Sve sto si napisao je istina i potpuno si u pravu narocito to da su stadioni ispolitizirani i da sve manje sluze za pravu namjenu,jedino se na ovim Balkanskim prostorima navijaci na utakmicama vise iskazuju privrzenost politici a ne sportu pa se zato i pjevaju himne i nose zastave(ovdje mislim na sve navijacke grupe ne samo na nasu) da bi se drugi provocirali i da bi dokazivali privrzenost nekoj od drzava zavisno od nacionalnosti.NEZALAGANJE je napisao/la:@dinolj Druze ne treba ti ta polemika,ali nikako....Tesko je dokuciti i doprijeti do njih....Sve je danas drugacije,niko nikome kritiku ne moze uputiti,a da ovaj to ne shvati kao atak na njega...Zeljini navijaci su se uvijek i iskljucivo bavili Zeljom i pjesmama posvecenim njemu....U zadnjih godinu-dvije prvo se pocela pjevati himna RBiH(nemam nista protiv nje ,volim je,ali nije joj mjesto na Zeljinim tekmama)onda su lagano pocele i zastave stare(isti stav imam i prema njoj,ali joj opet tu nije mjesto)da bi veceras ovo kulminiralo....Potom malo malo pa parole Srebrenici(ok,postujem i to,ali ne tako ucestalo,jer se gubi smisao i pocinje mi liciti na politikanstvo).Sad ce se neko naci i reci,pa sta 'anamo-oni' sve nama rade!?Mene to ne zanima,mi nismo kao oni,niti smo ikada bili,ali ako nastavimo ovim tempom,bicemo!Najlakse je kritkovati druge,a da se prvo ne osvrnes na sebe,a cesto znamo reci kakvi su 'oni'.Nemoj raditi drugome ono sto njemu smeta,a ako on to stalno radi tebi,ignorisi ga,jer time pokazuju svoje malogradjanstvo i nemogucnost da dopru do nas!
Ako na stadionu nema sahovnice,ljiljana i orla sa cetiri es ili ako se ne pjeva boze pravde,jedna si jedina ili lijepa nasa onda se to smatra izdajom nacionalnog interesa i nisi trebao ni dolaziti na tekmu jer si izrod svog naroda bez obzira sto si cetiri godine krv pisao po raznim vukojebinama i sto smo im zajedno sa svim onim mrtvim i prezivjelim iz tog vremena pruzili mogucnost da imaju kakav takav mir i drzavu.Kao sto si rekao na Grbavici su se i prije i par godina poslije rata samo pjevale pjesme o Zelji i tada je bilo ljepota doci na tekmu a sada smo mi zaostali i nismo u trendu sta ces na utakmici ako ne psujes sve Srpsko,Hrvatsko i Muslimansko zavizno gdje zivis,vrijeme nas "pregazilo?" prijatelju nismo in i u trendu.Pozdrav i sve najbolje.