Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sve je ovo super , danas je igrao dobro. Ali znamo svi da je on i kad je igrao ovako cak i bolje opet bio na klupi... Nadam se da ce ovo sto duze potrajati i nadam se da ce konacno otic odavde , danas je mogo minimalno 2 -3 gola da da samo da mu znaju dodat ne mogu nabrojat situacije u kojima mu je trebala samo lopta . Odlican je bio u zracnim duelima , svidja mi se neki njegov dive sa krila prema 16 ... Dobar danas samo ovako da nastavi.. Ipak respektabilna 2 gola iz 3 utakmice i asistencija ma kakva god pise se 
dali je netko primjetio Dzeko u njemackoj uzivo gleda boks , Adnan Catic protiv ovog Geala!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Jeste, evo i ja gledamvrebac86 je napisao/la:dali je netko primjetio Dzeko u njemackoj uzivo gleda boks , Adnan Catic protiv ovog Geala!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima li neko linkove gola i asistencije? nisam bio kuci
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
imaš ovdje valjdaBosniacum Lilium je napisao/la:ima li neko linkove gola i asistencije? nisam bio kuci
http://sportsport.ba/ino_fudbal/mancini ... icom/87095" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA MARŠAL !!!
[youtube][/youtube]Bosniacum Lilium je napisao/la:ima li neko linkove gola i asistencije? nisam bio kuci
Dzekin gol je na 1:30, a asistencija u stilu Xavija
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Joj treceg gola
bolje da nije usla, brze bi se zaboravilo
Hvala vam za linkove 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
a u pm, samo se kod nas moze velicati ovako nesto. Pa ovo nije ASISTENCIJA ovo je SUT NA GOL od Dzeke. Ajd budi fer i reci da je on SUTIRAO a ne asisstirao!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
htio je zavrnuti u gornji cosakneo je napisao/la:a u pm, samo se kod nas moze velicati ovako nesto. Pa ovo nije ASISTENCIJA ovo je SUT NA GOL od Dzeke. Ajd budi fer i reci da je on SUTIRAO a ne asisstirao!
Samo ti nisi shvatio sarkazam kod ovih sto "hvale" asistenciju, kako god ona je Edinu službeno zabiljezena, sigurno mu je mi Bosanci nismo zabiljezilineo je napisao/la:a u pm, samo se kod nas moze velicati ovako nesto. Pa ovo nije ASISTENCIJA ovo je SUT NA GOL od Dzeke. Ajd budi fer i reci da je on SUTIRAO a ne asisstirao!
Izvinjavam se ako ne shvatih da ste i vi misljenja da je ovo sut na go! Mora da sam pomjesao forume onda..,
Edinu je upisana asistencija, a ti plači koliko hoćeš.neo je napisao/la:a u pm, samo se kod nas moze velicati ovako nesto. Pa ovo nije ASISTENCIJA ovo je SUT NA GOL od Dzeke. Ajd budi fer i reci da je on SUTIRAO a ne asisstirao!
Nisi, procitaj ponovo šta je ovdje napisano
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Koliko god smijesno zvucalo,ja sam gledao tekmu sa eng.komentatorima,a i oni su rekli da je asistencija....ZOI84 je napisao/la:Samo ti nisi shvatio sarkazam kod ovih sto "hvale" asistenciju, kako god ona je Edinu službeno zabiljezena, sigurno mu je mi Bosanci nismo zabiljezilineo je napisao/la:a u pm, samo se kod nas moze velicati ovako nesto. Pa ovo nije ASISTENCIJA ovo je SUT NA GOL od Dzeke. Ajd budi fer i reci da je on SUTIRAO a ne asisstirao!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
jasta je ovo neg asistencija
kad das gol, ne zapisuje se jel vanjskim il unutrasnjim dijelom kopacke, neg samo gol, isto tako i ovo
namjerno il ne, ovo je asistencija

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Mojne se meditacije igrati,sta je Dzeko htio, nebitno.A asistencija je kad igrac sutne,odvali,gurne,prdne po njoj a ova se otkotrlja do saigraca koji postigne zgoditak,dapace.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa nebitno je da li je asistenciaj pripisana ili ne, bitno je to sto mi velicamo, gol i ASISTENCIJU! Kakvu **** asistenciju, to je obicna frljoka koja je isla ka korner zastavi!!1 Danas ga dizemo u nebesa, a sljedecu ce biti kloc!
Asistencia je i kada neko izbori penal
Da je igrao kod komsija ti bi to poduplo na cetiri.Ovako ti smeta,velicanje ili tako to.neo je napisao/la:Pa nebitno je da li je asistenciaj pripisana ili ne, bitno je to sto mi velicamo, gol i ASISTENCIJU! Kakvu **** asistenciju, to je obicna frljoka koja je isla ka korner zastavi!!1 Danas ga dizemo u nebesa, a sljedecu ce biti kloc!
Edin je danas odigrao jako dobro tekmu i koliko je uposljavan zbir od jednog gola i ASISTENCIJE je vise nego dobar.
Zelja za tim golom,samo otvaranje u igri,kretanje itd.
Sto se tice kloca za neke je kad bi dao 300 golova a u stvari ti neki su klocevi da ne mogu biti veci,jer nikad nece napraviti ono sto je ucinio Edin.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo samo kod nas ima da se o ovome raspravlja? Nevjerovatno!
- majestic24
- Kontakt:
Ko je bio igrac utakmice jucer???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...