NK Zvijezda Gradačac

yummymummy
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la yummymummy » 26 sep 2009, 14:47

MokeGradačac je napisao/la:Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fulao je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno ,a toliko ih puno platili .........
Ko ih dovede :?: :idea:

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 26 sep 2009, 14:58

yummymummy je napisao/la:
MokeGradačac je napisao/la:Izvni jerane ja nisam tu stobom da se svadam ali kazem da jedan Haznadar nije za premijer lige Musa isto tako , a sto se tice Corica fulao je 4 zicerra u 7 utakmica .... A trebao si doci da vidis protiv Vuckovaca Musu i Haznadara pa nigdje ih nije bilo .......... Mislim dda je to zalosno ,a toliko ih puno platili .........
Ko ih dovede :?: :idea:
Doveo ih je Ninkovic .... Ali nije on kriv sto ih je doveo , morao je nesto jer je puno igraca otislo ....... Da je uprava Zvijezde otvorila malo vise kesicu sigurno oni nebi dosli :!: :!:

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 26 sep 2009, 18:25

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 29 sep 2009, 11:41

aj sad momci smirite malo zivce i prestante se prepirat ova pojacanja sto su dosla idu kuci vraca se smajlovic i dolazi jos jedno 3 ili 4 igraca iz srbije koji ce biti spremni i dobri za prve postave tako sam dobijo informaciju aj pa se nadam da ce tako da bude aj pozdrav 8-)

MokeGradačac
Kontakt:

Post Postao/la MokeGradačac » 29 sep 2009, 20:42

Fatko je napisao/la:aj sad momci smirite malo zivce i prestante se prepirat ova pojacanja sto su dosla idu kuci vraca se smajlovic i dolazi jos jedno 3 ili 4 igraca iz srbije koji ce biti spremni i dobri za prve postave tako sam dobijo informaciju aj pa se nadam da ce tako da bude aj pozdrav 8-)
To bi bilo super smijel se znati koliko je informacija pouzdana :D :D :D

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 29 sep 2009, 21:34

MokeGradačac je napisao/la:
Fatko je napisao/la:aj sad momci smirite malo zivce i prestante se prepirat ova pojacanja sto su dosla idu kuci vraca se smajlovic i dolazi jos jedno 3 ili 4 igraca iz srbije koji ce biti spremni i dobri za prve postave tako sam dobijo informaciju aj pa se nadam da ce tako da bude aj pozdrav 8-)
Za Smajlovića sam već napisao da se vraća i to je sigurna info, dok sam isto i ja "načuo" da će doći neka pojačanja. Da bi mogli igrati, ne smiju imati nijedan nastup u PL, pa tako moraju biti iz inostranstva, dakle Srbija bi bila ta opcija dovodjenja novih igrača. Tako i Smaja može igrat na posudbi za Zvijezdu bez problema ;)
Dragon Town

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 30 sep 2009, 08:43

MokeGradačac je napisao/la:
pa cuj ta informacija je bila i u Hrvatskim novinama u sportskim novostima a takodje su mi rekli tako i neki ljudi iz uprave a i u pitanju je povratak Alimanovica Sabeta mozda cak se i on vrati ali to nije jos nista sigurno :P

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 03 okt 2009, 21:16

Šta to bi danas dole 4-3 izgubiše,šteta.
Jel otišo Ninković pa pad sustava ;)
Držite se Zmajevi.
Fi hajati.
GO Bosno.

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 04 okt 2009, 16:25

Ninkovic nam ovo napravio,usro motku pa otisao.

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 okt 2009, 20:30

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 04 okt 2009, 21:14

RK Gradacac je napisao/la:
yummymummy je napisao/la:Ninkovic nam ovo napravio,usro motku pa otisao.
Jeste jeste Ninkovic je kriv za poraz od Veleza 4:0 a jos veci krivac za 4 primljena gola protiv Olimpika na domacem terenu. Nisi realan ni sekunde :?
Jesil ti bio u subotu na stadionu? Pa jesil bio kad su igrali protiv Modrice? Ako si bio onda ces znati o cemu prica yummymummy.
Dragon Town

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 04 okt 2009, 23:14

;
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 13 nov 2009, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 okt 2009, 06:29

RK Gradacac je napisao/la:Ne moram bit da bi znao da pricas gluposti :roll:
Ofirno branis Durgutovica koji rusi ugled Zvijezde...
Ofirno ti nemas pojma sta pricas, jer nisi u toku ;)
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 okt 2009, 06:31

Ma polako momci, svi znamo da ispadano, možemo samo da gledamo ovaj čemer od lige narednih 20-ak kola.

zmaj_bosne, mislim da znaš o čemu pričam. Istina, ima nešto i u našim igračima i njihovoj nespremnosti, ali mislim da bi u istoj poziciji bili i sa igračima od prošle sezone.

Šteta, bilo je lijepo biti član najvišeg ranga bh. fudbala...Sve bih dao da griješim, ali sam sve više pesimista i sve zbog je.b.e.nog Orašja i "topnika sa Save".
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 okt 2009, 06:37

Knele je napisao/la:Ma polako momci, svi znamo da ispadano, možemo samo da gledamo ovaj čemer od lige narednih 20-ak kola.

zmaj_bosne, mislim da znaš o čemu pričam. Istina, ima nešto i u našim igračima i njihovoj nespremnosti, ali mislim da bi u istoj poziciji bili i sa igračima od prošle sezone.

Šteta, bilo je lijepo biti član najvišeg ranga bh. fudbala...Sve bih dao da griješim, ali sam sve više pesimista i sve zbog je.b.e.nog Orašja i "topnika sa Save".
Konačno i ti da nisi "objektivan" , mora da si se lijepo umio jutros :lol:
Dragon Town

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 okt 2009, 06:43

zmaj_Bosne je napisao/la:
Knele je napisao/la:Ma polako momci, svi znamo da ispadano, možemo samo da gledamo ovaj čemer od lige narednih 20-ak kola.

Konačno i ti da nisi "objektivan" , mora da si se lijepo umio jutros :lol:
Zašto nisam objektivan? :D

Inače, znaš i sam šta je i kako je. Nema lijeka. Ja kod sebe imam spisak igrača koji POD HITNO trebaju napustiti Zvijezdu, trebao bih ga profaxati do Fadila :D

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 05 okt 2009, 07:14

RK Gradacac je napisao/la:Ti nabrojani umalo da ne odvedose Zvijezdu u kantonalnu ligu zahvaljujuci prodavanju utakmica :?
Sreca pa se pojavi spasilac Fadil ;)
Kamo srece da je uzeo rukometni klub ko sto su mu govorili, sad bi bili rame uz rame sa Bosnom S., imali bi novu dvoranu u Gradaccu (2500-3000 kapacitet) i redovno igrali europske utakmice... bar EHF Cup 8-)

A Zvijezda ionako ne moze napravit nesto vise, zbog prokletog saveza...
Potpisujem.Uvijek se sa tim novcem moze daleko vise uraditi u rukometu nego u fudbalu.
BosnaE

yummymummy
Kontakt:

Post Postao/la yummymummy » 05 okt 2009, 08:25

Sta je stobom,razmisljas li ti ista svojom glavom ili sto cujes sta rulja prica,haha,prvo necemo ispasti,zato sto nismo u finansiskoj krizi,vec se radi na kupovini kvalitetnih igraca,drugo spominjes opet Orasje,to kao oni nam namijestaju da ispadnemo,da su toliko mocni ostavili bi sebe PL,cuj izbacit ce nas,a sebe nisu mogli ostaviti,gdje tu ima logike.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 05 okt 2009, 12:56

yummymummy je napisao/la:

Sta je stobom,razmisljas li ti ista svojom glavom ili sto cujes sta rulja prica,haha,prvo necemo ispasti,zato sto nismo u finansiskoj krizi,vec se radi na kupovini kvalitetnih igraca,drugo spominjes opet Orasje,to kao oni nam namijestaju da ispadnemo,da su toliko mocni ostavili bi sebe PL,cuj izbacit ce nas,a sebe nisu mogli ostaviti,gdje tu ima logike.
Pa jeb.e.m mu ma.t.er zar smo toliko loši sa igračkim kadrom da smo na dnu tabele??? Ja se stješim da nas Savez dole ugurao, a ne sami sebe...Bolje da se maknem ove teme, vidim da se ne uklapam baš.

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 05 okt 2009, 13:57

alo ba prestante laprdat da cemo ispast iz lige nego dodji te na tribinu pa da podrzimo klub da ne ispadne a jeste silni na rijecima preko ovoga interneta imali kakvi djela iza te vase price najlakse je se predat i neka gaze po tebi ja neplaniram se predavat i neplaniram da zvijezda ispada i bolje bi vam bilo da se i vi malo dignete vi internet huligani pa da pomognete nasem klubu ako vam je stalo do njega :evil:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.