ne znam ko je taj caco, uglavnom po viđenom na TV_u kažu da nije bio pozitiva, al briga me...GaziHusrevbeg je napisao/la:Kako bi se ti osjećao da ti Caco zaklao nekog iz bliže rodbine, a poslije te pozivaju da likuješ njegovo ime, samo mi reci kako?
Fazon je što je 70 % kopa 16- pa uopšte nisu ni upučeni u srž i ne znaju ko je bio Caco i šta je radio.
Gdje su ba bile kad je bio najgori i najbolji, vidiš li bolan da su jedva pa punoljetne.arelinho je napisao/la:@Zeman majstore one su bile uz Želju i kad je bio najgori i sad kad je najbolji !
rossoner i lev pa hajde onda sad idite na sjever nemojte cekati da se napravi istok !
ocu da odgovorim za ove cure..
jarane prije one što su bile...sjecam se preko rođaka, pričao mi je..to su bile navijačice
a ovo sad drug ti je nova vrsta mode, sve više ih puši travu,lafo navijačice a glavni fazon kako da nađe ku*ca..da izgledaju pozeljno, moderno i tako....
uglavnom...aktiviraše se ma haman eto zadnju godinu...bar ove što znam iz viđenja..a Đe su prije bile? eee tugo moja
a i ova dječurlija 15+ i tako..jbg i ja sam iš'o s drugovima na utakmicu još u prvom srednje al sam bio il na kraju tribine il gore na vrhu..jer nisam smatrao da trebam bit' u kopu ...gdje su odrasli..al doš'o takav vakat...hoce momčići da su zajebani...a trzneš ga malo proleti do vjećnice