RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 sep 2012, 14:20

da smo onako odigrali protiv rudara sigurno bi im 3 komada dali......
ovako ostaje zal za ta 3 boda.
jucer se momci borili kapa dole----
kad mi skontamo koliko je olimpic para ulozio u ekipu a koliko mi ovo je za nas uspjeh .
jedino sto zamjerim igracima je prgavost koju su nekad imali aca zaim kadra mrkva.....nema pritiska na sudiju nikako sta dosudi oni se pomire s tim.
mladi su mozda nauce da se na sudca kuci mora vrsit pritisak jer regoje ih bije oni nista pruzaju mu ruku.
to je to iskustvo koje cce nadam se vremenom steci.

potivam vas da idemo na kosevo u sto vecem broju jer ovi momci zasluzuju podrsku

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 02 sep 2012, 14:35

emrah cosis igrac veleza na posudbi u podgrmecu donio pobjedu svom timu nad slobodom....
nadam se da ce se jednog dana vratiti u velezov dres

oscar
Kontakt:

Post Postao/la oscar » 02 sep 2012, 16:11

bio sam na tekimi,onako tu ste nedje bili,ne bi bilo nezasluzeno da ste pobijedili i vi i oni
treba samo istrpiti ove mlade igrace
a vas navijace necu komentarisati,smijesno :lol: citavih 50 vas bilo
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 944152.jpg
http://hr.wikipedia.org/wiki/Heraldi%C4%8Dki_ljiljan

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 02 sep 2012, 17:31

oscar je napisao/la:bio sam na tekimi,onako tu ste nedje bili,ne bi bilo nezasluzeno da ste pobijedili i vi i oni
[url]http://www.****.ba/slike/fotoreport/201209011944152.jpg[/url]

Sad ko lud ti nesto ? aj produzi dalje
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 02 sep 2012, 18:58

Juniori: Velež 0:1 Gradina (Irfan Selimović)

Kadeti: Velež 6:0 Gradina
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 02 sep 2012, 19:10

oscar je napisao/la:bio sam na tekimi,onako tu ste nedje bili,ne bi bilo nezasluzeno da ste pobijedili i vi i oni
[url]http://www.****.ba/slike/fotoreport/201209011944152.jpg[/url]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kako si luuuuuuuuuuuuuuuuuud :lol: :lol: :lol: :lol:

:roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 sep 2012, 01:58

Bice bar 3 komada u vasoj mrezi na Kosevu :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 sep 2012, 02:02

Znaci da ne dolazimo bezveze.. Kad cemo svakako dobit 3 komada nema razloga trosit benzin bezveze

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 sep 2012, 02:04

vm22 je napisao/la:Znaci da ne dolazimo bezveze.. Kad cemo svakako dobit 3 komada nema razloga trosit benzin bezveze
Pa dodjite vi sta fali :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 03 sep 2012, 02:12

VELEZDOGROBA je napisao/la:emrah cosis igrac veleza na posudbi u podgrmecu donio pobjedu svom timu nad slobodom....
nadam se da ce se jednog dana vratiti u velezov dres
nazimu Kajtu poslati njima a Cosica vratiti sa posudbe 8-)

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 03 sep 2012, 14:35

prati li iko rezultate omladinaca? evo vidim kadeti u vrhu tabele sa omjerom 3-0-1, bod iza olimpica na prvom mjestu! ocigledno daje rezultate malo ozbiljniji rad sa mladjim uzrastajem, sjetimo se samo zadnji godina gdje su uvijek i juniori i kadeti bili pri dnu tabele! pogotovo kadeti koje vodi zaim uveliko napreduju, prosle sezone kad ih je zaim preuzeo na polusezoni digli su se iz borbe za opstanak do mjesta u gornjem dijelu tabele, a evo vec ove sezone jos bolje izgledaju i nalaze se u samom vrhu! nadodat da se dobili gradinu ni manje ni vise nego 6-0 u proslom kolu!

Luka
Kontakt:

Post Postao/la Luka » 03 sep 2012, 14:42

mikki21 je napisao/la:prati li iko rezultate omladinaca? evo vidim kadeti u vrhu tabele sa omjerom 3-0-1, bod iza olimpica na prvom mjestu! ocigledno daje rezultate malo ozbiljniji rad sa mladjim uzrastajem, sjetimo se samo zadnji godina gdje su uvijek i juniori i kadeti bili pri dnu tabele! pogotovo kadeti koje vodi zaim uveliko napreduju, prosle sezone kad ih je zaim preuzeo na polusezoni digli su se iz borbe za opstanak do mjesta u gornjem dijelu tabele, a evo vec ove sezone jos bolje izgledaju i nalaze se u samom vrhu! nadodat da se dobili gradinu ni manje ni vise nego 6-0 u proslom kolu!
jel u sub il u nedjelju igrana utakmica juniora Velez -Gradina 0:1 je bilo...
MOdric..MOdric..MOdric..

Zuja
Kontakt:

Post Postao/la Zuja » 03 sep 2012, 16:57

mikki21 je napisao/la:prati li iko rezultate omladinaca? evo vidim kadeti u vrhu tabele sa omjerom 3-0-1, bod iza olimpica na prvom mjestu! ocigledno daje rezultate malo ozbiljniji rad sa mladjim uzrastajem, sjetimo se samo zadnji godina gdje su uvijek i juniori i kadeti bili pri dnu tabele! pogotovo kadeti koje vodi zaim uveliko napreduju, prosle sezone kad ih je zaim preuzeo na polusezoni digli su se iz borbe za opstanak do mjesta u gornjem dijelu tabele, a evo vec ove sezone jos bolje izgledaju i nalaze se u samom vrhu! nadodat da se dobili gradinu ni manje ni vise nego 6-0 u proslom kolu!
Samo ispravka druze, ne vodi ih Zaim nego Šice.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:01

Sarajlijc@ je napisao/la:Bice bar 3 komada u vasoj mrezi na Kosevu :mrgreen:
Joj to ti nije trebalo :twisted: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 sep 2012, 17:49

Mi smo najaci iz kontra napada , to cemo da i pokazemo na Kosevu

0-2 u 30.minuti , nakon toga slijedi sok za 0-3 i na kraju privesti utakmicu sa jos jednim golom ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 17:59

ANTIFA ! je napisao/la:
Mi smo najaci iz kontra napada , to cemo da i pokazemo na Kosevu

0-2 u 30.minuti , nakon toga slijedi sok za 0-3 i na kraju privesti utakmicu sa jos jednim golom ;)
Evo ga, evo ga :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 sep 2012, 18:02

Dobar start prvenstva za omladinsku školu
Monday, 03 September 2012 14:48
There are no translations available.

Uvodni dio prvenstva Bosne i Hercegovine u sezoni 2012/2013 pokazuje da su mlade nade „Rođenih“ napravile evidentan pomak u odnosu na ranije sezone. Stabilizacija omladinske škole koja je započeta početkom ove godine potpisivanjem dvogodišnjih ugovora sa trenerima počinje pokazivati dobre rezultate. Nakon četiri kola kadeti Veleža nalaze se na 3. mjestu sa 9 bodova i gol razlikom + 6. Najbolji strijelac ekipe je očekivano Adnan Bašić, U-17 reprezentativac Bosne i Hercegovine. Mladi napadač postigao je za četiri kola i 4 pogotka. Trener Enes Spahić nastavio je dobar rad iz prošle sezone i rezultatski je dodatno unaprijedio, te trenutno predvodi trećeplasirani tim lige.

Juniorska selekcija proteklih sezona vrlo često, na žalost brojnih simpatizera „Rođenih“, prve bodove bi počela kupiti tek sredinom prvenstva. Ove sezone, nakon četiri kola imaju 4 boda i nalaze se na 11. mjestu. U prilog dobrom radu trenera Igora Remetića ide i činjenica da su dvojica igrača koji su prošle sezone nastupala za juniore sada članovi seniorske ekipe Veleža, dok još njih dvojica pokušavaju kroz posudbe u Podgrmeču i Lokomotivi ispraviti nedostatke i u drugom pokušaju nametnuti se stručnom štabu Veleža.

Treba istaći i podatak da je Dženan Zaimović, nakon skoro jednogodišnjeg rada u omladinskoj školi, prekomandovan u stručni štab seniorske ekipe, što je i još jedan doprinos temeljitom radu i stvaranju igrača i kadrova na duže staze.

Kada su u pitanju uslovi za rad sigurno da stanje nije na nivou određenog broja klubova u premier ligi BiH, posebno onih koji i predvode omladinski fudbal u našoj zemlji. Ipak, činjenica je da kadeti i juniori Veleža koriste pomoćni teren stadiona Veleža korak je naprijed u odnosu na sve ranije sezone. Ovim klubovima najveću i presudnu pomoć u izgradnji infrastrukturnih kapaciteta napravile su njihove matične opštine i gradovi .

Ipak, i bez ovakve logističke podrške Velež čini sve da se i u ovom segmentu napravi iskorak. Administracija Veleža u prošloj sezoni doživjela je stvarnu stabilizaciju i po prvi put naš klub je dobio i licencu za UEFA takmičenja. To je omogućilo da Velež pokrene aktivnosti za dobijanje umjetne trave za pomoćni teren, kao dio UEFA podrške klubovima koji se pridržavaju standarda i propisima o načinu rada koje je propisala krovna fudbalska organizacija. ;)

Raspored u sljedećim kolima u Mostaru donosi niz derbija mladih selekcija. Do kraja proljetnog dijela Velež će ugostiti Sarajevo, Borac, Željezničar, Široki Brijeg i Zrinjski. Sigurno da će ovi dueli privući i pažnju znatiželjnih navijača Veleža.

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 03 sep 2012, 21:08

[youtube][/youtube]
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 03 sep 2012, 21:25

Crveni_1922 je napisao/la:[youtube][/youtube]
16:40 smo mi

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 03 sep 2012, 21:36

Ma dobri su momci, samo nek' se uigravaju, istina, spasio nas je u drugom poluvremenu Bobić sa one dvije sjajne intervencije, ali " puhalo " je i Olimpicovom golmanu " oko ušiju "
Ono što mi se svidjelo jeste, da sam vidio neke izrađene akcije, kod gola Okića i prilike u drugom poluvremenu ( velike prilike ) postoji nevjerovatna sličnost, polako se slaže ekipa, i dobiva svoj prepoznatljiv stil igre.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.