Adnan Catic alias Felix Sturm

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Principatus
Kontakt:

Re: Adnan Catic alias Felix Sturm

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2012, 00:30

98 udaraca u glavu primio Sturm, 130 Geale.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 02 sep 2012, 00:33

VOLio bih da je pobijedio , ali nije i nema veze, Ado je legenda bio i ostace ima srce i dusu i to je naj bitnije 8-)

PS. Dzeko i supruga od Adnana sjede sa njim u kabini i pricaju! ;) ;)
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 sep 2012, 00:34

Gero pa jest, covjek ne dise kad prica. :mrgreen:

Stvarno neznam sta je bilo sa njim. On ima jak pobjednicki mentalitet, ali mozda je morao uci agresivnije u ovu borbu, mozda je bio suvise siguran u sebe. Dzeko je upravo kod njega u kabini.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2012, 00:39

ne razumijem se tolko u boks,znam da se udaraju i da sudije daju poene ako nije bio nokaut.
eh mozel mi neko reci kako sudije daju poene i te stvari..??

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 02 sep 2012, 00:45

arelinho je napisao/la:ne razumijem se tolko u boks,znam da se udaraju i da sudije daju poene ako nije bio nokaut.
eh mozel mi neko reci kako sudije daju poene i te stvari..??
Slobodno uvjerenje sudija. Ko je zadao vise cistih udaraca, ali nema direktnog brojanja udaraca kao recimo u amaterskom bosku.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 sep 2012, 00:49

Ma lahko je meni za Čatica sad kad ga zena stane kuci tjesit procvjetat ce on ponovo.Kraj nakve zene grehota je da ne vrati titulu u naredni mecevima,ono lijepo lice nije zasluzilo da bude tuzno

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2012, 00:55

TRUST je napisao/la:Ma lahko je meni za Čatica sad kad ga zena stane kuci tjesit procvjetat ce on ponovo.Kraj nakve zene grehota je da ne vrati titulu u naredni mecevima,ono lijepo lice nije zasluzilo da bude tuzno
da nam baci koji njenu sliku na ovu tekmu ili na temu ljepotice :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 02 sep 2012, 00:59

arelinho je napisao/la:
TRUST je napisao/la:Ma lahko je meni za Čatica sad kad ga zena stane kuci tjesit procvjetat ce on ponovo.Kraj nakve zene grehota je da ne vrati titulu u naredni mecevima,ono lijepo lice nije zasluzilo da bude tuzno
da nam baci koji njenu sliku na ovu tekmu ili na temu ljepotice :mrgreen:
slika

masAllah :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2012, 01:00

slika
jest tuzna :( , al' kako bi je ja obradovao :lol: :lol: :mrgreen: 8-)

simurgh
Kontakt:

Post Postao/la simurgh » 02 sep 2012, 01:01

Zasto na naslovu teme u pregledu vijesti pise 'Adnan nepobjediv' :) ?!

Ista stvar i na s c s p o r t - oni cak i stavili cijelu pricu 'Velika noc za catica - objedinjene titule' =D

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 sep 2012, 02:01

Ma Adnan je duplo bolji boxer od ovog Australca.
Samo se vidi da se i on zasitio silnih trofeja a onaj se maximalno spremio i moze 2 sata bez prestanka udarat ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

stolica
Kontakt:

Post Postao/la stolica » 02 sep 2012, 09:58

Adnana treba maksimalno podržavati, uostalom kao i sve naše uspješne ljude, jer mi nemamo previše takvih... Ima on srce i sigurno će vratiti izgubljeno, t.j. postići će on i bolje akoBogda... Svaka njemu čast što je ponosan na svoju naciju i Islam... Pravi bošnjački sin... Volim te Ado... :) Puno te volim...
Pustio je dva mora da se dodiruju, između njih je pregrada i oni se ne miješaju –
pa, koju blagodat Gospodara svoga poričete?!

Sve što je na Zemlji prolazno je, ostaje samo Gospodar tvoj, Veličanstveni i Plemeniti

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2012, 10:10

geronimo je napisao/la:
secer je napisao/la:nest ne vjerujem da ce se ljudi otimati za mec sturm vs. golovkin.
nisam upucen, ali zar mislis da su protivnici u prethodnih mar meceva atraktivniji od ovog golowkina?
cinjenica je da se radi o anonimnom bokseru za kojeg su culi bokserski fanatici i nik vise.
postoji i druga prica koja kaze da ado ne smije da boksa protiv golovkina. neki tip koji se predstavlja ko insajder govori da je ado za vrijeme boravka u univerzumu par puta sparingovo sa golovkinom, popio dobre batine i zbog toga ga izbjegava. sad, ja jedino znam da su bili u univerzumu, dok za ovaj drugi dio price nisam cuo od nekog povjerljivog.
sto se tice golovkina, nadam se da je neko poslusao i odgledao sinosnji mec protiv prokse.
jbt. led, taj proksa je dobar borac odlicnih refleksa i jakog udarca - lik koji u dosadasnjoj karijeri nije ni uzdrman, a kamoli da je bio na podu. je l dovoljno kad kazem da ga je golovkin razvalio? 3 puta ga je slao na pod da bi sudija u 5. rundi prekinuo mec. malac je zvijer, bez daljnjeg.
sta mislis, hoce li konacno doci do meca sa abrahamom?
mozda. ako dodje do meca a ado bude u formi u kojoj je bio sinoc, onda mu je bolje da ne izlazi u ring.
abraham onakve jede za dorucak. ali, ako bi ado bio u formi u kojoj je bio protiv onog svabe, onda mu nema ravnog.
sto se tice sinosnjeg meca, sudije su bile u pravu. zasto?
imamo sudija koji boduju samo ciste udarce. dakle, nebitno sto je protivnik imao vise udaraca, sudije pobjedu dodjeljuju onomme ko je imao ciste udarce.
dalje, postoje sudije koje prednost daju onim bokserima koji drze sredinu ginga, imaju dobar gard i cekaju kontru.
dakle, ziherasima. ali, imamo i sudije koje ocjenjuju agilnost i prednosta daju bokseru koji non-stop udara, bez obzira zavrsavali ti udarci na gardu ili negdje drugo.

osim toga, moram reci da je ado napravio najvecu mogucu gresku koju jedan sportas moze napraviti. sta mislis koju? potcijenio je protivnika. ono, mislio je da je izabrao najlakseg moguceg - gejla, koji je, barm po adnanu, najslabiji prvak i protiv kojeg pobjeda ne smije doci u pitanje.
sta mislis sto nije stavio stavku u ugovor koja bi mu obezbijedila revans?!
drugo, nevjerovatno je da ado i njegov trener nisu shvatili da sa onim stilom nemaju nikakvu sansu.
pristao je na gejlov stil ´ja tebe, ti mene, pa ko dobije´ i gurao ga svih 12 rundi. umjesto da svaki gejlov napad zaustavi svojim najjacim oruzjem - lijevim direktom, pa onda iz sigurne odbrane kretati u ubiranje poena, on se upustio u nesto za sta nije spreman. dakle, vec nakon 3. runde je morao mijenjati stil.
sve u svemu, misljenja sam da je catic daleko kvalitetniji bokser od gejla i da bi sa ozbiljnijim pristupom mecu mogao do pobjede.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 02 sep 2012, 10:28

secer,izgleda da se razumiješ u materiju :P
Ja sam do jučer živio u uvjerenju da je Šturm najbolji bokser svijeta u svojoj kategoriji,a odjednom se može pročitati te bolji Geale,te bolji Golovkin,te bolji Abraham,te bolji Sergio Martinez :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 02 sep 2012, 10:44

Dylan Dog je napisao/la:secer,izgleda da se razumiješ u materiju
muz od nase cistacice ima nekog kolegu cija zena s vremena na vrijeme popije kafu sa nekom svojom sevdom ciji muz poznaje covjeka koji taj boks redovno prati, cita novine, itd. eto tako ti ja dodjem do informacija.
Dylan Dog je napisao/la:Ja sam do jučer živio u uvjerenju da je Šturm najbolji bokser svijeta u svojoj kategoriji,a odjednom se može pročitati te bolji Geale,te bolji Golovkin,te bolji Abraham,te bolji Sergio Martinez
ado je bolji od svakog kojeg si naveo, al i nije :lol:
da se citiram:
secer je napisao/la: ako dodje do meca a ado bude u formi u kojoj je bio sinoc, onda mu je bolje da ne izlazi u ring.
abraham onakve jede za dorucak. ali, ako bi ado bio u formi u kojoj je bio protiv onog svabe, onda mu nema ravnog.
trenutno najjaci bokseri srednje kat. koje stvarno vrijedi pogledati: martinez, pirog i golovkin.
ne zna se koji je jaci i koji nudi veci spektakl. naseg adu necu spominjati jer njega vec znate 8-) , pratite meceve, itd.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 02 sep 2012, 13:13

E drago mi je što sad pored fudbala, pročitah dobar komentar, post secka i na ovoj temi. :) :) Ne zalazim vamo nešto puno :)
A dobar je Ado ili ti Felix :) , ali sinoć je zasluženo izgubio...I on je sam svjestan toga i svojih grešaka naravno ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 02 sep 2012, 13:20

Njegova jedina greška je što je podcijenio Gejla i nije bio duplo bolji, što bi realno Ado u pravoj formi bio, nego su bili bara-bara.(Opet bih malu prednost dao Adnanu)
U tom slučaju,(bara-bara) naravno da će Englez dati prednost Australcu :lol:
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 02 sep 2012, 16:11

sinoc poslije meca slika
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 02 sep 2012, 16:17

Lijepih je udaraca Ado dobijo kad ga vidim ovako na slici

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 sep 2012, 16:24

ŠTETA ZA PORAZ. MOJE MIŠLJENJE JE DA SE UPUSTIO U NEŠTO ŠTO NIJE DOBRO PROUČIO NITI BIO SPREMAN ZA TO. i NIJE ADIN STIL DA SE ''BIJE'' UDRI ME, UDARAM TE.

Malo podcijenjivanja i obije se o glavu..

Više sreće drugi put... Ado... glavu gore i samo zdravo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.