FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Srđan Savić strijelac za Zvijezdu protiv Zrinjskog.
Dobar je Savić. Po meni bolji od Svrake, ali eto, sam je sebi ucinio da ne igra za bolji klub.3r0X je napisao/la:eto zabi ga onaj savic sto smo ga otjerali xD
- champions1921
Gdje ce biti bolji od SvrakeMrAmani96 je napisao/la:Dobar je Savić. Po meni bolji od Svrake, ali eto, sam je sebi ucinio da ne igra za bolji klub.3r0X je napisao/la:eto zabi ga onaj savic sto smo ga otjerali xD
BUDI ŽELJO !!!
Koliko utakmica suspenzije je dobio Jamak?
- champions1921
3MrAmani96 je napisao/la:Koliko utakmica suspenzije je dobio Jamak?
BUDI ŽELJO !!!
Dobio četiri, smanjili mu na tri, što znači da ima pravo nastupa u Mostaru...MrAmani96 je napisao/la:Koliko utakmica suspenzije je dobio Jamak?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Daj Bože da taj panj više nikada ne nastupi za nas. Bolje nekog juniora prekomandovat' u prvi tim, nego ovoj propalici davati platu.ipetm je napisao/la:Dobio četiri, smanjili mu na tri, što znači da ima pravo nastupa u Mostaru...MrAmani96 je napisao/la:Koliko utakmica suspenzije je dobio Jamak?
- KB-TM87
- Kontakt:
ako ima zainteresovanih za kupovinu godisnje za sjever povoljnije od cijene po kojoj se prodaje neka se javi na pm
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
nažalostipetm je napisao/la:Dobio četiri, smanjili mu na tri, što znači da ima pravo nastupa u Mostaru...MrAmani96 je napisao/la:Koliko utakmica suspenzije je dobio Jamak?
al' nece igrati u mostaru sto posto,pazite sta vam kazem mozda ga AO i ne pozoveChWilla je napisao/la:nažalostipetm je napisao/la:Dobio četiri, smanjili mu na tri, što znači da ima pravo nastupa u Mostaru...MrAmani96 je napisao/la:Koliko utakmica suspenzije je dobio Jamak?
vidjećeš kad počne od prve minute 
- champions1921
Taraba ovaj Zrinjski.. Trebali bi se mi prosetati dole.. A jos i tradicionalno sa njima dobro igramo u Mostaru..
BUDI ŽELJO !!!
Zrinjski ništa nije pokazao protiv Zvijezde koju smo mi glat dobili 4-1. Mislim da smo od njih kvalitetniji, ne mnogo ali dovoljno za pobjedu.
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ako bude ikako promjene dresova, evo par novih Patrickovih dresova sa prugama iz ove sezone (12/13), a ne bi me cudilo da ne bude nijedan od ovih.ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.

Zamolio bih da me niko ne citira jer bi time sigurno izazvali gnjev pojedinaca...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
Ovaj drugi po redu meni najboljiZel je napisao/la:Ako bude ikako promjene dresova, evo par novih Patrickovih dresova sa prugama iz ove sezone (12/13), a ne bi me cudilo da ne bude nijedan od ovih.ZELJO MOJA je napisao/la:Evo vam jedna informavija ako koga zanima u roku od dest dana dobicemo novu garnituru dresova i dresovi su na pruge .Pozz toliko od mene.(Kao primjer uzeta nijansa plave sa grba.)
![]()
![]()
Zamolio bih da me niko ne citira jer bi time sigurno izazvali gnjev pojedinaca...
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ne znamo za poraz od:
Sarajevo- 2 godine 10 mjeseci
Slavija- 2 godine
Zrinjski- 4 godine
Velež- 4 godine
Rudar- 1,5 godinu
Čelik- 3 godine
Borac- 1,5 godinu
Olimpik- 12 godina
Travnik-5 mjeseci
Široki Brijeg- 5 mjeseci
GOŠK- isto kao i za Olimpik nemamo poraza od njih
Radnik- 6 godina
Gradina- nikad nismo igrali s njima
Zvijezda-2,5 godine
Samo Leotar je pozitivan
Slavija- 2 godine
Zrinjski- 4 godine
Velež- 4 godine
Rudar- 1,5 godinu
Čelik- 3 godine
Borac- 1,5 godinu
Olimpik- 12 godina
Travnik-5 mjeseci
Široki Brijeg- 5 mjeseci
Radnik- 6 godina
Zvijezda-2,5 godine
Samo Leotar je pozitivan
White shoes never lose !
White shoes never lose !
U srijedu u 18h na Areni sport snimak Zeljeznicar - Slavija. 
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
- champions1921
Upravo ti ide na Arena sport 3 snimak. Trenutno deveti minutZel je napisao/la:U srijedu u 18h na Areni sport snimak Zeljeznicar - Slavija.
BUDI ŽELJO !!!
igrali smo protiv gradine... izmedju 1995. i 2000.ipetm je napisao/la:Ne znamo za poraz od:
Slavija- 2 godine
Zrinjski- 4 godine
Velež- 4 godine
Rudar- 1,5 godinu
Čelik- 3 godine
Borac- 1,5 godinu
Olimpik- 12 godina![]()
Travnik-5 mjeseci
Široki Brijeg- 5 mjeseci
Radnik- 6 godina
Zvijezda-2,5 godine
Samo Leotar je pozitivan
olimpik - nikad izgubili
gosk - nikad izgubili
gradina - jesen 1998.
radnik - jesen 2005.
velez - proljece 2008.
zrinjski - jesen 2008.
celik - proljece 2009.
zvijezda - jesen 2009.
sarajevo - jesen 2009.
slavija - jesen 2010.
borac - proljece 2011.
rudar - proljece 2011.
siroki brijeg - jesen 2011.
travnik - jesen 2011.
leotar - proljece 2012.
Zadnja izmjena: tm84, dana/u 02 sep 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
S obzirom na probleme koji su nas pratili protekle sedmice zadovoljan sam jucerasnjom predstavom nasih igraca i rutinskom pobjedom. Sada Osim ima dvije sedmice vremena kako bi sa ekipom poradio na realizaciji i nadam se da ce ponovo otici negdje na mini-pripreme van Sarajeva jer se to pokazalo kao odlican recept.
Nakon Maribora se nisam nadao ovakvom pocetku prvenstva sa nase strane, ali su me isiti demantovali i SEF ih je uspio psihicki vratiti. Jedino sto im zamjeram su dva GLUPA gola proslo kolo protiv GOSK-a.
Sto se tice naredne utakmice ja sam licno zadovoljan i bodom iz Mostara, a ukoliko bi pobjedili, onda....
Nakon Maribora se nisam nadao ovakvom pocetku prvenstva sa nase strane, ali su me isiti demantovali i SEF ih je uspio psihicki vratiti. Jedino sto im zamjeram su dva GLUPA gola proslo kolo protiv GOSK-a.
Sto se tice naredne utakmice ja sam licno zadovoljan i bodom iz Mostara, a ukoliko bi pobjedili, onda....
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.