FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 01 sep 2012, 23:06

Vidim nema navijača drugih klubova da pišu o igri i rezultatu. To mi je najbolji pokazatelj da smo im današnjom partijom pokazali koji su njihovi maksimumi! :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2012, 23:06

GaziHusrevbeg je napisao/la:Kako bi se ti osjećao da ti Caco zaklao nekog iz bliže rodbine, a poslije te pozivaju da likuješ njegovo ime, samo mi reci kako?

Fazon je što je 70 % kopa 16- pa uopšte nisu ni upučeni u srž i ne znaju ko je bio Caco i šta je radio.
Ma oni za sipkom su gori, oni su stariji i opet to povedu. Ako ovako nastave onda ce imati podrsku samo one djecice.
NO PYRO NO PARTY

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 01 sep 2012, 23:08

Ovo sa Cacom večeras je fakat prešlo svaku mjeru.

Ove djevojke su na tribinama otkako se Amar ponovo vratio, nekad su bile neke druge, ove su ih samo naslijedile, na mlađim svijet ostaje. :D

Znaju one doći ponekad i na trening, zato im kapu skidam. :D

@ bagrcavi

Sestre sam viđao po mahali, sigurno su one. :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 sep 2012, 23:09

exbabilon je napisao/la:Vidim nema navijača drugih klubova da pišu o igri i rezultatu. To mi je najbolji pokazatelj da smo im današnjom partijom pokazali koji su njihovi maksimumi! :mrgreen:
majstore auuu 8-) 8-) 8-) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 01 sep 2012, 23:09

lev77 je napisao/la:ne mozemo na sjever jer na sjeveru pljuju po igracima pa i po amaru.mi nismo takvi.ja prvi volim zelju vise od svega na svijetu uz njega sam kako znam za sebe i kad je najgore bilo bio sam tu
Pa i svi sa sjevera ce preci na istok kada se napravi, isto ti ga dodje.
arelinho je napisao/la:
csh je napisao/la:ove cure idu vec dugo vremena na tekme bar ih ja vidjam godinama,lsa je podgrupa i postoje nekoliko godina sjecam ih se iz z.mostara prije 4-5 godina ne znam dali su bas ove sa slike ali su bile!
csh jest ja msm da njihova podgrupa postoji vec 3-4 godine
gazihusrevbeg imaju preko 18 god :mrgreen: :mrgreen:
vecina ih je tek prosle godine 18, jer neke poznajem. A nije da imam nesto protiv toga sto su tek pune 19 :D..
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 01 sep 2012, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2012, 23:10

Zna li neko sta je sa Brkovicem, jeli i on otrovan ?
NO PYRO NO PARTY

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 01 sep 2012, 23:11

lev77 je napisao/la:onu djecu treba pod hitno otjerati sa juga.pola ih nije bilo ni u planu kad je rat bio i oni sad nesto izmisljaju,pale zastave,skandiraju neka imena a uvjeren sam da ih pola ne zna ko je caco.ovo je stvarno sramota,mi kao "najbolja" navijacka skupina u Bosni i Hercegovini a prevode nas neka djecurlija,balavci.sramota
Pa legendo eno vam udruzenja iznesite stvari kako vi mislite da bi trebale biti postavljenje,popustite se tastature ali jok udruzenje prdi prazno ali zato imamo forum da pametujemo dok nas prsti ne zabole-ja licno imam 34 god meni ti momci ne smetaju podrzavam ih u vecini stvari -da se razumijemo ne u svim-jer znam kako je nama bilo 96 godine kada je jedna nova generacija pocela da predvodi nasu navijacku grupu-bogami smo imali podrsku od starijih vodza Manijaka da ih sada ne nabrajam ovdje a ne kao sada,a nismo imali nista-ni udruzenja,ni sayta nista,ali je bila velika zelja-a sada :roll: :roll:
Muharemovicu odlazi iz Zelje

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 sep 2012, 23:12

Buu je napisao/la:Zna li neko sta je sa Brkovicem, jeli i on otrovan ?
jeste, trenirao je jučer ali nije dovoljno spreman.
DRUG NEBI TI PUNCA

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 01 sep 2012, 23:12

kazem mozda nisu ove ali su bile lsa dvije ili tri koje su tu bile prije par godina sam poznavao zdravo za zdravo....
AMAR OSIM!!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 sep 2012, 23:13

Jeste, on je izgleda najgore prošao, ostao je u Mostaru, ne znam da li se vratio u Sarajevo.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 sep 2012, 23:16

sta mi brises post koji ku***.. obrisi i njegov... debil ovdje nesto nadje pricati o djevojkama koje su za njega izmislile navijanje....

drugo, momcima treba pomoc pa svi koji imate ideje i volje fino im se javite i sretno ha ja.. samo znate nesto lupati

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 sep 2012, 23:16

voltron30 je napisao/la:
Jeste, on je izgleda najgore prošao, ostao je u Mostaru, ne znam da li se vratio u Sarajevo.
Eh super onda :mrgreen: Vec sam se prepao da je onaj pjano bolji od njega :)
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 01 sep 2012, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 01 sep 2012, 23:17

mija je napisao/la:
lev77 je napisao/la:onu djecu treba pod hitno otjerati sa juga.pola ih nije bilo ni u planu kad je rat bio i oni sad nesto izmisljaju,pale zastave,skandiraju neka imena a uvjeren sam da ih pola ne zna ko je caco.ovo je stvarno sramota,mi kao "najbolja" navijacka skupina u Bosni i Hercegovini a prevode nas neka djecurlija,balavci.sramota
Pa legendo eno vam udruzenja iznesite stvari kako vi mislite da bi trebale biti postavljenje,popustite se tastature ali jok udruzenje prdi prazno ali zato imamo forum da pametujemo dok nas prsti ne zabole-ja licno imam 34 god meni ti momci ne smetaju podrzavam ih u vecini stvari -da se razumijemo ne u svim-jer znam kako je nama bilo 96 godine kada je jedna nova generacija pocela da predvodi nasu navijacku grupu-bogami smo imali podrsku od starijih vodza Manijaka da ih sada ne nabrajam ovdje a ne kao sada,a nismo imali nista-ni udruzenja,ni sayta nista,ali je bila velika zelja-a sada :roll: :roll:
sigurno niste se gurali u prve redove do vodja.necemo vise ovdje o navijanju
sledece kolo Zrinjski jako teska utakmica.jedina ekipa koju nismo pobjedili prosle godine.trebali bi to popraviti

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 01 sep 2012, 23:17

raja treba mi pomoć, mene i mog jarana su vcs na povratku kući s tekme napala i pretukla šačica hordaša pritom mi oduzevši šal moj najdraži šal Željo 1921, ako neko zna ima li kupiti taj šal ili ga neko ima za prodat nek me obavijersti pls, nije zajebancija

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 01 sep 2012, 23:19

eh lev s tobom se isto slazem sljedeca stanica zrinjski u mostaru,veoma teska utakmica.ja zadovoljan sa bodom iako bi volio naravno 3 bobe :D

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 01 sep 2012, 23:20

lev77 je napisao/la:
mija je napisao/la:
sigurno niste se gurali u prve redove do vodja.necemo vise ovdje o navijanju
sledece kolo Zrinjski jako teska utakmica.jedina ekipa koju nismo pobjedili prosle godine.trebali bi to popraviti
Ok znala su se neka nepisana pravila,ali boze moj treba dati podrsku a ne poslije svake tekme opleti nevalja ovo nevalja ono :?
Muharemovicu odlazi iz Zelje

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 sep 2012, 23:21

madridista je napisao/la:raja treba mi pomoć, mene i mog jarana su vcs na povratku kući s tekme napala i pretukla šačica hordaša pritom mi oduzevši šal moj najdraži šal Željo 1921, ako neko zna ima li kupiti taj šal ili ga neko ima za prodat nek me obavijersti pls, nije zajebancija
svašta :lol: :lol: imaš u fan shopu, samo, to ti se prodaje u određeno vrijeme, ne znam tačno kad :mrgreen: ;)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 01 sep 2012, 23:22

anonimni je napisao/la:
madridista je napisao/la:raja treba mi pomoć, mene i mog jarana su vcs na povratku kući s tekme napala i pretukla šačica hordaša pritom mi oduzevši šal moj najdraži šal Željo 1921, ako neko zna ima li kupiti taj šal ili ga neko ima za prodat nek me obavijersti pls, nije zajebancija
svašta :lol: :lol: imaš u fan shopu, samo, to ti se prodaje u određeno vrijeme, ne znam tačno kad :mrgreen: ;)
hvala buraz, vjeruj mi da nije nimalo smiješno

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 01 sep 2012, 23:22

arelinho je napisao/la:eh lev s tobom se isto slazem sljedeca stanica zrinjski u mostaru,veoma teska utakmica.ja zadovoljan sa bodom iako bi volio naravno 3 bobe :D
trebali bi biti zadovolji bodom.jako teska i vazna utakmica medjutim dole se uvjek moglo igrati i nadigravati uz ozbiljan pristup,srce na teren i malo srece u 3 bobe bi mogle lahko doci

Frobidden
Kontakt:

Post Postao/la Frobidden » 01 sep 2012, 23:24

dosta više o tribini pobogu ste manijaci :oops: manite se zastava, dječurlije i Plavih dama, dajte da se okrenemo slejdećoj tekmi, ona nam je važnija. kad nju završimo, nećemo imati nekog većeg posla (osim možda Čelika) do 12. kola i derbija sa komšinicama. vaša očekivanja za Mostar, kako, šta ? :)
Another hero - another mindless crime.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrammm1921, Levin i 34 gosta.