FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Super svaka čast, samo trpaj 

Za početak da kažem da sam itekako zadovoljan igrom, rezultat je mogao biti i ubjedljiviji, ali šta je tu je.
Prvo poluvrijeme odlično, lopta non stop kod nas, prilike, poluprilike, go. Moglo je bit najmanje dva razlike, ali nije zahvaljujući Adilovići ponajviše. U drugom poluvremenu i Slavija pokazala zube, imali su par šansi koje nisu iskoristili, a i mi smo konstantno prijetili, ali malo kasno osigurali tri boda, moralo se strepit do samog kraja. Utakmica je pokazala da odbrana može biti loša i kad štoperi odigraju vrhunski.
Antolović- Siguran, solidna partija.
Kerla-Beton, sve kupi, kalibar za reprezentaciju.
Vasilić-Štoper koji razmišlja, nije paničario, odigrao solidno.
Čolić-Standardno prosječno, nisam nikad siguran kad je lopta na njegovoj strani, a opet nije bilo većih grešaka i to..
Kvesić-Solidno, u odbrani dosta bolje nego u napadu. Većinu centaršuteva mu izblokiraju, ali sve u svemu nije loše.
Svraka- Imao je i bolje partije, ali opet nije bilo loše. S vremena na vrijeme je pokazao da zna.
Zolotić-Najlošiji danas. Igrati najodgovorniju poziciju u timu, a onako ispadati i griješiti kod pasova, MORA bolje!
Zeba-Nagovještava da se vraća u pravu formu, onakav nam treba. Lucidna dodavanja, šutevi, potezi...
Bekrić-Jako dobar, mada može bolje.
Selimović-Ništa bolje ni lošije nego smo navikli. Kad Smajić zauzme tu poziciju možemo biti još opasniji, ali i ovo nije loše.
Adilović-Ja ne znam šta je s njim, ali danas je mogao dat 2-3 gola. Uz Zolu najlošiji.
Atmosfera s vremena na vrijeme bila solidna, ostalo jako prosječno. Sudija jedva čekao da neko u sebi pomisli nešto što ne treba da obavjesti delegata.
Navijanje se mora dovesti u red. Ne smije biti onakvih povika, ne trebaju nam skandali dok haramo ligom, inače RESPEKT za parolu. 
Prvo poluvrijeme odlično, lopta non stop kod nas, prilike, poluprilike, go. Moglo je bit najmanje dva razlike, ali nije zahvaljujući Adilovići ponajviše. U drugom poluvremenu i Slavija pokazala zube, imali su par šansi koje nisu iskoristili, a i mi smo konstantno prijetili, ali malo kasno osigurali tri boda, moralo se strepit do samog kraja. Utakmica je pokazala da odbrana može biti loša i kad štoperi odigraju vrhunski.
Antolović- Siguran, solidna partija.
Kerla-Beton, sve kupi, kalibar za reprezentaciju.
Vasilić-Štoper koji razmišlja, nije paničario, odigrao solidno.
Čolić-Standardno prosječno, nisam nikad siguran kad je lopta na njegovoj strani, a opet nije bilo većih grešaka i to..
Kvesić-Solidno, u odbrani dosta bolje nego u napadu. Većinu centaršuteva mu izblokiraju, ali sve u svemu nije loše.
Svraka- Imao je i bolje partije, ali opet nije bilo loše. S vremena na vrijeme je pokazao da zna.
Zolotić-Najlošiji danas. Igrati najodgovorniju poziciju u timu, a onako ispadati i griješiti kod pasova, MORA bolje!
Zeba-Nagovještava da se vraća u pravu formu, onakav nam treba. Lucidna dodavanja, šutevi, potezi...
Bekrić-Jako dobar, mada može bolje.
Selimović-Ništa bolje ni lošije nego smo navikli. Kad Smajić zauzme tu poziciju možemo biti još opasniji, ali i ovo nije loše.
Adilović-Ja ne znam šta je s njim, ali danas je mogao dat 2-3 gola. Uz Zolu najlošiji.
Atmosfera s vremena na vrijeme bila solidna, ostalo jako prosječno. Sudija jedva čekao da neko u sebi pomisli nešto što ne treba da obavjesti delegata.

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ja sam nezadovoljan, trebali smo pobjediti najmanje 4 razlike, odavno se nisam iznervirao kao večeras.
Amar opravdano protestovao kod sudija, ovaj večeras je bio baš Bože sačuvaj.
Bešliji spomenik obavezno negdje dignuti, njegovim ulaskom smo bukvalno postali druga ekipa.
Eldin Adilović
Amar opravdano protestovao kod sudija, ovaj večeras je bio baš Bože sačuvaj.
Bešliji spomenik obavezno negdje dignuti, njegovim ulaskom smo bukvalno postali druga ekipa.
Eldin Adilović

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- KB-TM87
- Kontakt:
Željo danas lošiji od Slavije al džaba im opet, mi kad smo loši pobjedimo s 2 razlike 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
zasto Bogi nije igrao?
odmorio ga,nakon bolesti u toku sedmice tj stomacnog virusa ostavio ga da se odmori jer imamo dosta igraca na pozicji stoperaMrAmani96 je napisao/la:zasto Bogi nije igrao?
ok. hvalaarelinho je napisao/la:odmorio ga,nakon bolesti u toku sedmice tj stomacnog virusa ostavio ga da se odmori jer imamo dosta igraca na pozicji stoperaMrAmani96 je napisao/la:zasto Bogi nije igrao?
Zastava RS, ne Srbije.. Ima tu razlikeTeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !

Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
DRUG NEBI TI PUNCA
rutinski
Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
FKŽ !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pojma ti nemas, zastava RS je bila, koja je gotovo identicna k'o i zastava Srbije, koja god da je, sve je to odlicno, samo nek se 'vako nastavi.TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
Za zivot cijeli!
Neka je zapaljena,sta sad???TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
Ko je stadion zapalio???
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ja sam vidio da su pošli da je zapale ali je neko reagovao i sklonjena je.A poslije šta je bilo ne znam i ne interesuje me, a ne bi trebalo ni tebe.Nije vrijedno pisanja po forumu.TeaM87 je napisao/la:Bila je zastava Srbije, vidio sam grb na njoj i spaljena je, vidio sam ostatke poslije utakmicebagrcavi je napisao/la:Zastava nije zapaljena.TeaM87 je napisao/la:Sramota za paljenje zastave Srbije na jugu !
DRUG NEBI TI PUNCA
nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nismo uopste, dosta mi je vise toga da se mi grozimo onim sto mi uradimo, a na kraju krajeva nismo nista lose uradili, na Palama, koje su u BiH, neki dan utakmica Srbija BiH u malom fudbalu, oni hajvani OZGOR pjevaju njihovu himnu, a na nasu zvizde i sad ja treba da se nekome izvinjavam za nesto, nema teorije.lisander je napisao/la:nije vrijeedno pisanja na forumu, al smo papci ispali
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Cwirek, Hrasno15, nedimmmm1337, Pact1921, svemalim1 i 72 gosta.