeda ili nikako
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 01 sep 2012, 20:41

Dobro je.Valjalo bi da je bila pobjeda ali ni remi nije neuspjeh.
Treba biti objektivan.
Nego,šta ćemo sa nedosuđenim penalom?
Hoćemo li kmečati?
Hoćemo li optuživati babu,komitet,državu?
Hoćemo li prijetiti istupanjem iz lige?

Nećemo,mi smo VELEŽ!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 01 sep 2012, 20:46

Dzafina postavka puno bolja nego protiv Rudara.
Momci su igrali hrabro.
Pokradeni smo za 2 boda od kluba koji je 2 miliona maraka ulozio u ekipu u zadnje dvije godine.
Ja sam licno ponosan da smo postali klub kojem moraju krasti bodove.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 sep 2012, 21:25

ma ko ih j.ebe, kada nisu mogli neiskusnog VELEŽA dobiti, šta ih čeka kontra Želje, Širokog i drugih........ ;)

P.S. OVA MOMČAD IMA POTENCIJALA.

Nego raja, jeste li primjetili da je Adnan Bobić konačno iskoristio priliku? Strahovali smo kada je Bandović otišao, ali smo strahovali bez razloga, jer smo dobili super zamjenu. ;)

Mancini
Kontakt:

Fk Velež Mostar

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2012, 21:42

Olimpic je u zadnje tri sezone igrao šest puta protiv Širokog i nije izgubio nijednom a sa Željom je prošli put remizirao prvi put na Grbavici.Ipak jeste jednom izgubio 0:1 na Grbavici u septembru 2009.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 01 sep 2012, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 sep 2012, 21:44

Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

malac
Kontakt:

Post Postao/la malac » 01 sep 2012, 21:50

danas velez dobar ;) ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2012, 21:51

miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi
Pa u izvještaju piše da je asistirao kod gola.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 21:56

Mancini je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Kakav je Skoro bio,jel mogao hodati? po ovom prenosu nisam primjetio da je bio u nekoj sansi

nije škoro asistirao nego bućan. onaj izvještaj je kriza.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2012, 22:03

kajl je napisao/la:
Mancini je napisao/la:

nije škoro asistirao nego bućan. onaj izvještaj je kriza.
Upravo tako!

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 01 sep 2012, 22:33

Veoma sam zadovoljan danasnjom ,prije svega,borbenoscu i agilnoscu svih igraca.Mi igramo fino do 16 m i onda se spetljamo,sto znaci nemamo tog zadnjeg pasa koji donosi rezultat.Demic je bio danas jako rastrcan i borben a i svi ostali.Vidi se da Olimpik ima kvalitetnije i iskusnije igrace ali nasi su to nadoknadjivali trkom i borbenoscu.Velez jeste bio bolji u oba poluvremena(Ovi pisu izvjestaje na osnovu radio prenosa ili na osnovu tekstualnog prenosa, sto stvori nekad pogresnu sliku) i imao vise sansi ali je Olimpik imo 2-3 sanse 1 na 1.Steta sto ga Mace ne zabi glavom u zadnjoj minuti,puco pravo u golmana.
I da,Mace je pokazo u ove 2-3 minute sto je danas igro da lici na klasicnog centarfora(meni isti Mesa Kodro)Imo je u te 2-3 minute 2-3 zracna duela koje je sve dobio,i steta da ne dade taj gol u zadnjoj minuti.Volio bih ga viditi kako igra citavu utakmicu jer mi je nekako odmah upao u oko po skokovima.
Sto se tice Olimpika,imali su i oni nekolike dobre sanse,i uglavnom su igrali na sredini terena(zadovoljni bodom).neko je pito za Skoru kakav je bio.nije se puno trudio ni kreto ali je odigro na iskustvo,vidi se da zna ali da nema damara za igru ;) .Imo je nekoliko dobrih asistiranja i to je to.
Sto se tice penala,da je bila recimo Slavija umjesto Veleza sudija bi sviro oba penala ;) .Po meni i prvi(kada je neko pokupio cemalovica na petercu) i drugi(ruka) su bili penali i sudija ih je mogo slobodno svirati,ali necu o tome da komentarisem ,eto ih tamo(mi smo krivi,mi smo trebali zabiti jos 2 gola pa nas ti nedosudjeni penali ne bi toliko interesovali)

P.S.Mladi tim Veleza ima veliki potencijal samo ako budu radili pametno u struci ali i pametno u upravi(da se igraci zadrze barem nekoliko godina zajedno) mogli bi za godinu dvije pucati i za najveci plasman.Ali ovo AKO je veliko pitanje hebi ga,znamo mi nas hebo ti nas

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 01 sep 2012, 22:54

Citam komentare i ne mogu vjerovati da smo bili na istoj tekmi.Velez rastrcan,sto je normalno kada su protiv sebe imali puno iskusniju ekipu i poznatiju po imenima.Olimpic je u prvom poluvremenu pogodio precku i imao dvije prilike oci u oci sa golmanom.U drugom poluvremenu tri istovjetne sanse koje je teze promasiti a vas se golman istakao.O penalu nema zbora a pogotovo da ste bili blizi pobjedi.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 01 sep 2012, 23:04

Pozdrav Mostarcima i evo prvo da kažem da nas je bilo trojica. Pustili su nas u onaj dio gdje su bili ljudi iz oba kluba. Uprava Olimpica malo iznad nas, a Veležovi malo pored nas. Mi mirni i tihi ;)

Sada nešto o utakmici. Začuđuje me koliko sam neobjektivnih stvari tu vidio sada kada sam stigao iz Mostara, tj. Jablanice.

Moram naglasiti da me najviše čudi kako su navijači Veleža zadovoljni igrom. Po meni, igrati na kontre na domaćem terenu je prilično rijetko, ali ako se to vama sviđa onda je OK.

O tome ko je bio bolji, najbolje govori činjenica da je najbolji igrač Veleža bio golman. Četiri puta je skidao 1 na 1. Dva puta Đelmiću i dva puta Kapiću. Velež je imao svoje prilike, ali su Olimpicove bile izglednije.

Reći ću nešto i o navodnom penalu. Stvarno nisam vidio da li je bio penal, a istina nekoliko puta su igrači Veleža padali. Ako je bio, trebalo ga je svirati. Ako ih je pet, treba ih svirati. Čujem da je čovjek u prijenosu rekao da je bilo igranje rukom, a ako sam dobro upučen bio je bar 80 metara udaljen.

Još ću reći da mi je Velež jako drag i da dolazim na vašu temu u miru.

P.S. Alen Škoro odličan. Još nije sasvim spreman, ali vidi se da je majstor. Još malo kada se spremi biće svega.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 sep 2012, 23:10

Momci su danas odigrali veoma dobro i Olimpic je uz pomoc sudija danas otisao kuci neporazen. Ovo je konacno igra kakvu smo ocekivali i nadam se da ce momci nastaviti ovako igrati. Jos treba malo poraditi na koncentraciji kada imamo loptu, jer mi se cini kao da stalno negdje zurimo.

Sada idemo u goste Sarajevu i tamo cemo igrati rastereceno, sto je sigurno prednost za nas.

FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kajl
Kontakt:

Post Postao/la kajl » 01 sep 2012, 23:24

ovim momcima iz sarajeva:
jeste li vi gledali obje ekipe ili samo jednu? :)
ne sjećate se kad je okić sam pred golom lijevom pogodio vanjski dio mreže, kad mu je vaš golman izvadio loptu iz rašlji, kad je malom hebiboviću koji je sam istrčao pred njega u zadnjem trenutku maznuo loptu. kad je onaj vaš mesar išao đonom na ćemalovića u petercu...
mace u zadnjim trenucima sa 3-4 metra puca glavom direktno u golmana...?

ne znam, mogli ste na kraju pobijediti, ali brate niste bili bolji. a to da je velež ovu tekmu igrao na kontre? jeste, ovaj mladi velež ima običaj igrati na kontre, ali koliko se sjećam vaše zadnje dvije prilike su bile iz kontra napada. mislim da je demić više imao loptu u posjedu i više dodavanja napravio nego vaša dva veznjaka.

joj kako bi volio da imamo sve utakmice popraćene detaljnom statistikom, pa da se ne koljemo po forumima ko je imao više udaraca, prilika, posjed lopte, dodavanja... jer očigledno vas nisu zanimale prilike veleža, pa ih niste ni zapamtili.

utakmica je bila odlična, vi niste smjeli izgubiti ili nedimu ode glava. za velež sam bio malo skeptičan pred meč, ali bilo ih je lijepo gledati kako se bore.

i drago mi je što ste bili, dođite nam opet :)

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 01 sep 2012, 23:39

Ne koljemo se majstore. Nema razloga. Vidio sam ja prilike Veleža i slažem se da je bila odlična utakmica.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []