ipetm je napisao/la:Dobra pauza pred teško gostovanje. Vjerovatno ćemo u Međugorje na pripreme.
@Buu Ja mislim da je Jamaku istekla suspenzija.
da bog da mu nikad ne istekla.sve lijepo ide od kad je sihras van ekipe.
sto se tice cace i skandiranja.skandiralo se i prije,sjetice se mnogi pjesme o njemu i aliji jasarevicu.ali mislim da to treba se prevzici.ne treba zaboravit sta smo trpili i ko nas je branio,jer lako zaboravljamo,ali mislim da je to politikanstvo i trebamo se izdic iznad toga.
**** mi se jel to radi grupa il pojedinci,al i kad pokazuju patriotizam sto ne spomenu prave heroje,zajku,sehovica.kad se bavimo tim ,bolje bi nam bilo da kupimo boju i da popravimo slova na dzildinom spomen obiljezju,ne vidi se ni jedno slovo.,a ne pisat sranja i skandirat gluposti..
onda dodje bagrcavi i sere dini lj,kako ti momci odvajaju od usta i da ih ne dira.**** te ta logika.cijenim vas obojicu,al svi smo mi odvajali i radili stosta za tu tribinu al nam to ne daje za pravo da radimo sranja.covjek nije nista lose mislio,nemojte te politike nase i **** valja. izvini iptem nadoveza se na tvog jamaka a onda skrenu sa teme
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE