HAHAHA! PREJAKO!harishp je napisao/la:Mojne se meditacije igrati,sta je Dzeko htio, nebitno.A asistencija je kad igrac sutne,odvali,gurne,prdne po njoj a ova se otkotrlja do saigraca koji postigne zgoditak,dapace.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Goal.com:majestic24 je napisao/la:Ko je bio igrac utakmice jucer???
Fan's Man of the match: Edin Džeko
Goal.com man of the match: Carlos Tevez
Budimo realni, Tevez je imao dvije asistencije i gol, a Džeko, asistenciju i gol... dakle Tevez igrač utakmice.mandraX je napisao/la:Goal.com:majestic24 je napisao/la:Ko je bio igrac utakmice jucer???
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Zar nisu imali isti učinak? Po jednu asistenciju i gol?AYAN je napisao/la:Budimo realni, Tevez je imao dvije asistencije i gol, a Džeko, asistenciju i gol... dakle Tevez igrač utakmice.mandraX je napisao/la:Goal.com:majestic24 je napisao/la:Ko je bio igrac utakmice jucer???
- Radioglava
- Kontakt:
Y. Toure je proglašen igračem utakmice (na stadionu). Čudno je kako svi vjeruju Goal.com kad kažu nešto pozitivno o našim igračima, a kad bude nešto negativno, ide priča ''ma pusti goal.com, oni nemaju pojma''.mandraX je napisao/la:Goal.com:majestic24 je napisao/la:Ko je bio igrac utakmice jucer???
Svi se ponašaju kao da je Džeko opet proradio, i dobar igrač. Stvarno ne razumijem. Ne može primiti lopte kako treba, kad je dobije, odma mu je uzmu odbrambeni igrači, jer je ultra trom. Ne trči nimalo, umjesto da vrši pritisak na odbranu, on samo stoji (nek se ugleda u Teveza kako se to radi). Najgore je što odigra 5 utakmica nigdje veze, i onda kao da neki bezvezni gol u 6. , što je dovoljno da se zaboravi oni očajni 5 utakmica i veliča ga da je opet u formi.
Trenutno: Ibišević > Džeko, i samo bi budala dala prednost Džeki.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Normalno da cemo ga velicati..kad mu navijaci pjevaju cim istrese nos na travnjak, zasto ga mi ne bi velicali nakon sto postigne gol i podijeli asistenciju ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Radioglava
- Kontakt:
Zato što ste zadovoljni prosjekom. Vidjeli smo da može bolje. Zašto biti zadovoljan onakom očajnom igrom Džeke (i pored gola), kada znamo da to nije ni 50% onoga što je prije pokazivao?Papastathopoulos je napisao/la:Normalno da cemo ga velicati..kad mu navijaci pjevaju cim istrese nos na travnjak, zasto ga mi ne bi velicali nakon sto postigne gol i podijeli asistenciju ?
Lijepo je što je postigao gol ali daleko je on od forme koja ga je nekad krasila nažalost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Evo Balonja out mjesec dana...
Iskoristi Edine priliku, dobro si krenuo
Iskoristi Edine priliku, dobro si krenuo
Edin

Znas sta me najvise nervira. Kad sam vidio Mancinijovu reakciju na Dzekin gol. Nisam vidio trenera koji je vise odvratan od njega.
sinoc poslije meca

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
mostar_mo je napisao/la:sinoc poslije meca
Svaka mu čast što je stavio "Cvijet Srebrenice"! Još jedan način kako svijetu spominje našu domovinu.
Edine, velik si čovjek!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Zenichanin
- Kontakt:
Vid' Felixa šminkeramostar_mo je napisao/la:sinoc poslije meca
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
joj felixe 
Felix kriminalanZenichanin je napisao/la:Vid' Felixa šminkeramostar_mo je napisao/la:sinoc poslije meca
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Ovaj prvi s desna isti Neven Ciganovic.
I
I
Da riješimo enigmu oko asistencije.Dao sam gol i upisao asistenciju, iako nije bila ciljana. Šutirao sam na gol, ali Tevez je skrenuo loptu i postigao pogodak
ovog desnog je neko namalatio dobroSheyi je napisao/la:Ovaj prvi s desna isti Neven Ciganovic.
I
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne izgleda ni onaj drugi nista bolje, iako je pobjedio.suradnik je napisao/la:ovog desnog je neko namalatio dobroSheyi je napisao/la:Ovaj prvi s desna isti Neven Ciganovic.
I
cak je primio dosta vise direktnih udaraca u glavu od Adnana. 130 puta je njega Ado zveknu u tintaru a ovaj Adu 90 i nesto puta. znaci izgleda vjerovatno jos gore
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, zikerrz21 i 31 gost.